πατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2023, 10:19
Ψηφίζω αυτόν που θα κλείσει το σπίτι του Τσίπρα και το έκλεισε.Αυτό θα πει αντισύριζα.Εσείς που είστε πλέον σύριζα είστε πια σε άλλο κόμμα.Δεν έχετε σχέση με τη ΝΔ διότι φύγατε.Το να προσπαθείτε να πείτε ότι είστε κάποια άλλη ΝΔ που μάχεται το ΠΑΣΟΚ που δεν υπάρχει και όχι τον σύριζα που τώρα είναι ο αντίπαλος είναι κωμικό.
Με την ίδια λογική και εγώ θα ψηφίσω αυτόν που θα κλείσει το σπίτι του κρυφακούλη, και η διαφορά μας είναι ότι εσύ θες να τιμωρήσεις ένα "πολιτικό απατεώνα" ενώ εγώ έναν του κοινού ποινικού δικαίου. Όσο για την άλλη ΝΔ: υπήρξε (ο ΠτΘ που σας έκλεισε το σπίτι) και συνειδητά θα ψηφίσω για να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να ξαναϋπάρξει. Γιατί αυτό το πολιτικό έκτρωμα, όχι μόνο καταστρέφει το όνομα ενός πολιτικού χώρου, αλλά με την πολιτική του γλώσσα και τα παραμάγαζα του (τύπου φαηλοτζήμεροι) εμποδίζει να αναδειχθούν κόμματα αρχών.
Προσωπικά κακίζω τον εαυτό μου, γιατί δε συμμετείχα στις εσωκομματικές, αλλά δεν περίμενα ότι μετά τον κωλοτούμπα πιτσαγιόλο, θα βγάζατε τον κρυφακούλη, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τη "πορεία" του γκαντέμη και της εξερευνήτριας. Δεν είμαι πλέον σίγουρος ότι τον βγάλατε εσείς βέβαια. Ακόμη περισσότερο κακίζω τον εαυτό μου γιατί απείχα από την ψηφοφορία (αν και δικαστικός αντιπρόσωπος) το 2019, γιατί δε μου πήγαινε καρδιά να ψηφίσω αριστερά, αν και ήξερα από πρώτο χέρι (τον πατέρα μου) τι εστί μητσοτακισμός.
Πλέον δεν έχω αυτό το κόλλημα, και ξεκάθαρα θα ψηφίσω Ποκοπίκο, γιατί η σημερινή κυβέρνηση δεν πρέπει μόνο να φύγει, ένα μέρος της πρέπει να προσαχθεί στη δικαιοσύνη. Δυστυχώς, πλέον δεν μπορώ να συμμετάσχω σε εσωκομματικές, αλλά θέλω να πιστεύω ότι μετά από όλα αυτά, όποτε τελειώσουν, θα ψηφίσετε κάποιον σοβαρό ν'' αναλάβει την κάθαρση.
Τώρα, αν ψηφίσετε τον σαλτιμπάγκο ή κανέναν ανιψιό...