Ε όχι και γαιδούρι κύριε Νταρνάκα μου, γω 'μαι Άτι ψηλό ολόμαυρο. με δυνατά καπούλια!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Το γαϊδούρι δεν πήγαινε σε σένα βρε.Ίφιδα έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:52Ε όχι και γαιδούρι κύριε Νταρνάκα μου, γω 'μαι Άτι ψηλό ολόμαυρο. με δυνατά καπούλια!
![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
και ξανα
Εντάξει ο Γιαννόπουλος θα ναι το γαιδούρι κι εγω το άτι, να μαστε ξηγημένοι
εθνι-Εσθήρ
Πιστεύω να είναι και χειροδύναμη γιατί θα χρειαστεί.
εθνι-οτιναναι, μπας και.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ατι θέλω ρε το γαϊδούρι κράτα το εσύ
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Τι να το κάνεις το άτι, δεν ξέρεις ιππασία αφού.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Δε γέλασα.για.να.σας προσβάλλω αγαπητέ, ίσα ίσα εκτιμώ και σας ευχαριστώ.για το ενδιαφέρον
αλλά νομιζω πως με τον Γιαννόπουλο θα βρειτε πολλά κοινά
άσχετο. Ιππεύετε;
άσχετο. Ιππεύετε;
Ίφιδα έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:52Ε όχι και γαιδούρι κύριε Νταρνάκα μου, γω 'μαι Άτι ψηλό ολόμαυρο. με δυνατά καπούλια!
![]()
μμμ,ενδιαφερον!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Dwarven Blacksmith
Για μαύρα καπουλια ταγκαρουμε Albrecht