!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Συνέπειες εμβολίων
Δεν ξέρω πού να το βάλω και θα το βάλω εδώ. Πέθανε από καρδιακό η γυναίκα ενός προμηθευτή μου, λίγες μέρες πριν μεταναστεύσουν στην Γερμανία. Ήταν 35 χρονών. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα μπορουσες να το βαλεις στο πως αισθανεσαι σημερα, η στο τι σκεφτεσαι τωρα.hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 02:09 Δεν ξέρω πού να το βάλω και θα το βάλω εδώ. Πέθανε από καρδιακό η γυναίκα ενός προμηθευτή μου, λίγες μέρες πριν μεταναστεύσουν στην Γερμανία. Ήταν 35 χρονών. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα.
υπαρχει μηπως λογος που επελεξες να το βαλεις εδω; εχεις υποψια οτι φταιει "το μπολι";
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 02:09 Δεν ξέρω πού να το βάλω και θα το βάλω εδώ. Πέθανε από καρδιακό η γυναίκα ενός προμηθευτή μου, λίγες μέρες πριν μεταναστεύσουν στην Γερμανία. Ήταν 35 χρονών. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα.
Σε μενα πεθαναν δυο απο αιφνιδιο καρδιακο. Ο ενας συναδελφος 49 χρονων εγειρε και πεθανε ξαφνικα ενω εβλεπε τηλεοραση με την οικογενεια του. ΜΙα ξαδελφη επισης της γυναικας του κολλητου μου πεθανε απο ανακοπη ενω περπατουσε με τις δυο αδελφες της στο δρομο.
.
hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 02:09 Δεν ξέρω πού να το βάλω και θα το βάλω εδώ. Πέθανε από καρδιακό η γυναίκα ενός προμηθευτή μου, λίγες μέρες πριν μεταναστεύσουν στην Γερμανία. Ήταν 35 χρονών. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα.
Εχμ, σόρυ. Και συλληπητήρια για την φίλη σου, εννοείται. Αλλά ρε συ... έλεος, μας βλέπουν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Θα μπορούσε. Ότι προκαλεί καρδιακά προβλήματα είναι γνωστό, δεν είναι έκπληξη. Αν είχε ιστορικό ίσως έκανε την κατάσταση χειρότερη.Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2023, 08:30θα μπορουσες να το βαλεις στο πως αισθανεσαι σημερα, η στο τι σκεφτεσαι τωρα.hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 02:09 Δεν ξέρω πού να το βάλω και θα το βάλω εδώ. Πέθανε από καρδιακό η γυναίκα ενός προμηθευτή μου, λίγες μέρες πριν μεταναστεύσουν στην Γερμανία. Ήταν 35 χρονών. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα.
υπαρχει μηπως λογος που επελεξες να το βαλεις εδω; εχεις υποψια οτι φταιει "το μπολι";
Αυτά συμβαίνουν όταν βγάζεις αδοκίμαστα εμβόλια στην αγορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Αν προκαλούσε καρδιακά προβλήματα σε τέοιο βαθμό 1)Δεν θα κυκλοφορούσε και 2)θα έπεφταν εκατομμύρια κόσμος σαν τα κοτόπουλα.hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 11:43Θα μπορούσε. Ότι προκαλεί καρδιακά προβλήματα είναι γνωστό, δεν είναι έκπληξη. Αν είχε ιστορικό ίσως έκανε την κατάσταση χειρότερη.Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2023, 08:30θα μπορουσες να το βαλεις στο πως αισθανεσαι σημερα, η στο τι σκεφτεσαι τωρα.hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 02:09 Δεν ξέρω πού να το βάλω και θα το βάλω εδώ. Πέθανε από καρδιακό η γυναίκα ενός προμηθευτή μου, λίγες μέρες πριν μεταναστεύσουν στην Γερμανία. Ήταν 35 χρονών. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα.
- hellegennes
Από καρδιακά έτσι κι αλλιώς πεθαίνουν εκατομμύρια και υπάρχει αύξηση στα καρδιακά. Σε τι βαθμό ευθύνεται συγκεκριμένα το κτηνιατρικό μπόλι μένει να διερευνηθεί, πάντως δεν θα είναι έκπληξη αν βρεθεί σημαντικός βαθμός ευθύνης, σε άτομα με ιστορικό. Γνωρίζουμε ότι προκαλεί μυοκαρδίτιδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
giotis2005
Οι ικασίες του καθενός διαφέρουν από την επιστημονική έρευνα, μην τα συγχέουμε στο μυαλό μας.hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:24 Από καρδιακά έτσι κι αλλιώς πεθαίνουν εκατομμύρια και υπάρχει αύξηση στα καρδιακά. Σε τι βαθμό ευθύνεται συγκεκριμένα το κτηνιατρικό μπόλι μένει να διερευνηθεί, πάντως δεν θα είναι έκπληξη αν βρεθεί σημαντικός βαθμός ευθύνης, σε άτομα με ιστορικό. Γνωρίζουμε ότι προκαλεί μυοκαρδίτιδες.
Δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική ένδειξη ότι το εμβόλιο ευθύνεται για τα καρδιακά που συμβαίνουν και κάποιοι τα ανακαλύψανε το 2022.
Αν θέλουμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, είναι απλά αυθαίρετο συμπέρασμα.
- hellegennes
Αυθαίρετο δεν είναι καθόλου. Η μυοκαρδίτιδα μπορεί να προκαλέσει ανακοπή. Αυτό δεν είναι απλώς επιστημονική ένδειξη, είναι τεράστια γράμματα που αναβοσβήνουν. Αυτήν την στιγμή τέτοια έρευνα διεξάγει η ίδια η εταιρεία που φτιάχνει το εμβόλιο, η οποία έχει ήδη αποδείξει ότι κάνει μαγειρέματα σε κλινικές δοκιμές. Για ποιον λόγο ανατέθηκε σ' αυτές αυτή η έρευνα είναι μυστήριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
giotis2005
H μυοκαρδίτιδα υπήρχε από την έναρξη της ιστορίας του ανθρώπου άσχετα αν μπήκε τώρα στο λεξιλόγιο κάποιων. Υπάρχει ως παρενέργεια όπως σε όλα τα φάρμακα.hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:38 Αυθαίρετο δεν είναι καθόλου. Η μυοκαρδίτιδα μπορεί να προκαλέσει ανακοπή. Αυτό δεν είναι απλώς επιστημονική ένδειξη, είναι τεράστια γράμματα που αναβοσβήνουν. Αυτήν την στιγμή τέτοια έρευνα διεξάγει η ίδια η εταιρεία που φτιάχνει το εμβόλιο, η οποία έχει ήδη αποδείξει ότι κάνει μαγειρέματα σε κλινικές δοκιμές. Για ποιον λόγο ανατέθηκε σ' αυτές αυτή η έρευνα είναι μυστήριο.
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι το εμβόλιο φταίει για κάθε μυοκαρδίτιδα που συμβαίνει. Είναι απλή λογική. Μαγειρέματα σε κλινικές δοκιμές ως τι ? Και ολοι οι οργανισμοί υγείας που εγκρίνανε το εμβόλια σε καιρό πανδημίας δεν σκεφτήκανε κάτι τέτοιο; Εκτός αν δώσω περισσότερη αξιοπιστία σε "δημοσιαγραφικά" άρθρα στο pronews.
Μυστήριο είναι ότι θανατικό και άρρωστο συμβαίνει σε αυτό το κόσμο το φορτώνουμε στο εμβόλιο.
το οτι είχε κάνει εμβόλιο το ξέρεις ή το υποθέτεις κι αυτό;hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 11:43Θα μπορούσε. Ότι προκαλεί καρδιακά προβλήματα είναι γνωστό, δεν είναι έκπληξη. Αν είχε ιστορικό ίσως έκανε την κατάσταση χειρότερη.Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2023, 08:30θα μπορουσες να το βαλεις στο πως αισθανεσαι σημερα, η στο τι σκεφτεσαι τωρα.hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 02:09 Δεν ξέρω πού να το βάλω και θα το βάλω εδώ. Πέθανε από καρδιακό η γυναίκα ενός προμηθευτή μου, λίγες μέρες πριν μεταναστεύσουν στην Γερμανία. Ήταν 35 χρονών. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα.
- hellegennes
Το ξέρω και ξέρω και ποιο έκανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Κι εδώ Λάρισσα χτες έσκασε βόμβα με τον Σέργιο,οπαδό της ΑΕΛ,πολύ χοντρός μεν αλλά είχε χάσει κάποια κιλά και είχε κόψει και το κάπνοσμα.
43 ετών,είχε παντρευτεί πριν 4 χρόνια περίπου και είχε ένα κοριτσάκι 2 ετών.
Τον ήξερα προσωπικά,μάλιστα ένα φεγγάρι είχε τύχει να έρθει να δουλέψει σ'εμάς.
Από ανακοπή λένε αλλά δεν έχω μάθει λεπτομέρειες.
Στύγιος τον γνώριζες τον Σέργιο ; Ήταν πρωτοσέλιδο χτες στο onlarissa.
Κρίμα ρε πστμ...
Α,επίσης ένας που έπεσε νεκρός την ώρα που περπατούσε στη Νεάπολη,αεροπόρος νομίζω.
stergiosbik,κάπου κοντά σε σένα πρέπει να έγινε.
50 χρονών
43 ετών,είχε παντρευτεί πριν 4 χρόνια περίπου και είχε ένα κοριτσάκι 2 ετών.
Τον ήξερα προσωπικά,μάλιστα ένα φεγγάρι είχε τύχει να έρθει να δουλέψει σ'εμάς.
Από ανακοπή λένε αλλά δεν έχω μάθει λεπτομέρειες.
Στύγιος τον γνώριζες τον Σέργιο ; Ήταν πρωτοσέλιδο χτες στο onlarissa.
Κρίμα ρε πστμ...
Α,επίσης ένας που έπεσε νεκρός την ώρα που περπατούσε στη Νεάπολη,αεροπόρος νομίζω.
stergiosbik,κάπου κοντά σε σένα πρέπει να έγινε.
50 χρονών
να φταιει ας πουμε ο κοβιντ, θα μπορουσε;hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 11:43Θα μπορούσε. Ότι προκαλεί καρδιακά προβλήματα είναι γνωστό, δεν είναι έκπληξη. Αν είχε ιστορικό ίσως έκανε την κατάσταση χειρότερη.Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2023, 08:30θα μπορουσες να το βαλεις στο πως αισθανεσαι σημερα, η στο τι σκεφτεσαι τωρα.hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 02:09 Δεν ξέρω πού να το βάλω και θα το βάλω εδώ. Πέθανε από καρδιακό η γυναίκα ενός προμηθευτή μου, λίγες μέρες πριν μεταναστεύσουν στην Γερμανία. Ήταν 35 χρονών. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα.
λιγοτερο η περισοτερο πιθανο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 11 Απαντήσεις