Βρε μας δουλεύετε; Ο Άγις δεν ήταν που έλεγε πως μία παντρεμένη που μιλούσε μαζί του σε chat, πήγε σε παιδικό πάρτυ φορώντας αυτό το σεξ toy που βάζουν από πίσω το οποίο της είχε στείλει αυτός και το έκανε επειδή της το ζήτησε; Αυτό στέκεται επάξια δίπλα σε όσα έχει πει ο Μπλάκυ και αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά του σε John Brown Gun Club.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συλλογή υπογραφών στήριξης στον nowhere
Re: Συλλογή υπογραφών στήριξης στον nowhere
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Από μάτι τι έχουμε, δικιά μου;Juno έγραψε: 25 Φεβ 2023, 19:04Δεν το έχεις με το κληρονομικό χάρισμα. Μακριά, σκούρα καστανά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν φαίνονται τα μάτια της για να συγκριθώ. Ανοιχτά καστανά.
Με μια ιδέα πράσινο, αλλά πρέπει να έρθεις πολύ κοντά για να το δεις. Αλλά υπάρχει!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πόσο κοντά από Θεσσαλονίκη, δικιά μου;Juno έγραψε: 25 Φεβ 2023, 19:24Δεν φαίνονται τα μάτια της για να συγκριθώ. Ανοιχτά καστανά.
Με μια ιδέα πράσινο, αλλά πρέπει να έρθεις πολύ κοντά για να το δεις. Αλλά υπάρχει!
Dein Herz, meine Gier
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
#karenJuno έγραψε: 25 Φεβ 2023, 19:04Δεν το έχεις με το κληρονομικό χάρισμα. Μακριά, σκούρα καστανά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι την επόμενη φορά που θα φας μπαν (κούφια η ώρα), ο αντιβασιλικός θα είναι ο πρώτος που θα σε υπερασπιστεί, ανοίγοντας νήμα.Εκτωρ έγραψε: 24 Φεβ 2023, 18:21Όταν ήρθαν για μένα (4 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου), δε με υπερασπίστηκες.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 24 Φεβ 2023, 17:53 κάποτε ήρθαν να πάρουν τον ΓΓ, ήταν με το Κεφάλαιο, δεν μίλησε κανείς. Άλλοτε πάλι ήρθαν να πάρουν τον Στύγιο, έχετε τα παιδιά σας σε δημόσιο σχολειό, σκεφτήκατε ότι όντως είναι ώρα να σοβαρευτεί, δεν αντιδράσατε. Μετά ήρθαν για τον nowhere που και στην πιο αδύναμη στιγμή του μιλώντας με κάθε λογής μποτ, ήταν πιο υπομονετικός και από κύπριο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας, πάλι στα @@ σας
όταν θα έρθουν για εσάς, ο μόνος που θα έχει μείνει να σας υπερασπιστεί, θα είμαι εγώ αλλά θα γεύομαι το σπυρωτό μου ρύζι μου αδιάφορος
Άλλωστε δεν είναι άτομο που θα κάνει τα στραβά μάτια. Θα ήταν απασχολημένος μάλλον όταν σε μπάναραν.
Υπόσχομαι και εγώ να σου φέρνω τσιγάρα και σοκολάτες.
Επίσης καμία σχέση. Οι υφιστάμενοι/ες μου πίνουν νερό στο όνομα μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Φεβ 2023, 21:05#karen
Ναι, σωστό. Γι'αυτό η περιγραφή.
αυτο δείχνει διάλογο και συνεννόηση, σεβασμό γενικά, γιατί ειναι κακό;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Να, αυτά δε μπορώJuno έγραψε: 25 Φεβ 2023, 19:24
Δεν φαίνονται τα μάτια της για να συγκριθώ. Ανοιχτά καστανά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Θα μου φέρνεις και σεξ;Καρολίνα έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:10Με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι την επόμενη φορά που θα φας μπαν (κούφια η ώρα), ο αντιβασιλικός θα είναι ο πρώτος που θα σε υπερασπιστεί, ανοίγοντας νήμα.Εκτωρ έγραψε: 24 Φεβ 2023, 18:21Όταν ήρθαν για μένα (4 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου), δε με υπερασπίστηκες.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 24 Φεβ 2023, 17:53 κάποτε ήρθαν να πάρουν τον ΓΓ, ήταν με το Κεφάλαιο, δεν μίλησε κανείς. Άλλοτε πάλι ήρθαν να πάρουν τον Στύγιο, έχετε τα παιδιά σας σε δημόσιο σχολειό, σκεφτήκατε ότι όντως είναι ώρα να σοβαρευτεί, δεν αντιδράσατε. Μετά ήρθαν για τον nowhere που και στην πιο αδύναμη στιγμή του μιλώντας με κάθε λογής μποτ, ήταν πιο υπομονετικός και από κύπριο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας, πάλι στα @@ σας
όταν θα έρθουν για εσάς, ο μόνος που θα έχει μείνει να σας υπερασπιστεί, θα είμαι εγώ αλλά θα γεύομαι το σπυρωτό μου ρύζι μου αδιάφορος
Άλλωστε δεν είναι άτομο που θα κάνει τα στραβά μάτια. Θα ήταν απασχολημένος μάλλον όταν σε μπάναραν.
Υπόσχομαι και εγώ να σου φέρνω τσιγάρα και σοκολάτες.
Εννοείται!Εκτωρ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 21:58Θα μου φέρνεις και σεξ;Καρολίνα έγραψε: 26 Φεβ 2023, 13:10Με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι την επόμενη φορά που θα φας μπαν (κούφια η ώρα), ο αντιβασιλικός θα είναι ο πρώτος που θα σε υπερασπιστεί, ανοίγοντας νήμα.Εκτωρ έγραψε: 24 Φεβ 2023, 18:21
Όταν ήρθαν για μένα (4 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου), δε με υπερασπίστηκες.
Υπόσχομαι και εγώ να σου φέρνω τσιγάρα και σοκολάτες.![]()

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ψηφίζω ισόβιο Μπαν.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
μην πατατε κουμπια και αλλα τετοια ρουφιανιλικια. σταματηστε γαμω το στανιο σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση