έτσι ήτανε οι αρχαίες spank banks, πριν ακόμα εφευρεθούν τα τσοντοπεριοδικά
Eθνικοκοινωνιστης, vantono

πολυ ευηδειςΣενέκας έγραψε: 25 Φεβ 2023, 22:30 αφιέρωμα "αι Αθηναϊκαί καλλοναί της παρελθούσης γενεάς" απο το τεύχος Απριλίου-Σεπτεμβρίου 1901
έτσι ήτανε οι αρχαίες spank banks, πριν ακόμα εφευρεθούν τα τσοντοπεριοδικά![]()
Eθνικοκοινωνιστης, vantono
για την εποχη της η τελευταια καλουλα
δεν είναι χοντρές ρε χαζέ, έτσι ήταν οι φορεσιές της εποχής, είχαν όγκο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Φεβ 2023, 22:57για την εποχη της η τελευταια καλουλα![]()
στις αλλες κατι δεν μου καθεται καλα-χοντρουλες![]()

εγω διεκρινα στρογγυλαδα πριν προτελευταια κυρια και ασσυμετρια στην προπροτελευταια κιουριαΣενέκας έγραψε: 25 Φεβ 2023, 23:03δεν είναι χοντρές ρε χαζέ, έτσι ήταν οι φορεσιές της εποχής, είχαν όγκο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Φεβ 2023, 22:57για την εποχη της η τελευταια καλουλα![]()
στις αλλες κατι δεν μου καθεται καλα-χοντρουλες![]()
Όταν λες η τελευταία, η κοντή, το Γκρέμλιν?Το ήξερα ότι έχεις αδυναμία στις αγριωπές αρβανίτισες
Αυτή είναι η νύφη του Κολοκοτρώνη, αδερφή του Κίτσου Τζαβέλα. Στη φωτό φοράει τη ζώνη της γιαγιάς της της Μόσχως, της διάσημης απο τα δημοτικά
![]()
![]()

τα φορέματα της εποχής ήταν μίξη έθνικ και ευρωπαϊκού στυλ, ήταν σαν τις παραδοσιακές στολές αλλά με μπόλικο όγκο, στα ευρωπαικά πρότυπαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Φεβ 2023, 23:22 εγω διεκρινα στρογγυλαδα πριν προτελευταια κυρια και ασσυμετρια στην προπροτελευταια κιουρια![]()

αδιαφορο προσωπο Νερο μουΣενέκας έγραψε: 25 Φεβ 2023, 23:42τα φορέματα της εποχής ήταν μίξη έθνικ και ευρωπαϊκού στυλ, ήταν σαν τις παραδοσιακές στολές αλλά με μπόλικο όγκο, στα ευρωπαικά πρότυπαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Φεβ 2023, 23:22 εγω διεκρινα στρογγυλαδα πριν προτελευταια κυρια και ασσυμετρια στην προπροτελευταια κιουρια![]()
![]()
Πηνελόπη Παπαηλιοπούλου-Λιδωρίκη, κόρη του Αθανάσιου Λιδωρίκη, του αφεντικού του Μακρυγιάννη
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, ο πατέρας της αξιαγάπητης Μπόταση, ο αγωνιστής Νικόλαος Μπότασης, πέθανε το 1842 και άφησε τα παιδιά του ορφανά. Για την προστασία και την ανατροφή τους φρόντισε προσωπικά ο Ιωάννης Κωλέττης. Με δική του πρωτοβουλία διορίστηκε στο παλάτι η Ελένηplouf έγραψε: 25 Φεβ 2023, 23:46 Α όλα κι όλα αυτές ανήκουν στην εποχή των δεινοσαύρων και δεν είναι
ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕ ΣΤΗΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.![]()
Η Αικατερίνη Μπότσαρη αδικείται από τη φωτο
Τον έχω δει τον πίνακα στο Παλάτι Νίμφενμπουργκ.