Οσο κι αν ΔΕΝ συμπαθουμε τον Πολακη, ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφιζουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί θα κάνομε στις εκλογές οι οπαδοί του κ.Πολάκη;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Τί θα κάνομε στις εκλογές οι οπαδοί του κ.Πολάκη;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Θα συνεχίσει το τρολάρισμα με άλλο τρόπο ο δήθεν νεοδημοκράτηςΑρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2023, 18:25 Ταλαιπωρε αν συγκυβερνησετε με το ΣΥΡΙΖΑ και χωρις Κουλη πρωθυπουργο τι θα κανεις;
.
Αναρωτιέμαι τι να υποστηρίζει πραγματικά, πιο πιθανό να είναι αποσυρμένος.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Λίγο αργά δεν τους ενόχλησε ο Πολακης;
...
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Και κακώς τους ενόχλησε γενικά.
Ο Πολάκης εκφράζει μια τάση του συριζα, λαϊκή και πολυπληθή, όπως ο Γεωργιάδης, ας πούμε, εκφράζει μια τάση της νδ, λαϊκή και πολυπληθή επίσης. Ο Γεωργιάδης έχει κατά καιρούς εμέσει απίστευτες χυδαιότητες και ευθείες απειλές κατά πάντων, αλλά ο Μητσοτάκης δεν διανοήθηκε να τον διαγράψει γιατί αντιλαμβάνεται ότι η νδ είναι πολιτικό κόμμα και όχι πολιτιστικός σύλλογος Ουρσουλίνων. Τον έβαλε μάλιστα και αντιπρόεδρο για να ικανοποιήσει ακριβώς αυτό το κοινό της νδ, που αρέσκεται στην πεζοδρομιακή πολιτική της ακροδεξιάς. Βέβαια ο Γεωργιάδης είναι πονηρός πολιτευτής και παλαιόθεν εκπαιδευμένος στις οβιδιακές μεταμορφώσεις, οπότε ουδέποτε αμφισβήτησε δημόσια τις επιλογές και τις αποφάσεις του Μητσοτάκη, ακόμα κι όταν ο τελευταίος διέγραφε, για παράδειγμα, αδωνικά πουλέν, όπως ο Μπογδάνος.
Το καθοριστικό λάθος του Πολάκη είναι ότι αποφάσισε μια εβδομάδα προ των εκλογών να σηκώσει καπετανάτο απέναντι στον Τσίπρα, επειδή δεν του έκαμε τη χάρη να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των Χανίων τον κολλητό του, ώστε με την δισταυρία να πετάξει έξω τον Σταθάκη. Δεν τα "σηκώνει" αυτά ο Πολάκης. Ούτε όμως κι ο Τσίπρας, καθώς φαίνεται.
Τώρα απομένει να δούμε πόση εκλογική ζημιά θα κάνει στον συριζα αυτή η κόντρα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τον αριστερό αριστοκράτη με την πισίνα;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες ήμουν ευμενώς κείμενος υπέρ της αριστεράς, του στυλ οι δύστυχοι ιδεαλιστές που πληρώνουν τα επίχειρα της ιδεολογίας τους.Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:04Ρε συ Nandros, επειδή έτοιμο τό 'χεις κάθε φορά το δάχτυλο για να δείχνεις τούς πάντες, δεν μας λες και τη δική σου επιλογή για να ξέρουμε;
Μετά που μεγάλωσα και ωρίμασα αποφάσισα οτι δεν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση με αυτό το πράμα που λέμε αριστερά στην Ελλάδα.
Και ευχαριστώ τα φασιστερά του πχόρουμ που μου άνοιξαν τα μάτια και -κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία- έδειξαν ότι δεν διαφέρουν σε σκατοψυχιά από τους ιδεολογικούς προγόνους τους. Το κονσερβοκούτι το έχουν πάντα έτοιμο. Την δημοκρατία δεν την πολυκαταλαβαίνουν.
Μετά από πολυετή αποχή, την τελευταία 10ετία ψηφίζω το κόμμα που θα κόψει τον δρόμο της αριστεράς στην εξουσία. Και όλοι ξέρουμε ποιο είναι αυτό το κόμμα.
Σημειωτέον οτι το 1965 απέκτησα φάκελο από το παρακράτος της δεξιάς.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Όχι, δεν "ξέρουμε όλοι" ποιο είναι αυτό το κόμμα. Για πες μου.Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:17Μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες ήμουν ευμενώς κείμενος υπέρ της αριστεράς, του στυλ οι δύστυχοι ιδεαλιστές που πληρώνουν τα επίχειρα της ιδεολογίας τους.
Μετά που μεγάλωσα και ωρίμασα αποφάσισα οτι δεν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση με αυτό το πράμα που λέμε αριστερά στην Ελλάδα.
Και ευχαριστώ τα φασιστερά του πχόρουμ που μου άνοιξαν τα μάτια και -κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία- έδειξαν ότι δεν διαφέρουν σε σκατοψυχιά από τους ιδεολογικούς προγόνους τους. Το κονσερβοκούτι το έχουν πάντα έτοιμο.
Μετά από πολυετή αποχή, την τελευταία 10ετία ψηφίζω το κόμμα που θα κόψει τον δρόμο της αριστεράς στην εξουσία. Και όλοι ξέρουμε ποιο είναι αυτό το κόμμα.
- Nandros
Γιατί κάνεις τον μαλάκα;Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:19Όχι, δεν "ξέρουμε όλοι" ποιο είναι αυτό το κόμμα. Για πες μου.Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:17Μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες ήμουν ευμενώς κείμενος υπέρ της αριστεράς, του στυλ οι δύστυχοι ιδεαλιστές που πληρώνουν τα επίχειρα της ιδεολογίας τους.Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:04
Ρε συ Nandros, επειδή έτοιμο τό 'χεις κάθε φορά το δάχτυλο για να δείχνεις τούς πάντες, δεν μας λες και τη δική σου επιλογή για να ξέρουμε;
Και ευχαριστώ τα φασιστερά του πχόρουμ που μου άνοιξαν τα μάτια και -κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία- έδειξαν ότι δεν διαφέρουν σε σκατοψυχιά από τους ιδεολογικούς προγόνους τους. Το κονσερβοκούτι το έχουν πάντα έτοιμο.
Γιατί δυσκολεύεσαι τόσο πολύ να διευκρινήσεις;Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:21Γιατί κάνεις τον μαλάκα;Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:19Όχι, δεν "ξέρουμε όλοι" ποιο είναι αυτό το κόμμα. Για πες μου.Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:17
Μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες ήμουν ευμενώς κείμενος υπέρ της αριστεράς, του στυλ οι δύστυχοι ιδεαλιστές που πληρώνουν τα επίχειρα της ιδεολογίας τους.
λέγεται πως ο πολάκης θα κατέβει με ανταρσύα αν και η τελευταία ασκεί κριτική πως ο πολάκης ασχολείται με τις ουρές και όχι τη ρίζα της διαπλοκής
https://twitter.com/PGPapanikolaou/stat ... 54592?s=20
https://twitter.com/PGPapanikolaou/stat ... 54592?s=20
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Δεν θα το αντέξει. Θα φύγει απ' τη χώρα, θα μεταναστεύσει.Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2023, 18:25 Ταλαιπωρε αν συγκυβερνησετε με το ΣΥΡΙΖΑ και χωρις Κουλη πρωθυπουργο τι θα κανεις;
.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση