Αυτός φταίει που δεν το κλειδώνει.
Άμα ήμουν άντρας και είχα σχέση με τη Νάιδα, θα του είχα βάλει και 5 αλυσίδες με ισάριθμα λουκέτα. Και τρία ντόπερμαν να το φυλάνε.
Αυτός φταίει που δεν το κλειδώνει.
Δεν το τσέκαρα, την επαφή αντέγραψα.
Ναι οκ, μόνο που δεν τσεκάρω το κινητό του.
Στη Μάνη.taxalata xalasa έγραψε: 23 Φεβ 2023, 16:43που ναι το χωριο σου ρε ναυτη;Ναύτης έγραψε: 23 Φεβ 2023, 09:46 Θέλω να πάω στο χωριό μου, να ασχολούμαι με τον κήπο και τα χωράφια μου και να μην βλέπω άνθρωπο.
Δεν μπορώ άλλο τους μαλάκες, έγκωσα.
Να προσέχεις εκεί στη Μάνη, μάστορα (αυτό επειδή το γουστάρεις).Ναύτης έγραψε: 23 Φεβ 2023, 20:52Στη Μάνη.taxalata xalasa έγραψε: 23 Φεβ 2023, 16:43που ναι το χωριο σου ρε ναυτη;Ναύτης έγραψε: 23 Φεβ 2023, 09:46 Θέλω να πάω στο χωριό μου, να ασχολούμαι με τον κήπο και τα χωράφια μου και να μην βλέπω άνθρωπο.
Να πας. Ακομα εδω εισαι; Δεν εφυες; Αμόλα!Ναύτης έγραψε: 23 Φεβ 2023, 20:52Στη Μάνη.taxalata xalasa έγραψε: 23 Φεβ 2023, 16:43που ναι το χωριο σου ρε ναυτη;Ναύτης έγραψε: 23 Φεβ 2023, 09:46 Θέλω να πάω στο χωριό μου, να ασχολούμαι με τον κήπο και τα χωράφια μου και να μην βλέπω άνθρωπο.
Bic έγραψε: 23 Φεβ 2023, 20:57Να προσέχεις εκεί στη Μάνη, μάστορα (αυτό επειδή το γουστάρεις).
Άκουσα ότι κυκλοφορούν κάτι κωλόσκυλα που επιτίθενται σε παιδιά. Μη σου τύχει κανένα τέτοιο και αναγκαστείς να το δείρεις και μετά ποιος σε σώζει από τους ζωόφιλους...

Όχι όμως από την αυθεντικήΝαύτης έγραψε: 23 Φεβ 2023, 20:52Στη Μάνη.taxalata xalasa έγραψε: 23 Φεβ 2023, 16:43που ναι το χωριο σου ρε ναυτη;Ναύτης έγραψε: 23 Φεβ 2023, 09:46 Θέλω να πάω στο χωριό μου, να ασχολούμαι με τον κήπο και τα χωράφια μου και να μην βλέπω άνθρωπο.
Δεν μπορώ ακόμα, δουλεύω κι έχω υποχρεώσεις. Πάω όποτε μπορώ. Σε 5-6 χρόνια από τώρα ελπίζω ότι θα πηγαίνω όποτε θέλω και θα κάθομαι όσο θέλω, δηλαδή 6 μήνες τον χρόνο.taxalata xalasa έγραψε: 23 Φεβ 2023, 23:01Να πας. Ακομα εδω εισαι; Δεν εφυες; Αμόλα!
Αυτό περίμενα να ακούσω
Όχι μρε, τα πάμε αυτά.
Θα μας λείψεις αλλά μην το καθυστερείς, κρίμα είναιΝαύτης έγραψε: 23 Φεβ 2023, 09:46 Θέλω να πάω στο χωριό μου, να ασχολούμαι με τον κήπο και τα χωράφια μου και να μην βλέπω άνθρωπο.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Naida έγραψε: 23 Φεβ 2023, 17:00 Ρωτάει χθες στο τραπέζι, πως κανονίστηκε αυτό και του κάνει νόημα ο αλλος και του δείχνει εμένα. Και γυρνάει και μου λέει πως το κανόνισες μαρή μαϊμούτσα; του χαμογελάω. Όταν γυρίζαμε και είμασταν στο αυτοκίνητο με ξαναρωτάει πως τους μαζέψες. Κάτσε του λέω να βρω ζαχαροπλαστειο να πάμε στην μαμά σου να κόψουμε τούρτα. Στην μάνα μου; λέει. Ε ναι του λέω. Λες να κοιμάται; και μου χαϊδέψε τα μαλλιάκαι το ξέχασε. Πριν κοιμηθούμε με ξαναρωτάει, θα μου πεις πως το κανόνισες; τι να του πω; πήρα το κινητό σου και πήρα το τηλ του τάδε και τον πήρα τηλ; βασικά δεν έκανα κάτι κακό αλλά πως θα το δει κιόλας.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Απ, τώρα που σε είδα θυμήθηκα τι ωραία βλίτα μαζεύω από τον κήπο μου το καλοκαίρι.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 24 Φεβ 2023, 08:55Θα μας λείψεις αλλά μην το καθυστερείς, κρίμα είναιΝαύτης έγραψε: 23 Φεβ 2023, 09:46 Θέλω να πάω στο χωριό μου, να ασχολούμαι με τον κήπο και τα χωράφια μου και να μην βλέπω άνθρωπο.