Αυτό με τα ξύδια παίζει κάθε χρόνο. Δεν είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά. Ανέκαθεν ίσχυε. Αν και νομίζω πως αυτό συμβαίνει παντού. Είσαι προκατειλημμένος, οπότε άστο να πάει, άστο.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:26 Αστα, μια χαρά είδα στα σόσιαλ παρατράγουδα ολκής και απο Πάτρα.
Συν όλη η πρεζοξυδονοοτροπία στη συγκεκριμένη μάζωξη.
Όχι πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Στο ρεζουμέ όμως Σα σκηνικό όμως και σαν"εθιμο" είναι εμετουλάκος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σιχαίνομαι τις απόκριες
Re: Σιχαίνομαι τις απόκριες
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι μεσιέ. Απλά μας ζηλεύετε γιατί είμαστε όμορφοι, δημιουργικοί, μόρτισσες και μόρτηδες.axilmar έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:29Και πολυ γυφτια παιζει σε ολα αυτα.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:26 Αστα, μια χαρά είδα στα σόσιαλ παρατράγουδα ολκής και απο Πάτρα.
Στο ρεζουμέ όμως Σα σκηνικό όμως και σαν"εθιμο" είναι εμετουλάκος
Ειναι χαμηλο το επιπεδο ή τα βλεπω πολυ αφ'υψηλου αραγε...
Οι παραπάνω εικόνες δε σου προκαλούν να θες να τρυπήσεις τα μάτια σου με πηρούνι;Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:31Αυτό με τα ξύδια παίζει κάθε χρόνο. Δεν είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά. Ανέκαθεν ίσχυε. Αν και νομίζω πως αυτό συμβαίνει παντού. Είσαι προκατειλημμένος, οπότε άστο να πάει, άστο.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:26 Αστα, μια χαρά είδα στα σόσιαλ παρατράγουδα ολκής και απο Πάτρα.
Στο ρεζουμέ όμως Σα σκηνικό όμως και σαν"εθιμο" είναι εμετουλάκος![]()
Μη μου φέρεις ώς παράδειγμα ένα δυο γκρουπ στην πάτρα. Το ελ Καρναβάλι έτσι είναι όπως οι φωτο που είδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γιατί να τρυπήσω τα ματάκια μου ρε; Απλά γελάω.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:44Οι παραπάνω εικόνες δε σου προκαλούν να θες να τρυπήσεις τα μάτια σου με πηρούνι;Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:31Αυτό με τα ξύδια παίζει κάθε χρόνο. Δεν είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά. Ανέκαθεν ίσχυε. Αν και νομίζω πως αυτό συμβαίνει παντού. Είσαι προκατειλημμένος, οπότε άστο να πάει, άστο.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:26 Αστα, μια χαρά είδα στα σόσιαλ παρατράγουδα ολκής και απο Πάτρα.
Μη μου φέρεις ώς παράδειγμα ένα δυο γκρουπ στην πάτρα. Το ελ Καρναβάλι έτσι είναι όπως οι φωτο που είδες.
Και προφανώς θα σου φέρω πάλι ως παράδειγμα την Πάτρα, επί του συνόλου ξαναλέω, όχι μεμονωμένων περιπτώσεων. Ε μα πχια.
Το μόνο καρναβάλι που θα μπορούσα να ανεχτώ στα μάτια μου ειναι το κερκυραϊκό γιατί δεν έχει καμία σχέση με τα υπολοιπα ελ. Είναι θεματικό σα της βενετίας.
Δε βγήκε ο κάθε καμένος να βάλει μια περούκα, μια κάπα, 'ενα καλσον και να τριγυρνάει το βρωμόκρασο παραμάσχαλα.
Δε βγήκε ο κάθε καμένος να βάλει μια περούκα, μια κάπα, 'ενα καλσον και να τριγυρνάει το βρωμόκρασο παραμάσχαλα.
Όμορφο, αλλά ψόφια πράματα μαν μου.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:50 Το μόνο καρναβάλι που θα μπορούσα να ανεχτώ στα μάτια μου ειναι το κερκυραϊκό γιατί δεν έχει καμία σχέση με τα υπολοιπα ελ. Είναι θεματικό σα της βενετίας.
Για το μπολνταρισμένο..
Πως ειναι τα μη ψοφια δλδ;
Να μην είναι οι γύρω σου ποζεράτοι και μούγκα στη στρούγκα, λες και διαγωνίζονται για τα καλλιστεία. Χορός, κέφι και μπρίο βρε αδερφέ.
Και όχι απαραίτητα να γυρνάς μπεκρούλιακας με ένα μπουκάλι στο χέρι, να φτύνεις να βρίζεις και να κάνεις έκτροπα.
- John Brown Gun Club
Ερμής be like: σιχαινομαι το καρναβαλι/την τραπ/τα πραιντ/τους ζαιους/ το τυρι στα μακαρονια και γενικως οτι κανουν οι πλεμπαιοι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Υπάρχει όσο να'ναι μια επιτήδευση...John Brown Gun Club έγραψε: 28 Φεβ 2023, 12:39 Ερμής be like: σιχαινομαι το καρναβαλι/την τραπ/τα πραιντ/τους ζαιους/ το τυρι στα μακαρονια και γενικως οτι κανουν οι πλεμπαιοι.
Και στο λέει αυτό κάποιος που συμμετείχε. Υπάρχουν μη καθωσπρέπει καρναβάλια που έχουν οργανικό χαρακτήρα και δεν είναι μια απλή επίδειξη βλαχοποζεριάς. Δεν αναφέρομαι βέβαια σε αποστειρωμένες περιπτώσεις τύπου Βενετίας,αλλά σε άλλα "κιτς" κόνσεπτς που "βαστούν"
από την παράδοση (πχ η γιορτή του φαλλού στον Τύρναβο κ.ο.κ).
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Γιαυτό μάλλον είναι το μονο που μαρέσει το της κέρκυρας.Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2023, 12:38Να μην είναι οι γύρω σου ποζεράτοι και μούγκα στη στρούγκα, λες και διαγωνίζονται για τα καλλιστεία. Χορός, κέφι και μπρίο βρε αδερφέ.
Και όχι απαραίτητα να γυρνάς μπεκρούλιακας με ένα μπουκάλι στο χέρι, να φτύνεις να βρίζεις και να κάνεις έκτροπα.
Χορος κέφι μπριο καταμεσης του δρόμου, είναι το προηγούμενο στάδιο.
καθ υπερβολή Σα τη φούντα με τη πρέζα ένα πράμα
- John Brown Gun Club
Ναι, οκ. Αυτο που λεω πως η κοινοτητα εδω ειναι το ακρον αωτον του κομπλεξισμου και της μονιμης ζοχαδας για οτιδηποτε, συνηθως γι αυτα που κανουν οι πλεμπς.Bazoomba έγραψε: 28 Φεβ 2023, 12:51Υπάρχει όσο να'ναι μια επιτήδευση...John Brown Gun Club έγραψε: 28 Φεβ 2023, 12:39 Ερμής be like: σιχαινομαι το καρναβαλι/την τραπ/τα πραιντ/τους ζαιους/ το τυρι στα μακαρονια και γενικως οτι κανουν οι πλεμπαιοι.
Και στο λέει αυτό κάποιος που συμμετείχε. Υπάρχουν μη καθωσπρέπει καρναβάλια που έχουν οργανικό χαρακτήρα και δεν είναι μια απλή επίδειξη βλαχοποζεριάς. Δεν αναφέρομαι βέβαια σε αποστειρωμένες περιπτώσεις τύπου Βενετίας,αλλά σε άλλα "κιτς" κόνσεπτς που "βαστούν"
από την παράδοση (πχ η γιορτή του φαλλού στον Τύρναβο κ.ο.κ).
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ορθο αλλά δε τα έβαλες με τη σωστή σειρά.John Brown Gun Club έγραψε: 28 Φεβ 2023, 12:39 Ερμής be like: σιχαινομαι το καρναβαλι/την τραπ/τα πραιντ/τους ζαιους/ το τυρι στα μακαρονια και γενικως οτι κανουν οι πλεμπαιοι.
η σωστή σειρά είναι
τραπ///////////////καρναβαλι/πράιντ/ζαίους
Το τυρι στα ζυμαρικά μαρέσει, με μπέρδεψες με τον τιτάνα Karambabas και είναι τιμή μου βέβαια.
Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:44Οι παραπάνω εικόνες δε σου προκαλούν να θες να τρυπήσεις τα μάτια σου με πηρούνι;Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:31Αυτό με τα ξύδια παίζει κάθε χρόνο. Δεν είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά. Ανέκαθεν ίσχυε. Αν και νομίζω πως αυτό συμβαίνει παντού. Είσαι προκατειλημμένος, οπότε άστο να πάει, άστο.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:26 Αστα, μια χαρά είδα στα σόσιαλ παρατράγουδα ολκής και απο Πάτρα.
το πατρινο καρναβαλι συγκεκριμμενα, ειναι κανα τριμηνο. ετσι οπως περιγραφεις, ειναι η τελευταια κυριακη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν έχω βρεθεί Απόκριες στην Κέρκυρα, αλλά αν όπως λες, υπάρχει ένα πανηγύρι ρε παιδί μου με τους ανθρώπους να γλεντάνε, καλό μου ακούγεται.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 12:59Γιαυτό μάλλον είναι το μονο που μαρέσει το της κέρκυρας.Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2023, 12:38Να μην είναι οι γύρω σου ποζεράτοι και μούγκα στη στρούγκα, λες και διαγωνίζονται για τα καλλιστεία. Χορός, κέφι και μπρίο βρε αδερφέ.
Χορος κέφι μπριο καταμεσης του δρόμου, είναι το προηγούμενο στάδιο.
καθ υπερβολή Σα τη φούντα με τη πρέζα ένα πράμα![]()