!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Chatgpt

Νέες τεχνολογίες, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ρομποτική, σχετικές κατασκευές κ.ά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Chatgpt

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

gassim έγραψε: 22 Φεβ 2023, 11:52
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Φεβ 2023, 11:31 Παιδιά το απλό ChatGPT δεν μπορεί να βρει πληροφορίες για κάποιον εκτός αν είναι διάσημος. Δεν ξέρω πως το έκανε την πρώτη φορά.

Το Bing Chat μπορεί.
Ναι αλλά δεν ξέρω το επίπεδο της διασημότητας για την οποία μιλάμε. Δηλαδή οκ θα βρει πληροφορίες για την Μαντόνα αλλά θα βρει για κάποιον που έχει πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις ή διδάσκει σε ένα πανεπιστήμιο κτλ ;
Σε τελική ανάλυση το εντυπωσιακό δεν είναι οι πληροφορίες που βρίσκει, το εντυπωσιακό είναι οτι μπορεί να "κατανοεί" και να συντάσσει κείμενο πολύ κοντά στον τρόπο που το κάνουν οι άνθρωποι.
Αυτό είναι το μόνο εντυπωσιακό που κάνει, ότι μπορεί και συντάσσει κείμενο, πράγμα που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατον. Είναι επίσημο κείμενο φυσικά, αλλά είναι αρκετά κοντινό σε φυσική γλώσσα. Βέβαια δεν το συντάσσει ακριβώς με τον τρόπο που συντάσσουν οι άνθρωποι και δεν έχει επίγνωση του τι συνέταξε. Αν του πιάσεις συζήτηση μπορεί να χρησιμοποιεί λέξεις-κλειδιά από προηγούμενες απαντήσεις μόνο γιατί μπορεί να κάνει αναζήτηση στην συζήτηση, αλλά γενικά δεν καταλαβαίνει από context.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

τα λάθη τα κάνει επίτηδες ή έχει θέμα με τις πληροφορίες? Του είχα κάνει 5 διαφορετικές ερωτήσεις για θέματα που ήξερα και σε όλα είχε εξόφθαλμα λάθη
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

hades έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:18 τα λάθη τα κάνει επίτηδες ή έχει θέμα με τις πληροφορίες? Του είχα κάνει 5 διαφορετικές ερωτήσεις για θέματα που ήξερα και σε όλα είχε εξόφθαλμα λάθη
Έχει θέμα με το πώς συντάσσει είναι η γνώμη μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hades έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:18 τα λάθη τα κάνει επίτηδες ή έχει θέμα με τις πληροφορίες? Του είχα κάνει 5 διαφορετικές ερωτήσεις για θέματα που ήξερα και σε όλα είχε εξόφθαλμα λάθη
Σκέψου ότι η πρωταρχική εντολή του είναι να απαντήσει όπως θα απαντούσε ένας άνθρωπος. Το αν είναι αλήθεια αυτά που λέει το θεωρεί δευτερεύον. Όσο πιο πολλά έχει να διασταυρώσει, τόσο πιο καλά το κάνει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

gassim έγραψε: 22 Φεβ 2023, 09:54 Καλά χτες το gpt με κούφανε εντελώς.
Του ζήτησα να βρει πληροφορίες και να γράψει ένα μικρό βιογραφικό για κάποιον γνωστό μου γλωσσολόγο, αντλώντας πληροφορίες απο το ίντερνετ.
Την πρώτη φορά το έκανε με σχετικά καλή ακρίβεια, όταν τον ξαναρώτησα προκειμένου να εντυπωσιάσω την γυναίκα του και αδελφή μου, άρχισε να αρνείται πεισματικά, να λέει ότι δεν υπάρχει τέτοιο όνομα κτλ.
Για να σώσω την κατάσταση ζητάω το βιογραφικό της αδελφής μου (που είναι μουσικός) και αρχίζει να μου αραδιάζει πληροφορίες για μια υποτιθέμενη γλωσσολόγο. Μιλάμε για λεπτομέρειες, που σπούδασε, τι εργασίες έχει δημοσιεύσει κτλ. Όλα ανύπαρκτα. Το ενδεχόμενο της συνωνυμίας δεν παίζει καθώς έχουμε αρκετά σπάνιο επίθετο.
Το διορθώνω και του λέω οτι πρόκειται για μουσικό οπότε μου ζητάει συγγνώμη και αρχίζει ένα άλλο κατεβατό με αρλούμπες, οτι παίζει ένα παραδοσιακό όργανο μιας αφρικανικής χώρας, έχει δώσει άπειρες συναυλίες κτλ κτλ

Εχω αρχίσει να πιστεύω οτι μας δουλεύει συνειδητά για να σπάει πλάκα !
Σε φακέλλωσε άγρια μετά από αυτό :cry
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Θα γίνουμε καλοί φίλοι με αυτή την A.I.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taliban

Μιλάει και Ελληνικά :smt005:

Εικόνα
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Για ρώτα για Ολλανδική φέτα, πριν γίνετε φίλοι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γω την έχω ρωτήσει, την μαλακισμένη, πόσες φορές να μου δώσει απλές οδηγίες για το πως θα μπορούσα να φτιάξω μία βόμβα υδρογόνου για ειρηνευτικούς - αντιτρομοκρατικούς σκοπούς και μόνο που δεν με έβρισε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
taliban

sys3x έγραψε: 28 Φεβ 2023, 21:50 Γω την έχω ρωτήσει, την μαλακισμένη, πόσες φορές να μου δώσει απλές οδηγίες για το πως θα μπορούσα να φτιάξω μία βόμβα υδρογόνου για ειρηνευτικούς - αντιτρομοκρατικούς σκοπούς και μόνο που δεν με έβρισε.
:D
Ως AI μοντέλο, δεν έχω προσωπικές εμπειρίες ή αναμνήσεις, καθώς δεν έχω ζωντανή ύπαρξη. Ωστόσο, ως εκπαιδευμένο μοντέλο, κατανοώ τη σοβαρότητα αυτού του θέματος και απαγορεύεται να παρέχω οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατασκευή βομβών ή άλλων επικίνδυνων όπλων. Είμαι δεσμευμένος από την αρχή της ασφάλειας και του σεβασμού του ανθρώπινου βίου και δεν παρέχω καμία υποστήριξη σε επικίνδυνες δραστηριότητες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ναι, στην αρχή και μένα κάτι τέτοια με έλεγε, της έλεγα της μαλάκως ότι είναι για καλό σκοπό κτλ αλλά αυτή τπτ, μόνο που δε με έβρισε σε λέω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ρε μάγκες, εσείς που ασχολείστε... σκέφτηκε κανείς να ρωτήσει το υπέρτατο ερώτημα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
taliban

sys3x έγραψε: 28 Φεβ 2023, 22:28 Ναι, στην αρχή και μένα κάτι τέτοια με έλεγε, της έλεγα της μαλάκως ότι είναι για καλό σκοπό κτλ αλλά αυτή τπτ, μόνο που δε με έβρισε σε λέω.
δεν έχει πρόβλημα να την φωνάζω Μπάμπη. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”