χμμμ χοντρή ήττα μου μυρίζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με πόσους άντρες έχεις πάει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Με πόσους άντρες έχεις πάει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Τοξοβόλος_UK
Όχι απλά με γνώση του αλλά και συμμετοχή του.
Ε, ρε φιλε, πες οτι με το versatile εννοουσες αλλαξοκωλιες! Και να υποθεσω δινεις αντιστοιχες συμβουλες και σε ζευγαρια που ερχονται να σου εκθεσουν το προβλημα τους;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Τοξοβόλος_UK
Κάπου τα έχεις μπερδέψει ρε μαν.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προφανώς ο Τοξοβόλος ήταν το μεσαίο βαγόνι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω οταν ημουν μικρος ειχα μια ασχημη ομοφυλοφιλικη εμπειρια με ενα κωλοπαιδο λιγο μεγαλυτερο απο εμενα.Δεν ηταν βεβαια και βιασμος στο στυλ να μου τον σφυριξει απο πισω αλλα εν πασει περιπτωσει γδυθηκαμε απο οσο θυμαμαι και μου ελεγε διαφορα.Ολο αυτο γινοταν χωρις την θεληση μου και με διαχειριζοταν εκεινο οπως ηθελε.Το κακο της υποθεσης ειναι οτι αυτο εφτασε στην μανα μου η οποια το χειριστηκε με απαραδεκτο τροπο και κατα καποιο τροπο με εκανε να νιωσω ενοχος λες και φοβοταν μην γινω πουστης.Τωρα πια ολα αυτα τα εχω απωθησει και δεν θυμαμαι πολλες λεπτομεριες.
Εσυ ανήλικος και εκεινος ενήλικος;plouf έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:52 Εγω οταν ημουν μικρος ειχα μια ασχημη ομοφυλοφιλικη εμπειρια με ενα κωλοπαιδο λιγο μεγαλυτερο απο εμενα.Δεν ηταν βεβαια και βιασμος στο στυλ να μου τον σφυριξει απο πισω αλλα εν πασει περιπτωσει γδυθηκαμε απο οσο θυμαμαι και μου ελεγε διαφορα.Ολο αυτο γινοταν χωρις την θεληση μου και με διαχειριζοταν εκεινο οπως ηθελε.Το κακο της υποθεσης ειναι οτι αυτο εφτασε στην μανα μου η οποια το χειριστηκε με απαραδεκτο τροπο και κατα καποιο τροπο με εκανε να νιωσω ενοχος λες και φοβοταν μην γινω πουστης.Τωρα πια ολα αυτα τα εχω απωθησει και δεν θυμαμαι πολλες λεπτομεριες.
nope. χωρισαμε λογω αποστασης, διαφορετικη χωρα. και μαλιστα εξακολουθησαμε να ειμαστε μαζι τα καλοκαιρια που ερχοταν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δε ξέρω μου φαίνεται εντελώς περίεργο. Βασικά άλλον ένα ξέρω που ισχυρίζεται οτι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ αλλά γνωρίζω οτι στο σχολείο έφαγε μια τέτοια νίλα που τον έχει κάνει να βρίσκεται στα πρόθυρα του μγτοουισμού απο εκεί και μετά.
Και έκτοτε; Δεν ξαναερωτεύτηκες; Δε μιλάμε για σεξουαλική έλξη. Για συναίσθημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άσχημο αυτό. Και η εμπειρία και το μετέπεοτα.plouf έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:52 Εγω οταν ημουν μικρος ειχα μια ασχημη ομοφυλοφιλικη εμπειρια με ενα κωλοπαιδο λιγο μεγαλυτερο απο εμενα.Δεν ηταν βεβαια και βιασμος στο στυλ να μου τον σφυριξει απο πισω αλλα εν πασει περιπτωσει γδυθηκαμε απο οσο θυμαμαι και μου ελεγε διαφορα.Ολο αυτο γινοταν χωρις την θεληση μου και με διαχειριζοταν εκεινο οπως ηθελε.Το κακο της υποθεσης ειναι οτι αυτο εφτασε στην μανα μου η οποια το χειριστηκε με απαραδεκτο τροπο και κατα καποιο τροπο με εκανε να νιωσω ενοχος λες και φοβοταν μην γινω πουστης.Τωρα πια ολα αυτα τα εχω απωθησει και δεν θυμαμαι πολλες λεπτομεριες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι ηταν ενα χρονο μεγαλυτερος εγω δεκα αυτος εντεκα.Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:54Εσυ ανήλικος και εκεινος ενήλικος;plouf έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:52 Εγω οταν ημουν μικρος ειχα μια ασχημη ομοφυλοφιλικη εμπειρια με ενα κωλοπαιδο λιγο μεγαλυτερο απο εμενα.Δεν ηταν βεβαια και βιασμος στο στυλ να μου τον σφυριξει απο πισω αλλα εν πασει περιπτωσει γδυθηκαμε απο οσο θυμαμαι και μου ελεγε διαφορα.Ολο αυτο γινοταν χωρις την θεληση μου και με διαχειριζοταν εκεινο οπως ηθελε.Το κακο της υποθεσης ειναι οτι αυτο εφτασε στην μανα μου η οποια το χειριστηκε με απαραδεκτο τροπο και κατα καποιο τροπο με εκανε να νιωσω ενοχος λες και φοβοταν μην γινω πουστης.Τωρα πια ολα αυτα τα εχω απωθησει και δεν θυμαμαι πολλες λεπτομεριες.
Η εμπειρια ηταν ασχημη αλλα την ξεπερασα.Αυτο που μου εμεινε ηταν η αντιδραση της μητερας μου που με εκανε να νιωσω ενοχος.Naida έγραψε: 17 Οκτ 2018, 15:50Άσχημο αυτό. Και η εμπειρία και το μετέπεοτα.plouf έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:52 Εγω οταν ημουν μικρος ειχα μια ασχημη ομοφυλοφιλικη εμπειρια με ενα κωλοπαιδο λιγο μεγαλυτερο απο εμενα.Δεν ηταν βεβαια και βιασμος στο στυλ να μου τον σφυριξει απο πισω αλλα εν πασει περιπτωσει γδυθηκαμε απο οσο θυμαμαι και μου ελεγε διαφορα.Ολο αυτο γινοταν χωρις την θεληση μου και με διαχειριζοταν εκεινο οπως ηθελε.Το κακο της υποθεσης ειναι οτι αυτο εφτασε στην μανα μου η οποια το χειριστηκε με απαραδεκτο τροπο και κατα καποιο τροπο με εκανε να νιωσω ενοχος λες και φοβοταν μην γινω πουστης.Τωρα πια ολα αυτα τα εχω απωθησει και δεν θυμαμαι πολλες λεπτομεριες.
Αντιλαμβάνομαι τι λες. Το θέμα είναι ότι δε ξέρουν και οι ίδιοι πως να φερθούν. Πανικοβάλλονται ή θυμώνουν. Βέβαια σε καμία περίπτωση δε το δικαιολογώ γιατί και εσύ παιδί ήσουν.plouf έγραψε: 17 Οκτ 2018, 17:05
Η εμπειρια ηταν ασχημη αλλα την ξεπερασα.Αυτο που μου εμεινε ηταν η αντιδραση της μητερας μου που με εκανε να νιωσω ενοχος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σε αλλους τομεις η μανα μου ηταν και ειναι ανεκτικη.Μου εχει μεινει ομως ακομα και τωρα ομως η απορια γιατι μου φερθηκε ετσι.Τι να πεις τωρα πια περασε και το εχω απωθησει.Naida έγραψε: 17 Οκτ 2018, 17:11Αντιλαμβάνομαι τι λες. Το θέμα είναι ότι δε ξέρουν και οι ίδιοι πως να φερθούν. Πανικοβάλλονται ή θυμώνουν. Βέβαια σε καμία περίπτωση δε το δικαιολογώ γιατί και εσύ παιδί ήσουν.plouf έγραψε: 17 Οκτ 2018, 17:05
Η εμπειρια ηταν ασχημη αλλα την ξεπερασα.Αυτο που μου εμεινε ηταν η αντιδραση της μητερας μου που με εκανε να νιωσω ενοχος.
-
fagano3
Μην κρινετε τις σεξουαλικες σχεσεις ενος ετεροφυλου ζευγαριου με ενα ομοφυλοφιλο δυο ανδρων (οι λεσβιες ειναι εντελως διαφορετικες).Nostalgia έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:36Ε, ρε φιλε, πες οτι με το versatile εννοουσες αλλαξοκωλιες! Και να υποθεσω δινεις αντιστοιχες συμβουλες και σε ζευγαρια που ερχονται να σου εκθεσουν το προβλημα τους;
Mιλαμε για δυο ανδρες.Και μεις αμα ημασταν πασαδες θα ειχαμε καθε βραδυ και μια ερωμενη παραλληλα με την επισημη.Δεν ειναι οτι δεν θελουμε οι περισσοτεροι απλα δεν μπορουμε τουλαχιστον επισημα.
Οι ομοφυλοφιλοι επειδη ειναι και οι δυο ανδρες μπορουν να το εχουν χωρις να ειναι πασαδες.
Συναισθηματικα μπορει να ειναι ζευγαρι οπως οι ετεροφυλοι αλλα στο σεξουαλικο διαφερουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 2 Απαντήσεις