Περαστικά σου βρε Νύχτα...νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 19:56 έχω από το Σάββατο συνάχι, μπούκωμα, πονοκέφαλο, πόνους στα κόκαλα,
πονάνε τα σαγόνια μου, τα δόντια μου, τα μάτια μου είναι πρησμένα
και κόκκινα, είμαι μονίμως με μια έκφραση ηλίθια σαν να ετοιμάζομαι
να φτερνιστώ αλλά δεν, παρόλο που ψάχνω σαν χαζή κάποια φωτεινή πηγή
που λένε ότι βοηθάει, και το τεστ βγαίνει αρνητικό, οπότε πάω κανονικά
στη δουλειά
παίζει να είναι κοβιντοσυμπτώματα και σε επόμενο τεστ να βγω θετική;
αν ναι, στο διάστημα αυτό μεταδίδω κανονικά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Yippie Kay Yay
Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό. Έχω τον γιο μου που ταλαιπωρείται από αλεργίες κάθε χρόνο περίπου τέτοια εποχή και τα συμπτώματά του είναι πάνω κάτω τέτοια. Το 2020 τον είχαμε τον καημένο σε καραντίνα 10 μέρες, επειδή είχαμε φοβηθεί για covid (με όλα αυτά που ακούγαμε τότε και προ τεστ, εμβολίων κλπ), παρ' όλο που ξέραμε για τις αλεργίες του.aLiCat έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:34Μήπως να κοιτάξεις για αλλεργία; Γιατί κάποιες φορές και οι αλλεργίες φέρνουν αυτά τα "θορυβώδη" συμπτώματα.νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:17θενκς, ναι το ξέρω με ενημέρωσε η φαρμακοποιός, μα δεν έχω πυρετό,taliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:13 Περαστικά.
Υπάρχουν διπλά τέστ κορονοιου και γρίπης που σου βγαζουν ή το ένα ή το άλλο αν εχεις.
και ξέρω πως γρίπη ανεβάζει πολύ, οπότε την έχω αποκλείσει για την ώρα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Bic έγραψε: 01 Μαρ 2023, 10:32Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό. Έχω τον γιο μου που ταλαιπωρείται από αλεργίες κάθε χρόνο περίπου τέτοια εποχή και τα συμπτώματά του είναι πάνω κάτω τέτοια. Το 2020 τον είχαμε τον καημένο σε καραντίνα 10 μέρες, επειδή είχαμε φοβηθεί για covid (με όλα αυτά που ακούγαμε τότε και προ τεστ, εμβολίων κλπ), παρ' όλο που ξέραμε για τις αλεργίες του.aLiCat έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:34Μήπως να κοιτάξεις για αλλεργία; Γιατί κάποιες φορές και οι αλλεργίες φέρνουν αυτά τα "θορυβώδη" συμπτώματα.νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:17
θενκς, ναι το ξέρω με ενημέρωσε η φαρμακοποιός, μα δεν έχω πυρετό,
και ξέρω πως γρίπη ανεβάζει πολύ, οπότε την έχω αποκλείσει για την ώρα
Βασισμένη σε δική μου εμπειρία το είπα κι εγώ.
Βέβαια γιατροί δεν είμαστε, ώστε να εκφέρουμε άποψη μετά βεβαιότητας (μα και να ήμασταν, θα έπρεπε πριν της διάγνωσης να προηγηθεί έστω μια κλινική εξέταση), όμως ας το έχει υπόψη κι αυτό.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κατάλαβα, ελπίζω να είσαι καλύτεραtaliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 08:33ΕυχαριστώNaida έγραψε: 27 Φεβ 2023, 21:15Περαστικά σου Ταλι. Πάλι με καμιά κοβιντιασμενη σουρλουλου είχες επαφές;taliban έγραψε: 27 Φεβ 2023, 21:03 Άρχισαν να με πονάνε οι αρθρώσεις και έχω ρίγος. Πυρετός 38.5.
Υποψιάζομαι πως αυτή την φορά έχω κορόνα γιατί έχω έναν πονοκέφαλο όπως είχα όταν έκανα την δεύτερη δόση του εμβολίου.
Αύριο τέστ.![]()
Οχι. είχα πάει στον κουρέα Πέμπτη. Εβηχε πάνω μου.
αλλά φταίω και γ ω γιατί δεν φόρεσα την μάσκα ενώ την είχα στην τσέπη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν πέφτει με τίποτα ο πυρετός προς το παρόν. Μέχρι 38 και πάλι μέχρι 39+.Naida έγραψε: 01 Μαρ 2023, 16:50Κατάλαβα, ελπίζω να είσαι καλύτεραΜην το έχεις σίγουρο ότι είναι κοβιντ. Μπορεί να είναι και γρίπη.
Κάνω μπάνιο 2 φορές την μέρα λέπια θα βγάλω.
Εντωμεταξύ έκανα και μια μαλακία σήμερα . Ένιωσα λίγο καλύτερα και πήγα να πάρω το καρότσι να ρίξω λίπασμα στο αμπέλι
Ούτε 10 βήματα δεν πρόλαβα ο έρμος.
Έκανα το διπλό τέστ για covid/γρίπης και βγήκε θετικό για covid. Δεν είναι γρίπη.
Εντάξει θα περάσει.
Πήρα βιταμίνες c,d και ψευδάργυρο. Ένα για γαργάρες κάνω προληπτικά και καραμέλες.
Ελα ρε συ. Εφτασες και εσύ τόσο πυρετό; Εντάξει κοβιντ είναι αφού βγήκε θετικό και νομίζω κάνει 3ημερο πυρετό. Αλλά μην κάνεις μαλακίες παιδί μου. Άκου να ρίξεις λιπάσματαtaliban έγραψε: 01 Μαρ 2023, 17:17Δεν πέφτει με τίποτα ο πυρετός προς το παρόν. Μέχρι 38 και πάλι μέχρι 39+.Naida έγραψε: 01 Μαρ 2023, 16:50Κατάλαβα, ελπίζω να είσαι καλύτεραtaliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 08:33
Ευχαριστώ
Οχι. είχα πάει στον κουρέα Πέμπτη. Εβηχε πάνω μου.
αλλά φταίω και γ ω γιατί δεν φόρεσα την μάσκα ενώ την είχα στην τσέπη.Μην το έχεις σίγουρο ότι είναι κοβιντ. Μπορεί να είναι και γρίπη.
Κάνω μπάνιο 2 φορές την μέρα λέπια θα βγάλω.Τα ντεπόν τα έχω ξετινάξει.
Εντωμεταξύ έκανα και μια μαλακία σήμερα . Ένιωσα λίγο καλύτερα και πήγα να πάρω το καρότσι να ρίξω λίπασμα στο αμπέλι![]()
Ούτε 10 βήματα δεν πρόλαβα ο έρμος.Απλά διαολίστικα είχε καλή μέρα και είπα μπας αλλά....
Έκανα το διπλό τέστ για covid/γρίπης και βγήκε θετικό για covid. Δεν είναι γρίπη.
Εντάξει θα περάσει.
Πήρα βιταμίνες c,d και ψευδάργυρο. Ένα για γαργάρες κάνω προληπτικά και καραμέλες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
τρέμουλο και 40αρι.
καλά θα πάει και αυτό.
τρεις μέρες αιώνας.
καλά θα πάει και αυτό.
τρεις μέρες αιώνας.
Περαστικά σου Ταλιμπαν μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
ευχαριστώ.
Ξηροβηχα ελάχιστο. αλλά έκανα γαργάρες μόλις καταλάβαινα ενόχληση.
έχασα γεύση. αλλά έχω πολύ τρέμουλο Σε σημείο να μου χύνεται το νερό απ το ποτήρι.
Κωλοαρρωστια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μήπως να σε δει κανένας γιατρός ρε φίλε;taliban έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:01ευχαριστώ.
έχασα γεύση. αλλά έχω πολύ τρέμουλο Σε σημείο να μου χύνεται το νερό απ το ποτήρι.
Κωλοαρρωστια.
Το τρέμουλο μάλλον είναι από τον πυρετό, αλλά το 40αρι χτυπάει άσχημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- taliban
και άλλες φορές είχα ρίγος από πυρετό παλαιότερα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό να τρέμουν χέρια πόδια.Gherschaagk έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:21Μήπως να σε δει κανένας γιατρός ρε φίλε;taliban έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:01ευχαριστώ.Naida έγραψε: 02 Μαρ 2023, 08:33
Περαστικά σου Ταλιμπαν μουόσο μπορείς να πίνεις υγρά. Έχεις βήχα και τέτοια;
Κωλοαρρωστια.
επικοινώνησα με γιατρό. εναλλάξ αλγκοφρεν και ντεπον. και σε κάνα 2 μέρες αν δεν περάσει θα με φουσκώσει με αντιβιωσουλα όπως μ είπε.
αλλά θα πάρω και μια δεύτερη γνώμη από γιατρό που είχα στην Αθήνα γιατί εδώ μάλλον πρώτα τελείωσαν κτηνιατρική....
Χτυπάει δυνατά ο πυρετός αλλά υποχωρεί συνήθως μετά από το 3ημερο. Παίρνεις οξυγόνο και τέτοια να δεις; πόσες μέρες είσαι με πυρετό;taliban έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:01ευχαριστώ.
Κωλοαρρωστια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 02 Μαρ 2023, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά ρε συ. Υπομονή και κουράγιο.taliban έγραψε: 02 Μαρ 2023, 11:33και άλλες φορές είχα ρίγος από πυρετό παλαιότερα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό να τρέμουν χέρια πόδια.Gherschaagk έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:21Μήπως να σε δει κανένας γιατρός ρε φίλε;taliban έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:01
ευχαριστώ.
Κωλοαρρωστια.
επικοινώνησα με γιατρό. εναλλάξ αλγκοφρεν και ντεπον. και σε κάνα 2 μέρες αν δεν περάσει θα με φουσκώσει με αντιβιωσουλα όπως μ είπε.
αλλά θα πάρω και μια δεύτερη γνώμη από γιατρό που είχα στην Αθήνα γιατί εδώ μάλλον πρώτα τελείωσαν κτηνιατρική....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8924660/taliban έγραψε: 02 Μαρ 2023, 11:33και άλλες φορές είχα ρίγος από πυρετό παλαιότερα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό να τρέμουν χέρια πόδια.Gherschaagk έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:21Μήπως να σε δει κανένας γιατρός ρε φίλε;taliban έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:01
ευχαριστώ.
Κωλοαρρωστια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taliban
καλημέρα.Naida έγραψε: 02 Μαρ 2023, 11:44Χτυπάει δυνατά ο πυρετός αλλά υποχωρεί συνήθως μετά από το 3ημερο. Παίρνεις οξυγόνο και τέτοια να δεις; πόσες μέρες είσαι με πυρετό;taliban έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:01ευχαριστώ.Naida έγραψε: 02 Μαρ 2023, 08:33
Περαστικά σου Ταλιμπαν μουόσο μπορείς να πίνεις υγρά. Έχεις βήχα και τέτοια;
Κωλοαρρωστια.
πήρα χθες ένα algofren στης 7 το απόγευμα είχα 38.7
έπεσα στης 9 για ύπνο και σηκώθηκα τώρα.
δεν είχα πυρετό την νύχτα.
ξύπνησα μόνο κατά της 2 γιατί είχα γίνει μούσκεμα απ την ιδρώτα.
Η παρακεταμολη δεν με έπιανε καλά απ ότι φαίνεται ή σταμάτησε ο πυρετος.
Οξυγονο 96.
προς το παρόν νιώθω καλά.