!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν είναι το ίδιο. Θέλω να τον αγγίξω και να τον μυρίσω
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Στη φάση που είσαι, να πάρεις την κολώνια που χρησιμοποιεί και να ψεκάζεις τα μαξιλάρια σου.
Για το αν σε εξιτάρει ή όχι η φυσική μυρωδιά του, έχεις ακόμη κάποια στάδια για να το διαπιστώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχει κόψει την κολώνια από το 3ο ραντεβούΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 12:53Στη φάση που είσαι, να πάρεις την κολώνια που χρησιμοποιεί και να ψεκάζεις τα μαξιλάρια σου.![]()
Για το αν σε εξιτάρει ή όχι η φυσική μυρωδιά του, έχεις ακόμη κάποια στάδια για να το διαπιστώσεις.
Για την φυσική του μυρωδιά λέω, αφού τον μυρίζομαι σαν ναρκομανής, και το δέρμα του είναι τόοοοοσο απαλό.
Σε μια φάση όπως με φιλούσε στον λαιμό έπαιρνε βαθιές ανάσες και δεν ξεκολλούσε και του λέω «τι κάνειις;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Έτσι κάνουν μερικοί, στο 3ο ραντεβού κόβουν την κολώνια και στο 13ο κόβουν και το καθημερινό μπάνιο.
Όχι ντάξει, έχει μανία με το μπάνιο. Και λίιιγο ocd, σαν εμένα :Ρ
Μόνο αποσμητικό βάζει σε αρωματικό.
Αυτό είναι πολύ καλό. Ο σβέρκος -και όχι ο λαιμός- είναι το πρώτο στάδιο. Και αν ισχύει το ίδιο στις φυσικές μυρωδιές κάτω από τη μέση, το πράγμα θα έχει καλή εξέλιξη.Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:15Έχει κόψει την κολώνια από το 3ο ραντεβούΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 12:53Στη φάση που είσαι, να πάρεις την κολώνια που χρησιμοποιεί και να ψεκάζεις τα μαξιλάρια σου.![]()
Για το αν σε εξιτάρει ή όχι η φυσική μυρωδιά του, έχεις ακόμη κάποια στάδια για να το διαπιστώσεις.![]()
Για την φυσική του μυρωδιά λέει, αφού τον μυρίζομαι σαν ναρκομανής, και το δέρμα του είναι τόοοοοσο απαλό.
Σε μια φάση όπως με φιλούσε στον λαιμό έπαιρνε βαθιές ανάσες και δεν ξεκολλούσε και του λέω «τι κάνειις;» και μου απαντάει «σε μυρίζομαι!». Ε, το ίδιο ακριβώς κάνω κι’ εγώ
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναιι, και στον σβέρκοΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:20Αυτό είναι πολύ καλό. Ο σβέρκος -και όχι ο λαιμός- είναι το πρώτο στάδιο. Και αν ισχύει το ίδιο στις φυσικές μυρωδιές κάτω από τη μέση, το πράγμα θα έχει καλή εξέλιξη.Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:15Έχει κόψει την κολώνια από το 3ο ραντεβούΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 12:53
Στη φάση που είσαι, να πάρεις την κολώνια που χρησιμοποιεί και να ψεκάζεις τα μαξιλάρια σου.![]()
Για το αν σε εξιτάρει ή όχι η φυσική μυρωδιά του, έχεις ακόμη κάποια στάδια για να το διαπιστώσεις.![]()
Για την φυσική του μυρωδιά λέει, αφού τον μυρίζομαι σαν ναρκομανής, και το δέρμα του είναι τόοοοοσο απαλό.
Σε μια φάση όπως με φιλούσε στον λαιμό έπαιρνε βαθιές ανάσες και δεν ξεκολλούσε και του λέω «τι κάνειις;» και μου απαντάει «σε μυρίζομαι!». Ε, το ίδιο ακριβώς κάνω κι’ εγώ
![]()
Σταματάω να κάνω εικόνες. Πρέπει να πάω δουλειά
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κρεμούλα ξέρουμε;Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:15Έχει κόψει την κολώνια από το 3ο ραντεβούΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 12:53Στη φάση που είσαι, να πάρεις την κολώνια που χρησιμοποιεί και να ψεκάζεις τα μαξιλάρια σου.![]()
Για την φυσική του μυρωδιά λέω, αφού τον μυρίζομαι σαν ναρκομανής, και το δέρμα του είναι τόοοοοσο απαλό.
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Να αρχίσεις να κάνεις εικόνες και για τις περιοχές κάτω από το σβέρκο.Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:23Ναιι, και στον σβέρκοΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:20Αυτό είναι πολύ καλό. Ο σβέρκος -και όχι ο λαιμός- είναι το πρώτο στάδιο. Και αν ισχύει το ίδιο στις φυσικές μυρωδιές κάτω από τη μέση, το πράγμα θα έχει καλή εξέλιξη.Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:15
Έχει κόψει την κολώνια από το 3ο ραντεβού![]()
![]()
![]()
![]()
Σταματάω να κάνω εικόνες. Πρέπει να πάω δουλειά![]()
![]()
Γιατί κάπου έχω την αμυδρά -λέμε τώρα- εντύπωση, ότι έχεις μείνει γατζωμένη στο σβέρκο και θέλεις να παρατείνεις επ' αόριστον αυτή τη φάση.
Διαφορετικά, "ψωνίζεις από σβέρκο" σε μια πιο ποιητική και αορίστου χρόνου εκδοχή και καλό είναι να το προσέξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε κρέμες βάζειGherschaagk έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:24Κρεμούλα ξέρουμε;Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:15Έχει κόψει την κολώνια από το 3ο ραντεβούΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 12:53
Στη φάση που είσαι, να πάρεις την κολώνια που χρησιμοποιεί και να ψεκάζεις τα μαξιλάρια σου.![]()
![]()
Μόνο αποσμητικό μετά το μπάνιο, ένα της νιβέα με άρωμα καφεϊνης. Βέβαια στα βουνά ξέχασε να το φέρει και τον ψέκασα με pink passion. Το κατάπιε ο καημένος. Μέχρι και σέρουμ με βιταμίνη C του έβαλα στο πρόσωπο επειδή ούτε καν πλένει πρόσωπο με το που ξυπνάει, μόνο δόντια
Ήμουνα σίγουρη πως θα το έλεγες, γι’ αυτό επικεντρώθηκα επίτηδες στον σβέρκο για να δω τι θα έλεγεςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:48Να αρχίσεις να κάνεις εικόνες και για τις περιοχές κάτω από το σβέρκο.Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:23Ναιι, και στον σβέρκοΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:20
Αυτό είναι πολύ καλό. Ο σβέρκος -και όχι ο λαιμός- είναι το πρώτο στάδιο. Και αν ισχύει το ίδιο στις φυσικές μυρωδιές κάτω από τη μέση, το πράγμα θα έχει καλή εξέλιξη.![]()
![]()
Σταματάω να κάνω εικόνες. Πρέπει να πάω δουλειά![]()
![]()
Γιατί κάπου έχω την αμυδρά -λέμε τώρα- εντύπωση, ότι έχεις μείνει γατζωμένη στο σβέρκο και θέλεις να παρατείνεις επ' αόριστον αυτή τη φάση.
Διαφορετικά, "ψωνίζεις από σβέρκο" σε μια πιο ποιητική και αορίστου χρόνου εκδοχή και καλό είναι να το προσέξεις.![]()
Οκ, ξέρω τι λες, no worries
Casp έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:48 Βέβαια στα βουνά ξέχασε να το φέρει και τον ψέκασα με pink passion. Το κατάπιε ο καημένος. Μέχρι και σέρουμ με βιταμίνη C του έβαλα στο πρόσωπο επειδή ούτε καν πλένει πρόσωπο με το που ξυπνάει, μόνο δόντια![]()
Όσο πάει και φέρνει περισσότερο στον Μαυρίκιο.
Επειδή δεν πλένει πρόσωπο όταν ξυπνάει; 
Δεν έχει νόημα αυτό γιατί οι κρεμούλες και οι κολώνιες δεν έχουν την ίδια απόδοση σε όλα τα δέρματα.
Όπως διαφέρει η μυρωδιά σε απολύτως καθαρά σώματα που έχουν χρησιμοποιήσει το ίδιο τζελ/σαμπουάν/σαπούνι, έτσι διαφέρει και με την προσθήκη αρωμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.