!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Eν τω μεταξύ ο Τσαϊκόφσκι ήταν ομοφυλόφιλος. Σίγουρα δεν θα ήταν με τον Πούτλερ.
Ο Ντοστογιέφσκι και ο Τολστόι εκφράζουν καθαρά δυτικές σκέψεις.
Ο Ντοστογιέφσκι και ο Τολστόι εκφράζουν καθαρά δυτικές σκέψεις.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Έχεις διαβάσει Ντοστογιέφσκι μα και Τολστόυ φίλε Λίμπρε; Μη μου πεις ότι έχεις ακούσει και τσαικόφσκι. Ω εσύ. Γνήσιο παιδί της δύσης. Α χα χαχα.
- Libre arbitre
Γιατί να μην ακούσω; Ο Πούτλερ πολεμά τους ομοφυλόφιλους. Όχι η Δύση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:43 Μη μου πεις ότι έχεις ακούσει και τσαικόφσκι. Ω εσύ. Γνήσιο παιδί της δύσης. Α χα χαχα.
Επίσης ο Ντοστογιέφσκι και ο Τολστόι ήταν γνωστοί για τις φιλελεύθερες ιδέες τους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον Δυτικό πολιτισμό.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
a XA XA. Για πες ένα μόνο βιβλίο του τολστόυ ή του ντοστογιέφσκι που έχεις διαβάσει ρε μπαγάσα.Libre arbitre έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:46Γιατί να μην ακούσω; Ο Πούτλερ πολεμά τους ομοφυλόφιλους. Όχι η Δύση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:43 Μη μου πεις ότι έχεις ακούσει και τσαικόφσκι. Ω εσύ. Γνήσιο παιδί της δύσης. Α χα χαχα.
Επίσης ο Ντοστογιέφσκι και ο Τολστόι ήταν γνωστοί για τις φιλελεύθερες ιδέες τους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον Δυτικό πολιτισμό.
- Libre arbitre
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:54a XA XA. Για πες ένα μόνο βιβλίο του τολστόυ ή του ντοστογιέφσκι που έχεις διαβάσει ρε μπαγάσα.Libre arbitre έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:46Γιατί να μην ακούσω; Ο Πούτλερ πολεμά τους ομοφυλόφιλους. Όχι η Δύση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:43 Μη μου πεις ότι έχεις ακούσει και τσαικόφσκι. Ω εσύ. Γνήσιο παιδί της δύσης. Α χα χαχα.
- Οργισμένος
Θα γελασετε πραγματι πιο πολυ απο οτι τοσο καιρο με τα τζαβελιν να κρεμονται απο πισω. Γουστα ειναι αυτα.killzone έγραψε: 28 Φεβ 2023, 00:56 Θα γελασουμε πολυ με τα Δυτικα βαρια αρματα μαχης![]()
![]()
https://twitter.com/L_Team10/status/1630273140243722242
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Με επιθετικα δυυικα οπλα πυροβολικου και αεροποριας τωρα οι Ουκρανοι θαχαν φτασει Μοσχα. Τραγικη η κατασταση του ρωσσικου στρατου. Η μεγαλη εκκαθαριση ξεκιναει σε λιγες μερες. Οι ανατολικες περιοχες θα απελευθερωθουν ενω η Κριμαια θα πολιορκηθει.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Τσαρικοι αυτοι ε?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:43 Έχεις διαβάσει Ντοστογιέφσκι μα και Τολστόυ φίλε Λίμπρε; Μη μου πεις ότι έχεις ακούσει και τσαικόφσκι. Ω εσύ. Γνήσιο παιδί της δύσης. Α χα χαχα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Πιθανώς, αλλα πριν απο αυτο θα ειχαν φαει μια 10ρια πυρηνικα. Και κατα την γνωμη μου στο σεναριο που περιγραφεις αυτο ακριβως θα συμβει.Οργισμένος έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:04 Με επιθετικα δυυικα οπλα πυροβολικου και αεροποριας τωρα οι Ουκρανοι θαχαν φτασει Μοσχα. Τραγικη η κατασταση του ρωσσικου στρατου. Η μεγαλη εκκαθαριση ξεκιναει σε λιγες μερες. Οι ανατολικες περιοχες θα απελευθερωθουν ενω η Κριμαια θα πολιορκηθει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Νάτος κι ο άλλος. Α χα χα. όλη Η αφρόκρεμα του φιλολογικου και φιλοσοφικού προσωπικού του φόρουμ σε μια σελίδα.Οργισμένος έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:05Τσαρικοι αυτοι ε?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:43 Έχεις διαβάσει Ντοστογιέφσκι μα και Τολστόυ φίλε Λίμπρε; Μη μου πεις ότι έχεις ακούσει και τσαικόφσκι. Ω εσύ. Γνήσιο παιδί της δύσης. Α χα χαχα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
εξηγείς στον οργισμένο το αυτονόητο; καλη τυχηpanos291 έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:15Πιθανώς, αλλα πριν απο αυτο θα ειχαν φαει μια 10ρια πυρηνικα. Και κατα την γνωμη μου στο σεναριο που περιγραφεις αυτο ακριβως θα συμβει.Οργισμένος έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:04 Με επιθετικα δυυικα οπλα πυροβολικου και αεροποριας τωρα οι Ουκρανοι θαχαν φτασει Μοσχα. Τραγικη η κατασταση του ρωσσικου στρατου. Η μεγαλη εκκαθαριση ξεκιναει σε λιγες μερες. Οι ανατολικες περιοχες θα απελευθερωθουν ενω η Κριμαια θα πολιορκηθει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
α χα χαLibre arbitre έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:57Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:54a XA XA. Για πες ένα μόνο βιβλίο του τολστόυ ή του ντοστογιέφσκι που έχεις διαβάσει ρε μπαγάσα.Libre arbitre έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:46
Γιατί να μην ακούσω; Ο Πούτλερ πολεμά τους ομοφυλόφιλους. Όχι η Δύση.
Επίσης ο Ντοστογιέφσκι και ο Τολστόι ήταν γνωστοί για τις φιλελεύθερες ιδέες τους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον Δυτικό πολιτισμό.![]()
- Libre arbitre
Και πως θα προστατεύονταν οι ίδιοι από τα πυρηνικά; Αν λειτουργούσαν βέβαια...panos291 έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:15Πιθανώς, αλλα πριν απο αυτο θα ειχαν φαει μια 10ρια πυρηνικα. Και κατα την γνωμη μου στο σεναριο που περιγραφεις αυτο ακριβως θα συμβει.Οργισμένος έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:04 Με επιθετικα δυυικα οπλα πυροβολικου και αεροποριας τωρα οι Ουκρανοι θαχαν φτασει Μοσχα. Τραγικη η κατασταση του ρωσσικου στρατου. Η μεγαλη εκκαθαριση ξεκιναει σε λιγες μερες. Οι ανατολικες περιοχες θα απελευθερωθουν ενω η Κριμαια θα πολιορκηθει.
Libre arbitre έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:24Και πως θα προστατεύονταν οι ίδιοι από τα πυρηνικά; Αν λειτουργούσαν βέβαια...panos291 έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:15Πιθανώς, αλλα πριν απο αυτο θα ειχαν φαει μια 10ρια πυρηνικα. Και κατα την γνωμη μου στο σεναριο που περιγραφεις αυτο ακριβως θα συμβει.Οργισμένος έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:04 Με επιθετικα δυυικα οπλα πυροβολικου και αεροποριας τωρα οι Ουκρανοι θαχαν φτασει Μοσχα. Τραγικη η κατασταση του ρωσσικου στρατου. Η μεγαλη εκκαθαριση ξεκιναει σε λιγες μερες. Οι ανατολικες περιοχες θα απελευθερωθουν ενω η Κριμαια θα πολιορκηθει.
Ρε συ, τζουφιες απειλες ειναι τα πυρηνικα των ρωσων. Τους εχουν σοδομισει οι κυρωσεις και δειχνουν οτι η Ρωσια πλεον ειναι στον γωνια και οτι δεν εχει αλλα οπλα. Θα κατσει καλα ο τσαρος απο τα Lidl γιατι ο μπαρμπα Τζο δεν αστειευεταιLibre arbitre έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:24Και πως θα προστατεύονταν οι ίδιοι από τα πυρηνικά; Αν λειτουργούσαν βέβαια...panos291 έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:15Πιθανώς, αλλα πριν απο αυτο θα ειχαν φαει μια 10ρια πυρηνικα. Και κατα την γνωμη μου στο σεναριο που περιγραφεις αυτο ακριβως θα συμβει.Οργισμένος έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:04 Με επιθετικα δυυικα οπλα πυροβολικου και αεροποριας τωρα οι Ουκρανοι θαχαν φτασει Μοσχα. Τραγικη η κατασταση του ρωσσικου στρατου. Η μεγαλη εκκαθαριση ξεκιναει σε λιγες μερες. Οι ανατολικες περιοχες θα απελευθερωθουν ενω η Κριμαια θα πολιορκηθει.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα απαντήσουν αποφασιστικά σε οποιαδήποτε ρωσική χρήση πυρηνικών όπλων κατά της Ουκρανίας και έχουν ξεκαθαρίσει στη Μόσχα τις «καταστροφικές συνέπειες» που θα αντιμετωπίσει, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν.
Οι δηλώσεις Σάλιβαν συνιστούν την πιο πρόσφατη αμερικανική προειδοποίηση μετά την απειλή που έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την περασμένη Τετάρτη για πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων σε μια ομιλία στην οποία ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης την πρώτη επιστράτευση της χώρας του μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Εάν η Ρωσία περάσει αυτή τη γραμμή, θα υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες για τη Ρωσία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα απαντήσουν αποφασιστικά», δήλωσε ο Σάλιβαν στην τηλεοπτική εκπομπή “Meet the Press” του NBC.
https://www.defence-point.gr/news/ipa-q ... -opla-quot
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron