Πρόκειται για "σχέση" που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν θα κρατήσει πολύ και σκέφτεσαι, να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος ή μια ζωή την έχουμε, yolo και τα σχετικά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Κρίμα ήταν που δεν είχα χωρίσει εδώ και 2 χρόνια.
Σε ευχαριστώ πάντως.
Είμαι σίγουρη θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε ευχαριστώ πολύ.
Και να μη βρω πάντως, καλύτερα μόνη παρά τα όσα άσχημα πέρασα.
Αυτό δεν είναι δίλημμα αλλά νοοτροπία δυ ΚΑΙ στον ερωτικό τομέα βρε Καρολίνα μου. Η πιο συνηθισμένη κατηγορία δηλαδή.Καρολίνα έγραψε: 26 Φεβ 2023, 14:51 Το δίλημμα το καινούριο έχει να κάνει με το αν θα ενδώσω κάπου ή όχι, δεν έχει να κάνει με 2 άντρες δηλαδή.
Οπότε, είτε με 2 είτε με 42 πειρασμούς, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, ντοντ γουόρι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και θα τον απόδεχτεις.Καρολίνα έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:10Σε ευχαριστώ πολύ.
Και να μη βρω πάντως, καλύτερα μόνη παρά τα όσα άσχημα πέρασα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω εξήγησα σε άλλο ποστ, το δίλημμα έχει να κάνει με το αν θα μπω σε κάτι που ξέρω ότι δεν θα κρατήσει και πιθανόν να μου κοστίσει συναισθηματικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:10Αυτό δεν είναι δίλημμα αλλά νοοτροπία δυ ΚΑΙ στον ερωτικό τομέα βρε Καρολίνα μου. Η πιο συνηθισμένη κατηγορία δηλαδή.Καρολίνα έγραψε: 26 Φεβ 2023, 14:51 Το δίλημμα το καινούριο έχει να κάνει με το αν θα ενδώσω κάπου ή όχι, δεν έχει να κάνει με 2 άντρες δηλαδή.
Οπότε, είτε με 2 είτε με 42 πειρασμούς, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, ντοντ γουόρι.![]()
Μπορείς να με παρουσιάζεις όπως θες, δεν έχω πρόβλημα, όλα καλά. Δεν με γνωρίζεις άλλωστε για να σε κατηγορήσω.
Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σουNaida έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:14
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και θα τον απόδεχτεις.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Η πείνα καταγράφεται ως αίσθημα, αίσθηση ή ανάγκη;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα για την παρουσίαση σου, καλό μου. Όπως δεν έχω το ίδιο πρόβλημα με τη δική μου παρουσίαση εκ μέρους σου.Καρολίνα έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:24Νομίζω εξήγησα σε άλλο ποστ, το δίλημμα έχει να κάνει με το αν θα μπω σε κάτι που ξέρω ότι δεν θα κρατήσει και πιθανόν να μου κοστίσει συναισθηματικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:10Αυτό δεν είναι δίλημμα αλλά νοοτροπία δυ ΚΑΙ στον ερωτικό τομέα βρε Καρολίνα μου. Η πιο συνηθισμένη κατηγορία δηλαδή.Καρολίνα έγραψε: 26 Φεβ 2023, 14:51 Το δίλημμα το καινούριο έχει να κάνει με το αν θα ενδώσω κάπου ή όχι, δεν έχει να κάνει με 2 άντρες δηλαδή.
Οπότε, είτε με 2 είτε με 42 πειρασμούς, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, ντοντ γουόρι.![]()
Μπορείς να με παρουσιάζεις όπως θες, δεν έχω πρόβλημα, όλα καλά. Δεν με γνωρίζεις άλλωστε για να σε κατηγορήσω.
Μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, πέρα από τη χαζούλικη εγωκεντρικότητα του "εσύ" κι "εγώ", αναφέρω.
Οπότε, είτε με κατηγορήσεις είτε με υποστηρίξεις, το ίδιο μου κάνει. Απλά τυχαία δείγματα μιας πραγματικότητας είμαστε κι εσύ κι εγώ. Όποιοι θεωρούν εαυτόν ως κατιτίς το αλλούτερον και μοναδικόν είναι σαφώς βλάκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Φεβ 2023, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με βραχυκυκλωσες τώρα.
Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι η τροφή είναι ανάγκη και η έλλειψη της είναι αίσθηση αλλά μετά σκέφτηκα ότι ως αισθήσεις ορίζονται άλλες που δεν περιλαμβάνουν την πείνα...
Yippie Kay Yay
Βασικά, ως στοιχειώδης ανάγκη για επιβίωση.
Όσοι δεν έχουν βιώσει τη συγκεκριμένη φυσική ανάγκη, χρησιμοποιούν τον ορισμό στις λογοτεχνικές του εκφράσεις.
Πράγμα, που σαφώς δεν ισχύει για τα ζώα. Τα ζώα πεινάνε, το χορτάτο ανώτερο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι αλλά οι άνθρωποι δεν πεινανε μόνο όταν υπάρχει θέμα επιβίωσης.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:42Βασικά, ως στοιχειώδης ανάγκη για επιβίωση.
Όσοι δεν έχουν βιώσει τη συγκεκριμένη φυσική ανάγκη, χρησιμοποιούν τον ορισμό στις λογοτεχνικές του εκφράσεις.
Πράγμα, που σαφώς δεν ισχύει για τα ζώα. Τα ζώα πεινάνε, το χορτάτο ανώτεροείδος, διαλογίζεται.
Όποτε η πείνα δεν είναι πάντα ανάγκη...
Για την ακρίβεια, η τροφή είναι ανάγκη. Η πείνα δεν ξέρω...
Yippie Kay Yay
- Libre arbitre
Τώρα μόλις έχω μια αίσθηση πληρότητας μετά από 5 κομμάτια πίτσας.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:42Βασικά, ως στοιχειώδης ανάγκη για επιβίωση.
Πράγμα, που σαφώς δεν ισχύει για τα ζώα. Τα ζώα πεινάνε, το χορτάτο ανώτεροείδος, διαλογίζεται.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Πρωτότυπο.Libre arbitre έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:55Τώρα μόλις έχω μια αίσθηση πληρότητας μετά από 5 κομμάτια πίτσας.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:42Βασικά, ως στοιχειώδης ανάγκη για επιβίωση.
Να υποθέσω ότι όσο πιο πλήρης νοιώθεις σωματικά, τόσο περισσότερο βιώνεις την ανάγκη να εκφράσεις την ανάγκη της υπαρξιακής πείνας για τα πνευματικά ζητούμενα που επαρκουν ως πνευματικό μπακάπ και όχι της χυδαίας υλικής τροφής που υποβαθμίζει ασυστόλως τις πραγματικές ανάγκες της ανθρωπότης;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Τι ζούμε!ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 16:05Πρωτότυπο.Libre arbitre έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:55Τώρα μόλις έχω μια αίσθηση πληρότητας μετά από 5 κομμάτια πίτσας.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 15:42
Βασικά, ως στοιχειώδης ανάγκη για επιβίωση.
Να υποθέσω ότι όσο πιο πλήρης νοιώθεις σωματικά, τόσο περισσότερο βιώνεις την ανάγκη να εκφράσεις την ανάγκη της υπαρξιακής πείνας για τα πνευματικά ζητούμενα που επαρκουν ως πνευματικό μπακάπ και όχι της χυδαίας υλικής τροφής που υποβαθμίζει ασυστόλως τις πραγματικές ανάγκες της ανθρωπότης;![]()