!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Trump
- Dwarven Blacksmith
Re: Supreme leader Trump
Μόλις συνέλθεις από το triggering, ξαναδιάβασε προσπαθώντας να βρεις τι ομοφοβικο γράφτηκε.
Καλά για να μη σχολιάσω την πίστη σου ότι γράφουμε στο πχορουμ και περιμένουμε να τα διαβάσει μαύρος που ψηφίζει στις ΗΠΑ.
Καλά για να μη σχολιάσω την πίστη σου ότι γράφουμε στο πχορουμ και περιμένουμε να τα διαβάσει μαύρος που ψηφίζει στις ΗΠΑ.
- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Nero
δεν αμφισβητεί το αποτέλεσμα. Οι φράσεις στο tweet είναι πραγματικές αλλά εκτός κοντεξτ
Σωστή είναι ανακοίνωση αλλά δεν έχει σκοπό να αμφισβητήσει ότι όντως η τύπισσα είχε πρόγονο ινδιάνο,να προστατέψει τον σύνδεσμό τους έχει σκοπό και τολμώ να πω,να καπελώσει λίγο την ταυτότητα του native. Όπως και να χει απ'όσο ξέρω δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι έχει κάτι παραπάνω απο ένα μακρινό πρόγονο που ήταν ινδιάνος βάση οικογενειακού ανεκδότου"A DNA test is useless to determine tribal citizenship. Current DNA tests do not even distinguish whether a person’s ancestors were indigenous to North or South America," Cherokee Nation Secretary of State Chuck Hoskin Jr. said. "Sovereign tribal nations set their own legal requirements for citizenship, and while DNA tests can be used to determine lineage, such as paternity to an individual, it is not evidence for tribal affiliation. Using a DNA test to lay claim to any connection to the Cherokee Nation or any tribal nation, even vaguely, is inappropriate and wrong. It makes a mockery out of DNA tests and its legitimate uses while also dishonoring legitimate tribal governments and their citizens, whose ancestors are well documented and whose heritage is proven. Senator Warren is undermining tribal interests with her continued claims of tribal heritage."
https://www.cherokee.org/News/Stories/2 ... s-DNA-test
Τωρα θα μαθουμε τους αριστερουληδες?μια ζωη υποκριτες.Χουργιατς έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:26Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:31
Οι Proud Boys με αρχηγό τον Gavin McInnes που έκανε λαιβστρημ να βάζει ένα buttplug στον κώλο του ως διαμαρτυρία κατά της ισλαμοποίησης;
Τώρα τα πρόσεξα αυτά τα διαμάντια.
Αν τα έλεγε κανένας τραμπικός θα ήταν αυτόματα ομοφοβικός/ενάντια στους γκέη/ανθρώπινο κτήνος.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Μαυροβασίλης
έναν πρόγονο μεταξύ 6 και 10 γενιές πίσω η ποκαχόντας, ντε φακτο απαλλαγή από το στίγμα του γουαητ πριβιλετζNero έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:35 Σωστή είναι ανακοίνωση αλλά δεν έχει σκοπό να αμφισβητήσει ότι όντως η τύπισσα είχε πρόγονο ινδιάνο,να προστατέψει τον σύνδεσμό τους έχει σκοπό και τολμώ να πω,να καπελώσει λίγο την ταυτότητα του native. Όπως και να χει απ'όσο ξέρω δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι έχει κάτι παραπάνω απο ένα μακρινό πρόγονο που ήταν ινδιάνος βάση οικογενειακού ανεκδότου![]()
μρε συ μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, ινδιάνικη πολιτισμική κληρονομιά ήταν το κλεημ
-
Nero
oops,οκ,ίσως να έχεις δίκιοΜαυροβασίλης έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:49έναν πρόγονο μεταξύ 6 και 10 γενιές πίσω η ποκαχόντας, ντε φακτο απαλλαγή από το στίγμα του γουαητ πριβιλετζNero έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:35 Σωστή είναι ανακοίνωση αλλά δεν έχει σκοπό να αμφισβητήσει ότι όντως η τύπισσα είχε πρόγονο ινδιάνο,να προστατέψει τον σύνδεσμό τους έχει σκοπό και τολμώ να πω,να καπελώσει λίγο την ταυτότητα του native. Όπως και να χει απ'όσο ξέρω δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι έχει κάτι παραπάνω απο ένα μακρινό πρόγονο που ήταν ινδιάνος βάση οικογενειακού ανεκδότου![]()
![]()
μρε συ μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, ινδιάνικη πολιτισμική κληρονομιά ήταν το κλεημ
In April 2012, The Boston Globe sparked a campaign controversy by reporting that from 1986 to 1995 Warren had listed herself as a racial minority in the Association of American Law Schools (AALS) Directory of Law Teachers.[38] Harvard Law School had identified Warren as a "woman of color" in response to criticisms about a lack of faculty diversity.[39][40] Scott Brown, her Republican opponent in the Senate race, accused Warren of fabricating Native American heritage to gain advantage in the job market.[41][42][43] Former colleagues and supervisors at universities where she had worked stated that Warren's ancestry played no role in her hiring.[40][38][43][44] Warren stated that she had listed herself as a minority to meet people of similar heritage, and was unaware that Harvard had listed her as a woman of color.[45] Her brothers defended her, stating that they "grew up listening to our mother and grandmother and other relatives talk about our family's Cherokee and Delaware heritage".[46] In her 2014 autobiography, Warren stated that she had gained no career advantage from her stated heritage, and described the allegations as untrue and hurtful.[47] A 2018 comprehensive review by The Boston Globe found "clear evidence, in documents and interviews, that her claim to Native American ethnicity was never considered by the Harvard Law faculty, which voted resoundingly to hire her, or by those who hired her to four prior positions at other law schools".[48]
- Μαυροβασίλης
είσαι σωστός και παντελονάτος
κι έλεγα τι μου θυμίζει η ιστορία
κι έλεγα τι μου θυμίζει η ιστορία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα τα μπήξεις κιόλα μωρή τσαούσα;Χουργιατς έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:26Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:31
Οι Proud Boys με αρχηγό τον Gavin McInnes που έκανε λαιβστρημ να βάζει ένα buttplug στον κώλο του ως διαμαρτυρία κατά της ισλαμοποίησης;
Τώρα τα πρόσεξα αυτά τα διαμάντια.
Αν τα έλεγε κανένας τραμπικός θα ήταν αυτόματα ομοφοβικός/ενάντια στους γκέη/ανθρώπινο κτήνος.
Αλλά η αντίμετώπιση που έχετε -ναι, μόλις σας έβαλα μαζί με την συριζαριστερά του μπέρνι- για τους γκέη δεν είναι αντιμετώπίση ίσου προς ίσο.
Τους βλέπετε όπως ο τσομπάνης με τα πρόβατά του.
Το ίδιο και για τους μαύρους, γι' αυτό σοκαρίστηκαν στα πρωϊνάδικα με τον Κάνυε.
Όταν λοιπόν βγάζετε φλύκταινες φωνάζοντας "τραμπ ο ρατσιστής ομοφοβικός" δεν απευθύνεστε στον τραμπ αλλά στους μαύρους και στον γκέη, λέγοντας "μην τον πλησιάζετε θα σας κάνει μαμ".
Πόσο πατερναλιστικό, πόσο παλαιοπατριαρχικό, πόσο ρατσιστικό καν να μην πιστεύεις ότι ο μαύρος δεν μπορεί από μόνος του να πάρει απόφαση ποιόν και τι θα στηρίξει.
Τέλος πάντων. Σατ ακροκεντριστή και Ντουαρβ αριστερέ του απβόουτ, θα μπορούσατε να βγάζετε χρήματα αυτή τη στιγμή. Μάθετε μπάλα από τον Χαηλάντερ και τον Μπούμπυ.
Stalker σιωπάς. Το ίδιο θα έκανα και εγώ αν ντρεπόμουν.
Καλημέρες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
καταδικάζω

- Dwarven Blacksmith
- Northern Spirit
Τοτε οι ελ που ισχυριζονται τοι καταγονται απο το Μεγα Αλεξανδρο και τους αρχαιους δηλαδη καμια 70ρια γενιες πιο πριν ειναι σουργελα να φανταστω..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 17 Οκτ 2018, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Κανενα σεβασμο δεν εχω για την τσοντοσταρ Ντανιελς αλλα ο Τραμπ δεν θα επρεπε να ασχολειται με το ζωο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Northern Spirit
McConnell, δεν ειναι προβλημα των..ρεπουμπλικανων το υψηλο ελλειμα..Ειναι λεει ..διακομματικο επειδη δεν δεχονται οι...αλλοι (δημοκρατικοι) να γινουνε περικοπες στις δαπανες ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης... 
Και εχει και το θρασσος να λεει οτι τα προγραμματα αυτα δεν τα περικοψανε γιατι ειναι...δημοφιλη..
Τις περικοπες φορων που δεν ειναι δημοφιλεις γιατι τις εκανε τοτε;
Επισης μαλλον λογω αλτζχαιμερ δεν αντεληφθηκε ακομη οτι κυβερναει αυτος και το κομμα του..Παλι οι Δημοκρατικοι θα μαζευουνε τα οικονομικα ασυμαζευτα των ρεπουμπλικανων που θυμιζουνε Τσοβολα δωστα ολα..
Και εχει και το θρασσος να λεει οτι τα προγραμματα αυτα δεν τα περικοψανε γιατι ειναι...δημοφιλη..
Επισης μαλλον λογω αλτζχαιμερ δεν αντεληφθηκε ακομη οτι κυβερναει αυτος και το κομμα του..Παλι οι Δημοκρατικοι θα μαζευουνε τα οικονομικα ασυμαζευτα των ρεπουμπλικανων που θυμιζουνε Τσοβολα δωστα ολα..
https://www.newsweek.com/deficit-budget ... FacebookSFAfter instituting a $1.5 trillion tax cut and signing off on a $675 billion budget for the Department of Defense, Senate Majority Leader Mitch McConnell said Tuesday that the only way to lower the record-high federal deficit would be to cut entitlement programs like Medicare, Medicaid and Social Security.
"It’s disappointing, but it’s not a Republican problem," McConnell said of the deficit, which grew 17 percent to $779 billion in fiscal year 2018. McConnell explained to Bloomberg that "it’s a bipartisan problem: Unwillingness to address the real drivers of the debt by doing anything to adjust those programs to the demographics of America in the future." The deficit has increased 77 percent since McConnell became majority leader in 2015.
Still, McConnell insisted that the change had nothing to do with a lack of revenue or increased spending and instead was due to entitlement and welfare programs. The debt, he said, was very “disturbing” and driven by “the three big entitlement programs that are very popular, Medicare, Social Security and Medicaid.… There’s been a bipartisan reluctance to tackle entitlement changes because of the popularity of those programs. Hopefully, at some point here, we’ll get serious about this.”
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Μαυροβασίλης
#statesman

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-