Νομίζω πως όχι και η αλήθεια είναι ότι αν ήταν αυτό με την κανέλα και τους κόκκους ζάχαρης από πάνω θα το έτρωγα. Αλλά εκείνη την στιγμή το πήρα μόνο για να το δω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 18 Φεβ 2023, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το φαι είναι υγείαNaida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:32Πεινάω μόνιμα πριν μπω σε δίαιτα.
Αλλά πέρα από την πλάκα όταν δοκίμασα large μπλούζα και μου έκανε, από xxxxxxl συγκινήθηκα λίγο
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Καλά δεν λέω και εγώ θα ήθελα να χάσω και για την υγεία μου, βασικά ναι όχι για την υγεία μου γιατί νιώθω καλά αλλά για να φορέσω κάποια ρούχα που τώρα δεν μου ταιριάζουν και γενικά να μ αρέσει περισσότερο το σώμα μου και για να πάω για ανάβαση στον Ολυμπο. Αλλά μέχρι τώρα με κερδίζει το φαΐ. Τα γλυκά.enterprise-psi έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:35
Το φαι είναι υγεία![]()
Αλλά πέρα από την πλάκα όταν δοκίμασα large μπλούζα και μου έκανε, από xxxxxxl συγκινήθηκα λίγο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάνε μία ακόμα παράλληλα, τύπε, μήπως και χορτάσεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Με πιέζει και θα ακούσει κανένα διαγαλαξιακό βρισίδι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Μαγείρεψέ του κάτι για να μάθει
Του αρέσει η μαγειρική μου. Λυπάμαι έχασες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αχχ. Έφυγε η φιλενάδα μου σήμερα. Περάσαμε γαμάτα τόσες μέρες. Την επόμενη εγώ, ζγκαρδίτσα. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΚαρδίτσαΠασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2023, 22:54 Αχχ. Έφυγε η φιλενάδα μου σήμερα. Περάσαμε γαμάτα τόσες μέρες. Την επόμενη εγώ, ζγκαρδίτσα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι ρε μινάρα, πες μου, έχω άδικο; Δεν είναι γαμάτη; Εδώ όταν πήγα, έκανα ποδήλατο στο Παυσίλιπο και ήσαν κάτι πιτσιρικάδες αραχτοί και λένε, ''άκρη για τα παππούδια''. Και του λέω του ενός. ''Ωνα σουγαμησω, πάμε μια κόντρα μέχρι την έξοδο καριολάκι''. Πέσαμε χάμω απ'τα γέλια.
Το στείλεις το μικρόΠασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2023, 23:09Όχι ρε μινάρα, πες μου, έχω άδικο; Δεν είναι γαμάτη; Εδώ όταν πήγα, έκανα ποδήλατο στο Παυσίλιπο και ήσαν κάτι πιτσιρικάδες αραχτοί και λένε, ''άκρη για τα παππούδια''. Και του λέω του ενός. ''Ωνα σουγαμησω, πάμε μια κόντρα μέχρι την έξοδο καριολάκι''. Πέσαμε χάμω απ'τα γέλια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 20 Φεβ 2023, 23:11Το στείλεις το μικρόΠασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2023, 23:09Όχι ρε μινάρα, πες μου, έχω άδικο; Δεν είναι γαμάτη; Εδώ όταν πήγα, έκανα ποδήλατο στο Παυσίλιπο και ήσαν κάτι πιτσιρικάδες αραχτοί και λένε, ''άκρη για τα παππούδια''. Και του λέω του ενός. ''Ωνα σουγαμησω, πάμε μια κόντρα μέχρι την έξοδο καριολάκι''. Πέσαμε χάμω απ'τα γέλια.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μεγάλες απολαύσεις.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2023, 22:54 Αχχ. Έφυγε η φιλενάδα μου σήμερα. Περάσαμε γαμάτα τόσες μέρες. Την επόμενη εγώ, ζγκαρδίτσα.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τηνε γύρισα σε όλη την πόλη. Πήγαμε και στην ACHAIA CLAUSS, για ξενάγηση, πήρε κρασιά. Πήγαμε στο Ριο να δει τη γέφυρα από κάτω και να τραβήξει φωτό, μετά για ψαράκι στον ΟΠΑΘΑ, γαμάτη ψαροταβέρνα για όλα τα βαλάντια.Gherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2023, 23:14Μεγάλες απολαύσεις.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2023, 22:54 Αχχ. Έφυγε η φιλενάδα μου σήμερα. Περάσαμε γαμάτα τόσες μέρες. Την επόμενη εγώ, ζγκαρδίτσα.![]()
Στο ιστορικό κέντρο της πόλης δε, ενθουσιάστηκε.
Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2023, 23:09Όχι ρε μινάρα, πες μου, έχω άδικο; Δεν είναι γαμάτη; Εδώ όταν πήγα, έκανα ποδήλατο στο Παυσίλιπο και ήσαν κάτι πιτσιρικάδες αραχτοί και λένε, ''άκρη για τα παππούδια''. Και του λέω του ενός. ''Ωνα σουγαμησω, πάμε μια κόντρα μέχρι την έξοδο καριολάκι''. Πέσαμε χάμω απ'τα γέλια.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης