Κακώς δε σε ενδιαφέρουν.
Είναι πολύ διδακτικές.
Μάθε μπαλιτσα από τον άρχοντα, τώρα που έχει κέφια και προσφέρει σοφία στο λαο
Κακώς δε σε ενδιαφέρουν.
Η θεωρία του Νεύτωνα εξηγούσε ικανοποιητικά τις παρατηρήσεις που είχε στη διάθεσή του.ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:15Και ο νόμος της βαρύτητας δουλεύει καθημερινά γύρω μας , αν και η επεξήγηση από τον Νεύτωνα απεδείχθη λάθος.Stalker έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:04 Αν «κάτι» δουλέψει στα πλαίσια ομοιοπαθητικής θεραπείας αλλά δεν μπορεί να εξηγηθεί στα πλαίσια της αλλοπρόσαλλης θεωρητικής βάσης που θέλει η δραστική ουσία να δυναμώνει όσο αραιώνει, τότε αυτό που δουλεύει δεν είναι η ομοιοπαθητική και η όποια θετική επίδραση πρέπει να ελεγχθεί ως ανεξάρτητο φαινόμενο.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως αυτό που δουλεύει δεν είναι η βαρύτητα και το οποίο φαινόμενο πρέπει να ελεγχθεί ως ανεξάρτητο φαινόμενο.
Ένα γραμμάριο δραστικής ουσίας διαλυμένης σε 100 γραμμάρια στην 200σιοστή δύναμη ή 1 δια του 100+200 μηδενικά (ή κάπως έτσι)ST48410 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 00:13Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Ένα μόριο σε μια κουταλιά νέρο, σε ένα ποτήρι, σε ένα λίτρο, σε τί;Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2018, 00:01 Έχετε ιδέα τι σημαίνει αραίωση 200C ;;; Ένα μόριο δραστικής (αν υποθέσουμε ότι επιβίωνε της αραίωσης ) οπου η συγκέντρωση του θα είναι 1 προς 100 εις την 200.
Αν ισχύει το παραπάνω, δεδομένου ότι πρόκειται περί προφανούς απάτης τι είδους πιστοποιήσεις παίρνουν για να κυκλοφορούν σε φαρμακεία και με ποια λογική τους δίνονται;
Καλό είναι, άστο.Ασέβαστος έγραψε: 17 Οκτ 2018, 14:19 πειτε του ρε ενα νουμερο να συνεχισουμε την πλακα.
οριστε, λεω εγω.
68.5% να το αφησω;
Την επόμενη φορά που αρρωστήσει το παιδί σου, να μην το πας στον γιατρό. Άδικος ο κόπος σου θα είναι!ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 00:41 Νομίζω έχεις πιάσει το νόημα.
Θεραπεία φαρμακευτική για τον καρκίνο του πνεύμονα με ποσοστό αποτελεσματικότητας 30% = επιστήμη ναουμε.
Θεραπεία για αλλεργικό άσθμα με όποιοπαθητικη και ποσοστό επιτυχίας 70% = πλασιμπο.
Καθαρά πράγματα, επιστημονικα
Tι θα γίνει με τα πέιπερς έφερες τίποτα για τα ομοιοπαθητικά ή ακόμα; Μην αποπροσανατολίζεσαι από σειρήνες, φόκους ον μι. Στο θέμα μας. Προηγούμαι.ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:22
Καλό είναι, άστο.
Αν σου φέρω λοιπόν έρευνα για τα ομοιοπαθητικά φάρμακα με ποσοστό αποτελεσματικότητας πάνω από 68,6% θα παραδεχτείς ότι αποτελεί αποδεδειγμένη θεραπεία.
Όπως επίσης αν σου φέρω έρευνα για τα κλασσικά φάρμακα με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 68,4% θα συμφωνήσουμε ότι πρόκειται για τσαρλατάνους και λαμόγια.
Είμαστε σύμφωνοι;
Σύμφωνα με τον πονηρίδη, η Ιατρική φταίει που δεν έχει βρει θεραπεία για ΟΛΕΣ τις ασθένειες!Cavaliere έγραψε: 17 Οκτ 2018, 01:22 Επειδή η σύζυγός μου πέρασε φέτος καρκίνο -και περνά- θα ήθελα να πω κάτι. Υπάρχει μόνο η ορθόδοξη ιατρική και τίποτε άλλο... τα υπόλοιπα είναι απάτη. Η Ομοιοπαθητική είναι μπούρδα. Όπου η επιστήμη έχει βρει λύσεις, τις εφαρμόζει. Αν κάτι η Ιατρική δεν το μπορεί, δεν το μπορεί. Ακόμα.
Μια χάρη παρακαλώ. Ας σταματήσουμε να αποπροσανατολίζουμε τον ριτζέρι, γιατί του ανοίγετε πολλά τόπικς και τον μπερδεύετε. Θα τα λύνουμε ένα ένα. Πρώτα θα μας φέρει τα πέιπερς που λέει ότι μπορεί να βρει (εδώ και 2 σελίδες προσπαθεί ο καημένος να αλλάξει το θέμα, αλλά δεν...). Μετά θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα. Δε συμφωνείς;Nandros έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:31Σύμφωνα με τον πονηρίδη, η Ιατρική φταίει που δεν έχει βρει θεραπεία για ΟΛΕΣ τις ασθένειες!Cavaliere έγραψε: 17 Οκτ 2018, 01:22 Επειδή η σύζυγός μου πέρασε φέτος καρκίνο -και περνά- θα ήθελα να πω κάτι. Υπάρχει μόνο η ορθόδοξη ιατρική και τίποτε άλλο... τα υπόλοιπα είναι απάτη. Η Ομοιοπαθητική είναι μπούρδα. Όπου η επιστήμη έχει βρει λύσεις, τις εφαρμόζει. Αν κάτι η Ιατρική δεν το μπορεί, δεν το μπορεί. Ακόμα.
Ε, ας πάει στον θεό του, για να τον θεραπεύσει και ας σταματήσει να μας τα πρήζει!
.
Τελικά ο σκοπός σου είναι να νικήσεις υπερηφάνως;ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:47 Επειδή θεωρώ ότι δεν έχετε την ακεραιότητα να παραδεχτείτε ότι λετε μπούρδες, είναι σημαντικό να ξέρω από πριν τους κανόνες του παιχνιδιού ώστε να μην μπορέσει το παρεάκι να μου στερήσει την περιφανή νικη με υπεκφυγές σαν αυτή που βλέπω στα τελευταία ποστ.
Δεν θέλω να με αφήσεις λοιπόν ελεύθερο.
Θέλω να μου πεις συγκεκριμένα ποιο ποσοστό επιτυχίας ενός σκευάσματος θεωρείς ως αποτελεσματικό ώστε να ονομαστεί θεραπεία.
Ένα νουμερακι ζητάω καλέ, μην κωλωνετε
Ok, περιμένουμε εναγωνίως!Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:32Μια χάρη παρακαλώ. Ας σταματήσουμε να αποπροσανατολίζουμε τον ριτζέρι, γιατί του ανοίγετε πολλά τόπικς και τον μπερδεύετε. Θα τα λύνουμε ένα ένα. Πρώτα θα μας φέρει τα πέιπερς που λέει ότι μπορεί να βρει (εδώ και 2 σελίδες προσπαθεί ο καημένος να αλλάξει το θέμα, αλλά δεν...). Μετά θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα. Δε συμφωνείς;Nandros έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:31Σύμφωνα με τον πονηρίδη, η Ιατρική φταίει που δεν έχει βρει θεραπεία για ΟΛΕΣ τις ασθένειες!Cavaliere έγραψε: 17 Οκτ 2018, 01:22 Επειδή η σύζυγός μου πέρασε φέτος καρκίνο -και περνά- θα ήθελα να πω κάτι. Υπάρχει μόνο η ορθόδοξη ιατρική και τίποτε άλλο... τα υπόλοιπα είναι απάτη. Η Ομοιοπαθητική είναι μπούρδα. Όπου η επιστήμη έχει βρει λύσεις, τις εφαρμόζει. Αν κάτι η Ιατρική δεν το μπορεί, δεν το μπορεί. Ακόμα.
Ε, ας πάει στον θεό του, για να τον θεραπεύσει και ας σταματήσει να μας τα πρήζει!
.
Καλά ανόητος είσαι; Δεν λέω αυτό, βέβαια.Nandros έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:31Σύμφωνα με τον πονηρίδη, η Ιατρική φταίει που δεν έχει βρει θεραπεία για ΟΛΕΣ τις ασθένειες!Cavaliere έγραψε: 17 Οκτ 2018, 01:22 Επειδή η σύζυγός μου πέρασε φέτος καρκίνο -και περνά- θα ήθελα να πω κάτι. Υπάρχει μόνο η ορθόδοξη ιατρική και τίποτε άλλο... τα υπόλοιπα είναι απάτη. Η Ομοιοπαθητική είναι μπούρδα. Όπου η επιστήμη έχει βρει λύσεις, τις εφαρμόζει. Αν κάτι η Ιατρική δεν το μπορεί, δεν το μπορεί. Ακόμα.
.
Περιμένουμε εναγωνίως τα πέιπερς που θα μας φέρεις!ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 18:14Καλά ανόητος είσαι; Δεν λέω αυτό, βέβαια.Nandros έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:31Σύμφωνα με τον πονηρίδη, η Ιατρική φταίει που δεν έχει βρει θεραπεία για ΟΛΕΣ τις ασθένειες!Cavaliere έγραψε: 17 Οκτ 2018, 01:22 Επειδή η σύζυγός μου πέρασε φέτος καρκίνο -και περνά- θα ήθελα να πω κάτι. Υπάρχει μόνο η ορθόδοξη ιατρική και τίποτε άλλο... τα υπόλοιπα είναι απάτη. Η Ομοιοπαθητική είναι μπούρδα. Όπου η επιστήμη έχει βρει λύσεις, τις εφαρμόζει. Αν κάτι η Ιατρική δεν το μπορεί, δεν το μπορεί. Ακόμα.
.
Φυσικά και δεν φτάνει η Ιατρική που δεν έχει βρει θεραπεία για όλες τις ασθενειες.
Η ιατρική φταίει όταν παρουσιάζει τη μη θεραπεία ως θεραπεία προκειμένου να τα κονομησουν καποια λαμόγια από την αγωνία των ανθρώπων.
Παρακολουθα τη συνέχεια στην οθόνη σου