Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:53
Επειδή δεν πλένει πρόσωπο όταν ξυπνάει;
Επειδή έκατσε και του έβαλες τα άλλα.
(Μπλιαχ για το άπλυτο πρόσωπο, σόρυ κιόλας)
Επέμενα και δέχτηκε, τι να κάνει, αφού δεν μου χαλάει χατήρι
Και επίσης δεν ήταν μπλιαχ και ΑΥΤΟ είναι κυρίως που μου έκανε την πιο μεγάλη εντύπωση! Όπως και η αναπνοή με το που ξύπνησε, που δεν διέφερε σε τίποτα με άλλες φορές. Εγώ πήγα στην τουαλέτα να «φρεσκαριστώ» με πλύσιμο προσώπου και δόντια και μετά να αρχίσουμε αγκαλιές και φιλιά, αυτός τίποτα, και δεν βρήκα καμιά διαφορα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:48
Διαφορετικά, "ψωνίζεις από σβέρκο" σε μια πιο ποιητική και αορίστου χρόνου εκδοχή και καλό είναι να το προσέξεις.
Ήμουνα σίγουρη πως θα το έλεγες, γι’ αυτό επικεντρώθηκα επίτηδες στον σβέρκο για να δω τι θα έλεγες
Οκ, ξέρω τι λες, no worries
Οκ, χαίρομαι που καταλαβαίνεις τι λέει η πχορουμική σου μάνα.
Και ειλικρινά, εύχομαι το καλύτερο. Ελπίζω απλώς να το καταλαβαίνεις.
Yeap! Σ’ ευχαριστώ!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:53
Επειδή δεν πλένει πρόσωπο όταν ξυπνάει;
Επειδή έκατσε και του έβαλες τα άλλα.
(Μπλιαχ για το άπλυτο πρόσωπο, σόρυ κιόλας)
Και επίσης δεν ήταν μπλιαχ και ΑΥΤΟ είναι κυρίως που μου έκανε την πιο μεγάλη εντύπωση! Όπως και η αναπνοή με το που ξύπνησε, που δεν διέφερε σε τίποτα με άλλες φορές. Εγώ πήγα στην τουαλέτα να «φρεσκαριστώ» με πλύσιμο προσώπου και δόντια και μετά να αρχίσουμε αγκαλιές και φιλιά, αυτός τίποτα, και δεν βρήκα καμιά διαφορα.
Επισκευάζει όλες τις σκούπες, αντέχει χωρίς σεξ 3 μήνες ενώ είναι σε σχέση, ξυπνάει φρεσκαδούρα, τι διάολο, εξωγήινος είναι;
Επισκευάζει όλες τις σκούπες, αντέχει χωρίς σεξ 3 μήνες ενώ είναι σε σχέση, ξυπνάει φρεσκαδούρα, τι διάολο, εξωγήινος είναι;
There are decades where you fuck around and days where you find out