Nope.Feindflug έγραψε: 28 Φεβ 2023, 18:41Μήπως έμπαινε στην σπηλιά, στο γρήγορο πρόγραμμα, τύπισσα;Gherschaagk έγραψε: 28 Φεβ 2023, 15:21Έχω ακούσει για έναν που αποκλείστηκε στο βουνό για 2-3 μήνες και λουζόταν, έκανε ντους με tide.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Περαστικά.νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 19:56 έχω από το Σάββατο συνάχι, μπούκωμα, πονοκέφαλο, πόνους στα κόκαλα,
πονάνε τα σαγόνια μου, τα δόντια μου, τα μάτια μου είναι πρησμένα
και κόκκινα, είμαι μονίμως με μια έκφραση ηλίθια σαν να ετοιμάζομαι
να φτερνιστώ αλλά δεν, παρόλο που ψάχνω σαν χαζή κάποια φωτεινή πηγή
που λένε ότι βοηθάει, και το τεστ βγαίνει αρνητικό, οπότε πάω κανονικά
στη δουλειά
παίζει να είναι κοβιντοσυμπτώματα και σε επόμενο τεστ να βγω θετική;
αν ναι, στο διάστημα αυτό μεταδίδω κανονικά;
Υπάρχουν διπλά τέστ κορονοιου και γρίπης που σου βγαζουν ή το ένα ή το άλλο αν εχεις.
θενκς, ναι το ξέρω με ενημέρωσε η φαρμακοποιός, μα δεν έχω πυρετό,taliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:13 Περαστικά.
Υπάρχουν διπλά τέστ κορονοιου και γρίπης που σου βγαζουν ή το ένα ή το άλλο αν εχεις.
και ξέρω πως γρίπη ανεβάζει πολύ, οπότε την έχω αποκλείσει για την ώρα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά, δεν είναι απαραίτητος ο πυρετός.νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:17θενκς, ναι το ξέρω με ενημέρωσε η φαρμακοποιός, μα δεν έχω πυρετό,taliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:13 Περαστικά.
Σε κάθε περίπτωση ακούγεται σαν ιογενής λοίμωξη (ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο υπεύθυνος ιός), οπότε λογικά μεταδίδεις, οπότε ακόμη πιο λογικά δεν πρέπει να πας στη δουλειά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μήπως να κοιτάξεις για αλλεργία; Γιατί κάποιες φορές και οι αλλεργίες φέρνουν αυτά τα "θορυβώδη" συμπτώματα.νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:17θενκς, ναι το ξέρω με ενημέρωσε η φαρμακοποιός, μα δεν έχω πυρετό,taliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:13 Περαστικά.
Όπως και να'χει, περαστικά και γρήγορα εύχομαι.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άσε τις δικαιολογίες και πήγαινε τράβα καμμιά φωτογραφία, δικιά μου.νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 19:56 έχω από το Σάββατο συνάχι, μπούκωμα, πονοκέφαλο, πόνους στα κόκαλα,
πονάνε τα σαγόνια μου, τα δόντια μου, τα μάτια μου είναι πρησμένα
και κόκκινα, είμαι μονίμως με μια έκφραση ηλίθια σαν να ετοιμάζομαι
να φτερνιστώ αλλά δεν, παρόλο που ψάχνω σαν χαζή κάποια φωτεινή πηγή
που λένε ότι βοηθάει, και το τεστ βγαίνει αρνητικό, οπότε πάω κανονικά
στη δουλειά
παίζει να είναι κοβιντοσυμπτώματα και σε επόμενο τεστ να βγω θετική;
αν ναι, στο διάστημα αυτό μεταδίδω κανονικά;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:28 Καλά, δεν είναι απαραίτητος ο πυρετός.
Σε κάθε περίπτωση ακούγεται σαν ιογενής λοίμωξη (ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο υπεύθυνος ιός), οπότε λογικά μεταδίδεις, οπότε ακόμη πιο λογικά δεν πρέπει να πας στη δουλειά.
έχω και γαργαλητό στον λαιμό, αλλά όχι βήχα ακριβώς
αγχωτικό ακούγεται ρε συ έτσι όπως το λες
σευχαριστώ υπεροχότητα, δεν ξέρω, δεν μου πέρασε καν από το μυαλόaLiCat έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:34 Μήπως να κοιτάξεις για αλλεργία; Γιατί κάποιες φορές και οι αλλεργίες φέρνουν αυτά τα "θορυβώδη" συμπτώματα.
Όπως και να'χει, περαστικά και γρήγορα εύχομαι.![]()
αν δω ότι επιμένει, θα επισκεφθώ γιατρό έτσι κι αλλιώς γιατί
έχω ιστορικό με λοίμωξη αναπνευστικού κι έπαιρνα εισπνεόμενα
κτλ, αλλά αυτή τη φορά δεν μοιάζει για κάτι τέτοιο
ΛΕΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΌΣ ΣΎΝΔΡΟΜΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ;;Feindflug έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:44 Άσε τις δικαιολογίες και πήγαινε τράβα καμμιά φωτογραφία, δικιά μου.
Δεν ξέρω για σένα, δικιά μου, αλλά εμείς μπορεί να πάθουμε αν δεν ανεβάσεις καμμία από τις φωτογραφίες σου.νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:46Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:28 Καλά, δεν είναι απαραίτητος ο πυρετός.
Σε κάθε περίπτωση ακούγεται σαν ιογενής λοίμωξη (ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο υπεύθυνος ιός), οπότε λογικά μεταδίδεις, οπότε ακόμη πιο λογικά δεν πρέπει να πας στη δουλειά.![]()
σευχαριστώ υπεροχότητα, δεν ξέρω, δεν μου πέρασε καν από το μυαλόaLiCat έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:34 Μήπως να κοιτάξεις για αλλεργία; Γιατί κάποιες φορές και οι αλλεργίες φέρνουν αυτά τα "θορυβώδη" συμπτώματα.
ΛΕΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΌΣ ΣΎΝΔΡΟΜΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ;;Feindflug έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:44 Άσε τις δικαιολογίες και πήγαινε τράβα καμμιά φωτογραφία, δικιά μου.
Μήπως έχεις τίποτα στοκ; Κάτι να φτιαχτούμε, έστω προσωρινά...
Dein Herz, meine Gier
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
ΣαλιάρηFeindflug έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:49Δεν ξέρω για σένα, δικιά μου, αλλά εμείς μπορεί να πάθουμε αν δεν ανεβάσεις καμμία από τις φωτογραφίες σου.νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:46Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:28 Καλά, δεν είναι απαραίτητος ο πυρετός.
Σε κάθε περίπτωση ακούγεται σαν ιογενής λοίμωξη (ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο υπεύθυνος ιός), οπότε λογικά μεταδίδεις, οπότε ακόμη πιο λογικά δεν πρέπει να πας στη δουλειά.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πού να καταλάβεις από dark ambient, μελαγχολική αισθητική, τύπε, που όλη μέρα μελετάς ιούς, κωλοβακτηρίδια και την βρίσκεις με ακτινογραφίες;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:50ΣαλιάρηFeindflug έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:49Δεν ξέρω για σένα, δικιά μου, αλλά εμείς μπορεί να πάθουμε αν δεν ανεβάσεις καμμία από τις φωτογραφίες σου.νύχτα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:46
![]()
σευχαριστώ υπεροχότητα, δεν ξέρω, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό
ΛΕΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΌΣ ΣΎΝΔΡΟΜΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ;;
Dein Herz, meine Gier
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Όταν έκανα μαθήματα φωτογραφίας σε υγρά υπόγεια παρέα με αλτερναριες και ασπεργιλλους, με ντανταιστη μπαισεξουαλ δάσκαλο, εσύ έβλεπες σε επανάληψη στην υγειά μας ρε παιδιά.Feindflug έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:53Πού να καταλάβεις από dark ambient, μελαγχολική αισθητική, τύπε, που όλη μέρα μελετάς ιούς, κωλοβακτηρίδια και την βρίσκεις με ακτινογραφίες;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:50ΣαλιάρηFeindflug έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:49
Δεν ξέρω για σένα, δικιά μου, αλλά εμείς μπορεί να πάθουμε αν δεν ανεβάσεις καμμία από τις φωτογραφίες σου.
Κάντε μας τη χάρη κύριε.
ξεστόκαρα στο Γκούγκενχαιμ δικέμουFeindflug έγραψε: 28 Φεβ 2023, 20:49 Δεν ξέρω για σένα, δικιά μου, αλλά εμείς μπορεί να πάθουμε αν δεν ανεβάσεις καμμία από τις φωτογραφίες σου.
έχεις πμ
κξςκξς, θενκς
ο τζιτζι είναι φοβερός φωτογράφος, παρεμπιπτόντως