!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπορεί η ΤΝ να μας γλιτώσει από τα λαμόγια...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
user0972003

Re: Μπορεί η ΤΝ να μας γλιτώσει από τα λαμόγια...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2023, 19:11
user έγραψε: 28 Φεβ 2023, 19:03
Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2023, 18:12
Ο μέγας προφήτης Ισαάκ Ασίμοφ, στο βιβλίο του "Εγώ, το ρομπότ", είχε μιαν ιστορία με κάποιο ρομπότ που αυτό επέλεγε την επόμενη κυβέρνηση, αφού οι επιλογές του αντιπροσώπευαν την πλειοψηφία.

Το ρομπότ δεν θα κάνει κακό σε άνθρωπο. Το ρομπότ πρέπει να υπακούει τις διαταγές που του δίνουν οι άνθρωποι, εκτός αν αυτές οι διαταγές έρχονται σε αντίθεση με τον πρώτο νόμο.
Ήμουν 13 χρονών και δούλευα το καλοκαίρι. Ήταν το πρώτο βιβλίο που αγόρασα με δικά μου λεφτά και έκτοτε ερωτεύτηκα τη SciFi.
Πάρα πολύ ωραία η ιστορία σου :)

Θα ήθελα να διάβαζα περισσότερη/πολλή SciFi γιατί μου αρέσει, αλλά έχω διαβάσει λίγο.
Άβαταρ μέλους
Sol

Re: Μπορεί η ΤΝ να μας γλιτώσει από τα λαμόγια...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Καραμελίτσα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 19:27
Sol έγραψε: 28 Φεβ 2023, 19:20
Καραμελίτσα έγραψε: 28 Φεβ 2023, 19:16

Δεν το παραβλέπουμε, απλά δε θεωρούμε ότι το αφήγημά σου αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, εγώ τουλάχιστον, δεν ξέρω τί κάνει ο ΦΚΤ.

Ειδικά το εργαλείο της ΤΝ που αναφέρει το νήμα, δεν χρειάζεται να το έχει στα χέρια του καμία διαπλεκόμενη εταιρεία, όπως δεν είναι εταιρείας αυτό το πρόγραμμα που παρουσιάζεται εδώ.
Οκ. Εγω βλέπω ότι όλα εμπορευματοποιούνται όλο και πιο βαθειά, όλα τουλαχιστον όσα θεωρούνται εργαλεία ώστε να αυξηθεί η κερδοφορία. Διαφωνείς ότι αυτό το αφήγημα μου δεν αντιστοιχεί με την πραγματικότητα;
Πολύ γενικά, ναι, υπήρξε αυξανόμενη πίεση για εμπορευματοποίηση, αλλά στα 20ς δεν νομίζω αυτή να είναι πλέον η τάση. Και επίσης υπάρχουν και πολλά πράγματα που δεν είναι εμπορευματοποιημένα, και παρέμειναν έτσι παρά την πίεση για εμπορευματοποίηση.

Το που θα πάνε τα ενδεχόμενα πολιτικά εργαλεία ΤΝ είναι θέμα μελλοντικής πολιτικής πρακτικής, όχι κάτι προδιαγεγραμμένο.
«αλλά στα 20ς δεν νομίζω αυτή να είναι πλέον η τάση»
οκ, δε θα παρεκτρέψω τη κουβέντα οποτε το κόβω εδω. Ξεκάθαρα υπάρχει διαφορετική αντανάκλαση στην συνειδηση μας της πραγματικοτητας. Το κλεινω εδω.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”