Τί ακριβώς να κάνει;Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 16 Οκτ 2018, 02:22OK εσυ δεν αισθάνεσαι δυσφορία ,δεν ισχύει ο χαρακτηρισμός ,εννοώ για κάποιους άλλους που υποφέρουμε ...εν κατακλείδι εσύ σαν ιδιώτης κάνεις την αντιπροπαγάνδα σου ,η φιλελεύθερη παράταξη όμως δεν την κάνει οργανωμένα όπως το ΚΚΕ, μόνο ιδιώτες αυτού του χώρου κάνουνε αντιπροπαγάνδα ενάντια στην ηγεμονία της αριστεράς,η εν λόγω παράταξη δεν κάνει ,πιθανόν αυτά που γράφεις εσύ να μην τον ενδιαφέρουν τον Κυριάκο Αυτή είναι η διαφορά :το ΚΚΕ σαν μηχανισμός έχει και λέει και εξηγεί ,η Νέα Δημοκρατία δεν ενδιαφέρεται να αντειπει και να αναιρέσει... τόσο απλά ,συνεπώς η δεξιά θα παραμένει ψοφοδεης και ενοχικη σαν μηχανισμός απλάChainis έγραψε: 16 Οκτ 2018, 01:29
Να σου πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω που κολλάει η ΝΔ και οι ενοχές που μπορεί να έχει ή να μην έχει κι αν αποδέχεται ή όχι την λευκή τρομοκρατία.
Η λευκή τρομοκρατία ήταν υπαρκτή, ήταν φαινόμενο κυρίως του 1945 χρονικά και ήταν 95% καθαρά αντεκδίκηση για όσα είχαν υποστεί τα θύματα ή οι δικοί τους το 43-44 από το ΚΚΕ.
Δεν ξέρω πόσο κορόιδο είμαι, μου αρέσει η ιστορία, έχω διαβάσει πολλά για την 10ετία του 40 κι εδώ συζητάω πολιτικούς μύθους του ΚΚΕ εκείνης της εποχής.
οι συμπαθούντες αυτήν θα λένε αυτά που κρίνουν σωστά , απλά το λέω για να σταματήσει η κλάψα οτι η δεξιά δεν κάνει τίποτα ενάντια στη προπαγάνδα του ΚΚΕ και τα λοιπά ,μηχανισμούς που να κάνουν αυτά που επιχειρεις συ δεν έχουν, όσοι κάνουνε αντικομμουνισμό χρεώνονται τη στάμπα του ακροδεξιού και οι νεοδημοκράτες δεν τους γουστάρουν έως και καθόλου ,μπορούμε να συμφωνήσουμε σ' αυτό τουλάχιστον ?
Η ΝΔ μέχι και κομμουνιστικό όνομα έχει, προφανώς για εμφανείς συμβολικούς λόγους. Το 'χω ξαναπεί, πρέπει να υπήρξε κάποια υπόγεια ψυχροπολεμική συμφωνία ποσοστών μεταξύ ΗΠΑ - ΕΣΣΔ για το πολιτικό μοντέλο στη μεταδικτατορική Ελλάδα. Ο "εθνάρχης" Καραμανλής, μια τέτοια ατζέντα εφάρμοσε.