!!! DEVELOPMENT MODE !!!
δειλός ελ αριστερός το βάζει στα πόδια
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μπραβο στον Λαφαζάνη, ξεφτύλησε καραγκιοζο-μπογδάνο
καρκινωμα ειναι ο φιλελευθερισμος και καθε ειδους καπιταλισμος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτη ειναι η αριστερα, αυτοι ειναι οι αριστεροι. Μέχρι και ο Μπογδανος τους ξεφτιλίζει πχια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
εχουν ξεπεσει τοσο οι δεξιουληδες που δεοχνται να τους εκπροσωπει ο φιλελεδες μπογδανος
και μετα απορουν γιατι τους δινουν μια μουτζα οι δεξιοι και στρεφονται στην ακροδεξια
και μετα απορουν γιατι τους δινουν μια μουτζα οι δεξιοι και στρεφονται στην ακροδεξια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ομοίως. Μοιάζει σαν να μην κατάλαβε κάτι καλά και θίχτηκε ο ίδιος. Δεν έχει σύρει λίγα ο Λαφαζάνης για τους πρώην συντρόφους του ώστε αυτός ο χαρακτηρισμός να προκαλέσει τέτοια αντίδραση.Spiros252 έγραψε: 16 Οκτ 2018, 23:52 Δεν κατάλαβα το λόγο της αποχώρησης.
Αν είναι προδοσία η συμπεριφορά των κυβερνήσεων Τσίπρα , ο χαρακτηρισμός είναι το πρόβλημα;
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Μην μας βάζετε όλους στο ίδιο τσουβαλι. Εγώ διαφωνω στην προκειμένη.Ερμής έγραψε: 16 Οκτ 2018, 23:57 Αυτη ειναι η αριστερα, αυτοι ειναι οι αριστεροι. Μέχρι και ο Μπογδανος τους ξεφτιλίζει πχια.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Μπράβο στον Λαφαζάνη για την ηθική του, αλλά δε βρίσκω το λόγο να είναι τόσο αξιοπρεπής απέναντι σε άτομα όπως ο τσίπρας και ο υπόλοιπος συριζα που στήριξε μνημόνια προδίδοντας την ψήφο και τις ελπίδες μας τον γεναρη του 2015...
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Ρε παιδιά έλεος. Αυτό που έκανε είναι αρνητικό κατ' εμε. Τώρα θα βγαίνουν όλοι και θα λένε ορίστε κι αυτοί τα ίδια θα έκαναν, αφού υπερασπίζονται την αμόλυντη φύση του κάθε "αριστερού". Και δεν ήμουν ποτέ καθαρά αριστερός.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Λαφαζάνης - Μπογδάνος. Διάλογος που θα ζήλευε ο Ιονέσκο. ΚΙ ο ένας λάθος, και ο άλλος. Όταν πας σε πάνελ, δεν απαγορεύεις σε κανέναν να μιλήσει, και κυρίως, εγώ, δεν θα πήγαινα στον Μπογδάνο. Αλλά ο φίλος μου ο Παναγιώτης τον ξέρει, κι έπρεπε να κάτσει να μας πει τι γνώμη έχει. Αλλά κι αυτός χαμένα τα έχει. Καλός άνθρωπος, αλλά...
Ordem e Progresso.
Δεν φτάνει να είναι καλός άνθρωπος. Και εμένα που δεν τον ξέρω μου δίνει την εντύπωση έντιμου ανθρώπου. Ωστόσο τα φερε η ζωή και βρέθηκε σε πολύ καίριο πόστο σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας. Υποδεχόταν Ρώσους διπλωμάτες στο υψηλότερο επίπεδο και είχε λόγο σε αποφάσεις εξαιρετικά σημαντικές για το μέλλον της χώρας (βλέπε νόμισμα). Αν εσείς που τον γνωρίζετε λέτε τα έχει χαμένα είναι χοντρό το πρόβλημα για την χώρα.
ΥΓ. Ελπίζω πως δεν ερμηνεύω λάθος την έκφρασή σου.
'Οπως τα λες, καλός και τίμιος, αλλά δεν έχει ιδέα. Πήγε να πάρει ενέργεια από πρώην ΕΣΣΔ-χώρες αδιάβαστος. Τώρα πια, δεν μπορεί. Τον γνώρισα καλά, ωραίος άνθρωπος, αλλά... Χμ. Σκέψου, δεν είχε ιδέα πώς κλείνονται διακρατικές συμφωνίες.ST48410 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 01:51Δεν φτάνει να είναι καλός άνθρωπος. Και εμένα που δεν τον ξέρω μου δίνει την εντύπωση έντιμου ανθρώπου. Ωστόσο τα φερε η ζωή και βρέθηκε σε πολύ καίριο πόστο σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας. Υποδεχόταν Ρώσους διπλωμάτες στο υψηλότερο επίπεδο και είχε λόγο σε αποφάσεις εξαιρετικά σημαντικές για το μέλλον της χώρας (βλέπε νόμισμα). Αν εσείς που τον γνωρίζετε λέτε τα έχει χαμένα είναι χοντρό το πρόβλημα για την χώρα.
Ordem e Progresso.
Και πως γίνεται ένας τέτοιος άνθρωπος να φτάνει να ηγείται μιας πολύ μεγάλης ομάδας βουλευτών; Οι άλλοι δεν έβλεπαν αυτό που είδες εσύ; Δεν είναι επικίνδυνο αυτό για την χώρα;Cavaliere έγραψε: 17 Οκτ 2018, 01:59'Οπως τα λες, καλός και τίμιος, αλλά δεν έχει ιδέα. Πήγε να πάρει ενέργεια από πρώην ΕΣΣΔ-χώρες αδιάβαστος. Τώρα πια, δεν μπορεί. Τον γνώρισα καλά, ωραίος άνθρωπος, αλλά... Χμ. Σκέψου, δεν είχε ιδέα πώς κλείνονται διακρατικές συμφωνίες.ST48410 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 01:51Δεν φτάνει να είναι καλός άνθρωπος. Και εμένα που δεν τον ξέρω μου δίνει την εντύπωση έντιμου ανθρώπου. Ωστόσο τα φερε η ζωή και βρέθηκε σε πολύ καίριο πόστο σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας. Υποδεχόταν Ρώσους διπλωμάτες στο υψηλότερο επίπεδο και είχε λόγο σε αποφάσεις εξαιρετικά σημαντικές για το μέλλον της χώρας (βλέπε νόμισμα). Αν εσείς που τον γνωρίζετε λέτε τα έχει χαμένα είναι χοντρό το πρόβλημα για την χώρα.
Τι ρωτάω τέτοια ώρα...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
συμπασραστεκομαι στον συντροφο Λαφαζανη ετσι νιωθω και εγω οταν λενε τους δεξιους απατεωνες λογω των νεοδημοκρατων ,αλλα δεν θα εφευγα θα τους εξηγουσα μεχρι να καταλαβουν το λαθος τους...
τρεις ειναι το ματς γαμω το κερατο μου τζαμπα ξυπνησα.
τρεις ειναι το ματς γαμω το κερατο μου τζαμπα ξυπνησα.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Αν συνυπολογίσεις ότι έχει κληθεί από το Τμήμα Προστασίας του Πολιτεύματος! δεύτερη φορά, με φορτωμένο το μισό ποινικό κώδικα, ενώ ταυτόχρονα υπουργός δημόσιας τάξεως είναι η ακροδεξιά (κατά πολλούς) Παπακώστα, τα κοράκια έχουν μεταγράψει ήδη τα δάνεια των σπιτιών, αστυνομικοί ντυμένοι φωτορεπόρτερ φακελώνουν διαδηλωτές, ο Σταθάκης εξόντωσε οριστικά το νόμο Κατσέλη κ.ά. κάπου είναι λογικό να πανικοβληθεί.ST48410 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 01:51 Δεν φτάνει να είναι καλός άνθρωπος. Και εμένα που δεν τον ξέρω μου δίνει την εντύπωση έντιμου ανθρώπου. Ωστόσο τα φερε η ζωή και βρέθηκε σε πολύ καίριο πόστο σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας. Υποδεχόταν Ρώσους διπλωμάτες στο υψηλότερο επίπεδο και είχε λόγο σε αποφάσεις εξαιρετικά σημαντικές για το μέλλον της χώρας (βλέπε νόμισμα). Αν εσείς που τον γνωρίζετε λέτε τα έχει χαμένα είναι χοντρό το πρόβλημα για την χώρα.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
Ορέστης 35
Δε μπορω να τον παρακολουθησω - χανω τον ειρμο.
- Cecily Anne
Re: δειλός ελ αριστερός το βάζει στα πόδια
Συγχώνευση νημάτων "δειλός ελ αριστερός το βάζει στα πόδια" - "Μπραβο στον Λαφαζάνη, ξεφτύλησε καραγκιοζο-μπογδάνο".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 27 Απαντήσεις