Koιτα κι εγω δεν ειμαι φιλος των βιγκαν κλπ. αλλα μονο και μονο για τα @@ που ειχε ο πιτσιρικας και την αρτια παρουσιαση του αν ειχα τα φράγκα θα επενδυα σε αυτο.hellegennes έγραψε: 20 Φεβ 2023, 00:33 Πολύ καλός, άρτια παρουσίαση, μπράβο για το θάρρος και το επιχειρηματικό του πνεύμα σε τόσο νεαρή ηλικία, αν και το κόνσεπτ προσωπικά το βλέπω όπως ο Βαφειάς.
Αυτό που με βουρλίζει λίγο είναι όταν λένε ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές στην αγορά για βίγκανς, λες και όλη μας η διατροφή είναι κρέας και ζωικά προϊόντα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Dragons' Den Greece
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Dragons' Den Greece
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
οχι ρε ποστημ.
τι χανω ρε που δε βλεπω τιβι, βαλτε κι αλλα τετοια, εχουν πλακα.
με 20κ παιρνεις καινουριο σκαφος σε αναλογο μεγεθος. και με καμπινα.
η 4 μεταχειρισμενα.
επισης, αν πας σε εναν κατασκευαστη φουσκωτων σκαφων, και του πεις να σου φτιαξει ενα τετοιο, δε θα σου παρει πανω απο 2-3κ, με υφασμα hypalon neoprepe, οτι καλυτερο.
ασε που αυτο που λεει "μηχανη" το λενε ηλεκτρικη αγκυρα, ισα για να σε κρατα σε σταθερο σημειο ειναι, δεν δυναται να σε ταξιδεψει σχεδον καθολου. με λιγο αερα δηλαδη, θα σε βρουν στη λιβυη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
χχαχαχα, το ξαναειδα. 7τ.μ. λεει.
ουτε 1000 ευρω κοστος κατασκευης. με δευτεροτριτα υλικα, ουτε 500.
κι αν το παραγγειλεις απο κινα με υλικα που φτιαχουν τα φουσκωτα του τζαμπο, ουτε 50.
ουτε 1000 ευρω κοστος κατασκευης. με δευτεροτριτα υλικα, ουτε 500.
κι αν το παραγγειλεις απο κινα με υλικα που φτιαχουν τα φουσκωτα του τζαμπο, ουτε 50.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για οποιον εβλεπε το "Δεληγιαννειο Παρθεναγωγειο" στον Αντενα παλια (η γυναικα μου ηταν φαν της σειρας και αυτη μου ειπε ποια ειναι) η γυναικα του τυπου ειναι η ηθοποιος που επαιζε στη σειρα τη Λουκια (τωρα ποια ειναι αυτη και τι εκανε στη σειρα ουτε που ξερω).
Υ.Γ. Πρεπει να τον εχει βαλει στο βρακι της η τυπισα παντως. Σηκω-κατσε τον εχει. Στανταρ του ριχνει ξυλο στο σπιτι αυτουνου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Μαλάααακα! Κι έλεγα τι μου θυμίζει, ιδίως η φωνή της. Είναι πολύ χαρακτηριστική.George_V έγραψε: 23 Φεβ 2023, 18:32 Για οποιον εβλεπε το "Δεληγιαννειο Παρθεναγωγειο" στον Αντενα παλια (η γυναικα μου ηταν φαν της σειρας και αυτη μου ειπε ποια ειναι) η γυναικα του τυπου ειναι η ηθοποιος που επαιζε στη σειρα τη Λουκια
Η Λουκία ήταν η πιο πλούσια και πιο κακιασμένη. Κλασικά μισούσε τους Εβραίους (ΒΠΠ΄ ήταν το σενάριο), έβλεπε τους άλλους παρακατιανούς, κτλ. Τελικά δεν έπαιζε, τον εαυτό της έβγαζε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κι εγώ από τα "αστεία βίντεο" το παρακολουθώ.Ασέβαστος έγραψε: 23 Φεβ 2023, 18:17οχι ρε ποστημ.![]()
![]()
τι χανω ρε που δε βλεπω τιβι, βαλτε κι αλλα τετοια, εχουν πλακα.
με 20κ παιρνεις καινουριο σκαφος σε αναλογο μεγεθος. και με καμπινα.
η 4 μεταχειρισμενα.![]()
επισης, αν πας σε εναν κατασκευαστη φουσκωτων σκαφων, και του πεις να σου φτιαξει ενα τετοιο, δε θα σου παρει πανω απο 2-3κ, με υφασμα hypalon neoprepe, οτι καλυτερο.
ασε που αυτο που λεει "μηχανη" το λενε ηλεκτρικη αγκυρα, ισα για να σε κρατα σε σταθερο σημειο ειναι, δεν δυναται να σε ταξιδεψει σχεδον καθολου. με λιγο αερα δηλαδη, θα σε βρουν στη λιβυη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Μα δεν χρειάζεται να το παρακολουθείς από εκεί, όλο ένα αστείο βίντεο είναι, είναι περιττό το μοντάζ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Πω πω η φωνή της μου τρυπάει εγκέφαλο εν τω μεταξύ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Ανέφερε ότι έχει κάποια άλλη μητρική γλώσσα; επειδή και τα ελληνικά της είναι νηπίου και τα αγγλικά της επίσης.
klg με νότες απο χέλη.
- Cecily Anne
Είναι communication, αποτέλεσμα ποτίσματος εγκεφάλου με οξυζενέ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση