απο που προκυπτει οτι οι μαλακες με λεφτα ειναι καλυτεροι απο τους μαλακες χωρις;Δημοκράτης έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:02 Για τον μόνο λόγω που θα δουλέψω ακόμα μια 5ετια έξω είναι για να έχω αρκετά λεφτά ώστε τα παιδιά μου να μη πατήσουν ούτε μέρα σε δημόσιο σχολείο πριν το πανεπιστήμιο. Ούτε μέρα όμως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μισώ το ΔΣ του συλλογου γονεων και κηδεμονων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μισώ το ΔΣ του συλλογου γονεων και κηδεμονων
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
και το Αρσάκειο (Ψυχικού) είναι πολύ δηθεν και τα παιδιά πιέζονται με διάφορους τρόπους να είναι cool κ.λ.π.Beria έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:37Η Λεόντειος δεν είναι καλό σχολείοParrot έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:31Όλο το δημοτικο το έβγαλα σε ιδιωτικό.. Έχω την πεποίθηση ότι τα ιδιωτικά είναι τρις χειρότερα απ' τα δημόσια, εκτός αν μιλάμε για τοπ ιδιωτικό στυλ αρσάκειο ή λεόντειο..Δημοκράτης έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:02 Για τον μόνο λόγω που θα δουλέψω ακόμα μια 5ετια έξω είναι για να έχω αρκετά λεφτά ώστε τα παιδιά μου να μη πατήσουν ούτε μέρα σε δημόσιο σχολείο πριν το πανεπιστήμιο. Ούτε μέρα όμως
Έχει πρόσοψη συντηρητικού και ελεγχόμενου σχολικού περιβάλλοντος, αλλά εκπαιδευτικά είναι μέτριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 21 Φεβ 2023, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
παρεπιπτόντως ο Αγιος Παυλος είναι ένα καλό-σεμνό σχολείο και δε σημαινει οτι μονο θεούσοι αποφοιτούν απο εκείStalker έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:39Ανεκδοτολογικά, όταν ήμουν μικρός όλες οι γνωριμίες μου που ήταν σε ιδιωτικά ήταν είτε λόγω θεούσων γονέων (στον Άγιο Παύλο οι μαθητές έκαναν κι εξομολόγηση) είτε επειδή μεταφέρθηκαν εσπευσμένα για να μην χάσουν την χρονιά από απουσίες ή άλλες καφρίλες.Parrot έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:31Όλο το δημοτικο το έβγαλα σε ιδιωτικό.. Έχω την πεποίθηση ότι τα ιδιωτικά είναι τρις χειρότερα απ' τα δημόσια, εκτός αν μιλάμε για τοπ ιδιωτικό στυλ αρσάκειο ή λεόντειο..Δημοκράτης έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:02 Για τον μόνο λόγω που θα δουλέψω ακόμα μια 5ετια έξω είναι για να έχω αρκετά λεφτά ώστε τα παιδιά μου να μη πατήσουν ούτε μέρα σε δημόσιο σχολείο πριν το πανεπιστήμιο. Ούτε μέρα όμως
Κατά πάσα πιθανότητα αυτό μάλλον λέει περισσότερα για το ότι ποτέ δεν είχα πραγματικά ευκατάστατους γνωστούς στους κύκλους μου να διαλέγουν ιδιωτικό βάση σχεδίου, παρά για την ποιότητα τους σαν σύνολο, αλλά το γράφω γιατί κι εγώ παρατηρώ μεγάλη εξιδανίκευση των ιδιωτικών στο νήμα.
- dna replication
ισχυει αλλά απο δεκαετία του 90 το τοπίο άλλαξε πολύtalaipwros έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:50 Δεκαετιες 1970-1980 ιδιωτικα γυμνάσια/λυκεια ηταν για κουμπουρες
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μπράβο στο δήμαρχο! Ο δικός μου δεν έβαλε κάμερες, παρόλο που το ήθελε ο δ/ντής, γιατί φοβόταν...τα πρόστιμα: Αποτέλεσμα: βανδαλισμοί, φθορές κλπ.foscilis έγραψε: 20 Φεβ 2023, 21:07 Για παραδειγμα αγωνιστηκαν να μη βαλει ο δήμαρχος καμερες ασφαλειας στα σχολεια. "Δε μας νοιαζει που θα δουλευουν μονο σε off hours γιατι εκπαιδευονται τα παιδια στην ιδεα οτι ειναι νορμαλ να υπαρχει καμερα". Αυτος τους εγραψε στον πουτσο του και τις εβαλε.
Αποτελεσμα: σταματησαν τα παιδακια να βρισκουν συριγγες, σβαστικες και ψωλιες γραμμενες πανω στον τοιχο με τις παιδικες ζωγραφιες. Και πριν μια βδομαδα που μπουκαραν κατι μαλακισμενα και εσπασαν πορτες για πλακα, τα κανανε τσακωτα απο την καμερα και βαλανε τους τελειωμενους γονεις να πληρωσουν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- dna replication
δεκαετία του 80 στο Βαρβάκειο ήταν (με εξετάσεις) ολοι οι γονοι υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚπατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2023, 15:22Το Βαρβάκειο ήταν δημόσιο πρότυπο και ακόμη είναι.Έχει κληροδότημα βέβαια από τον Βαρβάκη που ήταν της εποχής 1821 αλλά στο κληροδότημα έγραφε ότι ήθελε δημόσιο σχολείο.sharp έγραψε: 21 Φεβ 2023, 15:16Όχι όλα. Η Ελληνογερμανική είχε φήμη υψηλού επιπέδου και αυξημένης δυσκολίας. Το ίδιο και το Βαρβάκειο, αν και αυτό δεν ήταν ιδιωτικό νομίζω.talaipwros έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:50 Δεκαετιες 1970-1980 ιδιωτικα γυμνάσια/λυκεια ηταν για κουμπουρες
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Καραγκιόζηδες αιρετοί δηλώνουν συμπαράσταση σε παράνομη πράξη; Οι άνθρωποι είναι τελείως βλήματα.foscilis έγραψε: 20 Φεβ 2023, 23:16Οι γονεις στο δικό μας είναι παράγων μαλακίας, αληταρίας και αποδιοργάνωσης.dna replication έγραψε: 20 Φεβ 2023, 22:30αυτό σκεφτόμουν και γω,Gherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2023, 21:49
Αν είναι δυνατόν.
Πέρυσι που ήμουν στο Δ.Σ. τρέξαμε, πιάσαμε τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Παιδείας και έγινε ανακαίνιση στις τουαλέτες του σχολείου. Φέτος τρέχει ο φετινός πρόεδρος για να γίνει η αυλή. Μάζεψε ο σύλλογος χρήματα από τον αποκριάτικο χορό και θα τα δώσουν στο γυμναστήριο. Όσες φορές είπαν οι δάσκαλοι πως χρειάζονται λάπτοπ και προτζέκτορες, τους τα πήγαμε. Πέρυσι αλλάξαμε κουρτίνες και κουρτινόξυλα στις αίθουσες που χρειαζόταν. Κάνουμε βιβλιοθήκη, βρίσκουμε ρούχα για την παρέλαση, οργανώνουμε σεμινάρια, συμμετέχουμε σε σεμινάρια. Κάνουμε αποχαιρετιστήριο δώρο στα παιδιά της ΣΤ και καλωσορίζουμε τα παιδιά της Α.
Και πολλά, πάρα πολλά άλλα.
σε τόσα χάλια σχολεία φοιτήσατε-δουλέψατε-στειλατε τα παιδιά σας που έχετε αρνητική γνώμη για το συλλογο γονεων και κηδεμόνων ?
Το σχολείο το φτιάχνουν (ή το καταστρέφουν) 3 πράγματα με ιση βαρυτητα: τα παιδιά οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς
Πριν δυο βδομάδες το 15μελές αποφάσισε μόνο του (χωρίς ΓΣ) κατάληψη και παρουσίασε ένα άθλιο πλακάτ στο οποίο έλεγε 10 αιτήματα από τα οποία τα 9 ήταν γεμάτα ορθογραφικά λάθη ή δεν έβγαζαν καθόλου νόημα και το 10ο έλεγε:
ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ο σύλλογος ανέβασε στη σελίδα του τα ίδια δέκα αιτήματα αλλά με σωστή ορθογραφία και σύνταξη και το 10ο ήταν ένα γενικόλογο πουτσιλίκι για την παιδεία, ενώ έλεγε φυσικά στηρίζουμε τους αγώνες των παιδιών ως σύλλογος γιατί εξαντλήθηκαν όλα τα μέσα διεκδίκηησης (σημείωση: τα 8 από τα 9 αιτήματα πρώτη φορά τα άκουγε ο οποιοσδήποτε ως συλλογικά επίσημα αιτήματα και το 9ο ήταν να αποκτήσει ρελέ ο πίνακας του σχολείου που ΦΥΣΙΚΑ και έχει ρελέ από ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 1985). Από κάτω ο Αρχηγός με άλλες αγάμητες να την έχουν δει Τσε Γκεπούτσα, ανταλλάσσοντας αγωνιστικούς χαιρετισμούς και συντροφικές προσφωνήσεις και δηλώνοντας ότι δεν τους φοβίζει η σύγκρουση με την εξουσία. Δεν κάνω πλάκα. Από το γεγονός ότι το ίδιο κείμενο που παρουσίασαν αυτοί οι ηλίθιοι το είχαν παρουσιάσει τα παιδιά σαν χαλασμένο τηλέφωνο εγώ συμπεραίνω ότι υπήρξε συναλλαγή συλλόγου και δεκαεφτάχρονου αλητάμπουρα προέδρου 15μελούς.10)
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ το κοινοτικό συμβούλιο σε μια σπάνια συμφωνία ΝΔ αρβανιτόμπαρμπα και Συριζαίας πεταμένης "digital creator" που μοναδικό κοινό έχουν ότι αμφότεροι ως υποψήφιοι δήμαρχοι τον ήπιαν από τον Πασόκο στις εκλογές, δήλωσε παμψηφεί ότι στηρίζει την κατάληψη και αηδιάζει με την αδιαφορία του δημάρχου και επανέλαβε τα ίδια δέκα ("εκπολιτισμένα") αιτήματα, από κάτω να τους λέει η διευθύντρια συγνώμη είστε με τα καλά σας, έχετε έστω περάσει στα δεκαπέντε χιλιιόμετρα από το σχολείο.
Την επόμενη μέρα ξεκίνησε το μάθημα με webex πράγμα που προκάλεσε τη ΛΥΣΣΑ των αγάμητων αλλά βασικά είχε σαν αποτέλεσμα στην κατάληψη να μείνουν 5-6 τελειωμένοι συν ο σύλλογος, που κι αυτοί φύγανε κατά τις 12 που άρχισε να ρίχνει καρέκλες (the revolution was postponed because of rain). Το πρηγούμενο βράδυ βέβαια ο σύλλογος είχε δώσει γραμμή να μην πάει κανένας στο webex που υποσκάπτει τους αγώνες κλπ. Μια αγάμητη μάλιστα δήλωσε "ογδονταπέντε απουσίες έχει ο Γιάννης και τι έγινε για άλλες εφτά" με ύφος Σπαρτιάτη που χαίρεται για τη σκιά που θα τους κάνουν τα βέλη των Περσών. Μάνα τώρα αυτή έτσι; Έχει 85 απουσίες ο γιος της ενώ δεν έχει αρρωστήσει ούτε μια φορά κι αντί να προβληματιστεί του φορτώνει κι άλλες 7 επειδή την είδε Ρόζα Λουξεμπουργκ βαρέων βαρών. Κωλόχοντρη αγάμητη, το καημένο το παιδάκι θα έλεγα αν δεν ήταν ένα αρχίδι κι αυτό.
Την επόμενη μέρα λοιπόν έγινε κανονικά μάθημα και ο Σύλλογος έβγαλε νέα ανακοίνωση στην οποία δήλωνε ότι ορίστε, χάρη στους αγώνες των παιδιών μας ο δήμαρχος συγκινήθηκε επιτέλους και το τάδε αίτημα θα υλοποιηθεί Μπαίνει από κάτω ο υπεύθυνος σχολικών κτιρίων και λέει καλά δε ντρέπεστε, αυτό το πράγμα το τρέχω τρεις μήνες κάναμε διαγωνισμούς μελέτες ιστορίες, είναι δυνατόν να λέτε στον κόσμο ότι αποφασίστηκε σε ένα βράδυ επειδή έγινε κατάληψη;
Δυο μέρες μετά έστειλε ένα ξεχεστήριο mail η διευθύντρια που τους έλεγε ότι θα έπρεπε να ντρέπονται για τη στάση τους, ότι ξεφτιλίσανε το σχολείο βγάζοντάς το στα μανταλάκια για προβλήματα που ποτέ δεν είχε, ότι προσφέρανε τα παιδιά βορρά στις δημοτικές παρατάξεις για μικροπολιτική εκμετάλλευση και στα σόσιαλ για ξεφτίλισμα (με την ανορθόγραφη και ασύντακτη αφίσα που αντέγραφαν παντού ως κάποιου είδους σημαία του Πολυτεχνείου), ότι την προσέβαλαν και την ίδια που πάντα ακούει όλα τα προβλήματα και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο (όντως είναι εξαιρετικά ευσυνείδητη και το πονάει το θέμα) κλπ.
Και τι κάνουνε ρε τα μουνόπανα; Έχουν ξεκινήσει από τότε πόλεμο στη διευθύντρια. Το μοναδικό άνθρωπο σε όλη αυτήν την ιστορία που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του αντί να τον παίζει. Για να μας φύγει αυτή και να ερθει κανας αρχιμαλάκας σαν τα μούτρα τους.
Εγώ κάθε πρωί που πάω τον μικρό στο δημοτικό είναι ο αρχηγός στημένος στην εξώπορτα και πιάνει κουβέντα με τις μαλακισμένες του εκεί συλλόγου (γιατί είναι και στους δύο). Με αυστηρή διαταγή από τη Γονέα Α' και τεράστια αυτοκυριαρχία κρατάω απόσταση 15 μέτρα γιατί αν μου πει "καλημέρα Δημήτρη" ορκίζομαι ότι θα τον αρχίσω στα γαμωσταυρίδια.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- dna replication
αυτή η νεοφιλευθερη μ@λ@κια κυριαρχεί στις αντιλήψεις των κομπλεξικών γονέων που στέλνουν τα παιδιά τους στα κακά ιδιωτικά σχολεία:talaipwros έγραψε: 21 Φεβ 2023, 15:38αυτοπατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2023, 15:24Όσο προχωρούσε ο σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίαςtalaipwros έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:50 Δεκαετιες 1970-1980 ιδιωτικα γυμνάσια/λυκεια ηταν για κουμπουρεςκαι η ενίσχυση των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ υποβαθμίζονταν τα δημόσια και μοιραίως αναβαθμίζονταν τα ιδιωτικά.
ιδιωτικο γυμνασιο αρχες δεκαετιας 80 πηγαιναν οσοι δεν μπορουσαν να περασουν την ταξη, διοτι ενιοτε οι μαθητες κοβονταν.
Οταν τελειωνα λυκειο το 1988 ειχε αρχισει σιγα σιγα να φευγει το στιγμα του ιδιωτικου γυμνασιου/λυκειου
ο εκπαιδευτικός των παιδιών τους πρέπει να είναι ανασφαλής και κακοπληρωμένος
-
Δημοκράτης
Κανεις αλλά είναι άσχετο με το ότι στα ιδιωτικά σχολεία δεν έχεις τέτοιες μαλακιεςΑσέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2023, 17:54απο που προκυπτει οτι οι μαλακες με λεφτα ειναι καλυτεροι απο τους μαλακες χωρις;Δημοκράτης έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:02 Για τον μόνο λόγω που θα δουλέψω ακόμα μια 5ετια έξω είναι για να έχω αρκετά λεφτά ώστε τα παιδιά μου να μη πατήσουν ούτε μέρα σε δημόσιο σχολείο πριν το πανεπιστήμιο. Ούτε μέρα όμως
- Cecily Anne
Τα ιδιωτικά έχουν μια κάποια αξία, γιατί ξέρεις πού βρίσκεται το παιδί σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στην Αττική και με το χάλι που υπάρχει αξίζουν για την ασφάλεια του παιδιού, διότι τα δημόσια είναι μπουρδέλο καλά καλά. Μπάτε σκύλοι αλέστε είναι. Τα δημόσια στην επαρχία είναι μακράν πιο χαλαρά.
Επίσης, δεν είναι όλα τα δημοτικά εξίσου ακριβά, κάποια γειτονικά είναι σχετικά προσιτά σε τιμές.
Επίσης, δεν είναι όλα τα δημοτικά εξίσου ακριβά, κάποια γειτονικά είναι σχετικά προσιτά σε τιμές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
ακόμα και αν γράφεις κάποτε με θέμα το σχολείο που πάνε τα εγγονάκια σου, πάντα θα σε φαντάζομαι ενώ γράφεις να σπας εφηβική ακμή αφηνιασμένα το πύον από μανιταροειδή καυλόσπυρα στο πρόσωπο σουfoscilis έγραψε: 20 Φεβ 2023, 23:41 Είστε Δημοτικό. Στο Δημοτικό δεν υπάρχουν περιθώρια για σπέκουλα με καταλήψεις, δεν υπάρχει εφηβική μαλακία να καβαλήσεις επειδή περνάς την κρίση των 40, τα παιδιά είναι ουσιαστικά μωρά και όλο το σχολείο οι μαμάδες τους. Ο σύλλογος έχει ουσιαστικά τέσσερα περιθώριοα να εκδηλώσει το κιτς που αναμφίβολα τον διακατέχει αν αποτελείται από μανούλες του facebook: χριστουγεννιάτικη γιορτή (θέατρο με παιδέρες), αποκριάτικη γιορτή (σκυλαδοπουτανοκατάσταση), αναμνηστική φωτογραφία ("το φετεινό concept θα είναι Συγκροτήματα Ροκ και οι μαθητές για μόνο 20 ευρώ θα πάρουν κονκάρδα, λαμπατέρ και CD με τη φάτσα τους ντυμένη KISS"), γιορτή λήξης του έτους (σκυλαδοπουτανοκατάσταση, πυροτεχνήματα, διαγωνισμός Survivor). Κλάιν.
με την καλή έννοια το λέω
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Στο ιδιωτικό που πήγαινα, είχαμε ένα μαλάκα καθηγητή μαθηματικών στην τρίτη γυμνασίου. Εντελώς μυρωδιάς, ήταν να απορούσες πώς τελείωσε έστω το πανεπιστήμιο. Λίγο μετά τα μισά της χρονιάς, μετά από συστηματικά παράπονα των γονέων, ο τυπάς πήρε πόδι. Στο δημόσιο θα του τα έκλαναν πανηγυρικά και στην πραγματικότητα είναι καθαρά στη διακριτική ευχέρεια του κάθε καθηγητή το αν θα κάνει μάθημα (αν υποθέσουμε ότι γνωρίζει το αντικείμενο) ή θα συζητάει στο μάθημα με τους μαθητές για μπάλα. Α, επίσης δεν παίζουν καταλήψεις, σβάστικες στους τοίχους, μαχαιρώματα, γύφτοι και και λοιπές γυφτιές που συναντάει κανείς στα δημόσια.Ασέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2023, 17:54απο που προκυπτει οτι οι μαλακες με λεφτα ειναι καλυτεροι απο τους μαλακες χωρις;Δημοκράτης έγραψε: 21 Φεβ 2023, 14:02 Για τον μόνο λόγω που θα δουλέψω ακόμα μια 5ετια έξω είναι για να έχω αρκετά λεφτά ώστε τα παιδιά μου να μη πατήσουν ούτε μέρα σε δημόσιο σχολείο πριν το πανεπιστήμιο. Ούτε μέρα όμως
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Οι ανιψιές μου από το Βερολίνο, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάνε για έναν χρόνο στο ελληνογερμανικό σχολείο στο Μαρούσι, ήρθαν, είδαν και έφυγαν κατευθείαν.
Κάποιος έγραψε ότι δουλεύει στο εξωτερικό για να πάνε τα παιδιά ιδιωτικό σχολείο. Δεν έχει τα παιδιά του μαζί; Δεν χρειάζεται να πληρώνει τίποτα για αξιόλογα σχολεία. Θα εισπράττει κιόλας επιδόματα παιδιών.
Κάποιος έγραψε ότι δουλεύει στο εξωτερικό για να πάνε τα παιδιά ιδιωτικό σχολείο. Δεν έχει τα παιδιά του μαζί; Δεν χρειάζεται να πληρώνει τίποτα για αξιόλογα σχολεία. Θα εισπράττει κιόλας επιδόματα παιδιών.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμάς το δημοτικό είναι σαν το λύκειο Ελληνίδων. Δεν ξέρουν τι θα πει μπούλινγκ ξύλο και τα σχετικά. Έλα μου όμως που το γυμνάσιο είναι από τα χειρότερα της περιοχής και γίνεται χαμός.Cecily Anne έγραψε: 21 Φεβ 2023, 18:46 Τα ιδιωτικά έχουν μια κάποια αξία, γιατί ξέρεις πού βρίσκεται το παιδί σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στην Αττική και με το χάλι που υπάρχει αξίζουν για την ασφάλεια του παιδιού, διότι τα δημόσια είναι μπουρδέλο καλά καλά. Μπάτε σκύλοι αλέστε είναι. Τα δημόσια στην επαρχία είναι μακράν πιο χαλαρά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι ακριβώς επαρχία. Δηλαδή σε μεγάλο ποσοστό είναι λογικό να έχει σχετικά παρόμοια φαινόμενα με την Αττική. Αλλά, σίγουρα, περιμένω πιο φυσιολογικές καταστάσεις. Εγώ δεν ξέρω τί θα κάνω με το συγκεκριμένο θέμα. Τα Δημόσια τριγύρω είναι γτπ και τα ιδιωτικά είναι 2*γτπ.Gherschaagk έγραψε: 21 Φεβ 2023, 19:18Εμάς το δημοτικό είναι σαν το λύκειο Ελληνίδων. Δεν ξέρουν τι θα πει μπούλινγκ ξύλο και τα σχετικά. Έλα μου όμως που το γυμνάσιο είναι από τα χειρότερα της περιοχής και γίνεται χαμός.Cecily Anne έγραψε: 21 Φεβ 2023, 18:46 Τα ιδιωτικά έχουν μια κάποια αξία, γιατί ξέρεις πού βρίσκεται το παιδί σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στην Αττική και με το χάλι που υπάρχει αξίζουν για την ασφάλεια του παιδιού, διότι τα δημόσια είναι μπουρδέλο καλά καλά. Μπάτε σκύλοι αλέστε είναι. Τα δημόσια στην επαρχία είναι μακράν πιο χαλαρά.
Επίσης, δεν είναι όλα τα δημοτικά εξίσου ακριβά, κάποια γειτονικά είναι σχετικά προσιτά σε τιμές.Στο λύκειο είναι πιο ήρεμα τα πράγματα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-
- 35 Απαντήσεις