Εγκρίνω.Gherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2023, 14:05 Εγώ φέτος θέλω να ντυθώ Leticia Addams, δεύτερη ξαδέρφη του Γκόμεζ και της Μορτίσια, αλλά μέχρι στιγμής δεν βρίσκω ρούχο που να μου αρέσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σιχαίνομαι τις απόκριες
Re: Σιχαίνομαι τις απόκριες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ταιριάζει, μην τους ακούς. Σιγά μην το φάμε σκέτο.
Κάτι θα βάλεις. Θες φιλαδέλφια, θες λα βας κι ρι, θες ταραμοσαλάτα, θες τυροκαυτερή;
πραγματικά και εγώ τις σιχαίνομαι
οποτε αναγκάστηκα να πάω που με κουβάλησαν δηλαδή αιστάνθηκα την απόλυτη μελαγχολία και βαρεμάρα
με το μονο που μπορω να συγκρινω την κατάσταση ειναι οταν με πηγαίναν οι γονεις μου σε ονομαστική γιορτή φίλου τους απο αυτες που καθονταν στους καναπεδες ακίνητοι , μέσα 70
οποτε αναγκάστηκα να πάω που με κουβάλησαν δηλαδή αιστάνθηκα την απόλυτη μελαγχολία και βαρεμάρα
με το μονο που μπορω να συγκρινω την κατάσταση ειναι οταν με πηγαίναν οι γονεις μου σε ονομαστική γιορτή φίλου τους απο αυτες που καθονταν στους καναπεδες ακίνητοι , μέσα 70
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ρε τύπε, αυτήν την παπαριά που συνδυάζεις ότι να 'ναι, το κάνεις παντού;vantono έγραψε: 20 Φεβ 2023, 12:42Την τιμή στην οποία πωλείται καθε χρονο, θα μπορουσα να τη δεχτώ αν μιλουσαμε για γεμιστή λαγάνα. Με τίποτα τυριά μεσα, ελιές, κανενα φιλαδελφεια κτλ. Ειχα δει στο Βενετη κατι τετοιες καποτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2023, 12:39 Υπάρχει καλή λαγάνα αλλά δύσκολα τη βρίσκεις. Πιο πολύ για αυτό την παίρνεις μάλλον, είναι σαν κλήρωση
Αλλά 3-4€ (πάει και πιο πάνω? Δεν ξερω) για αυτη τη σόλα, ε τι να πω, καλοί μαλάκες όσοι την αγοράζουν, οχι οσοι την πουλανε.
Αφού μας καράφλιασες με τον ελληνικό με μέλι, τώρα θα μας αποτελειώσεις με την λαγάνα - φιλαδέλφεια;
Τι ακολουθεί δηλαδή; Φρουτοσαλάτα με παστή σαρδέλα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Κανέναν μπατζανάκη Charilao Addams έχει, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2023, 14:05 Εγώ φέτος θέλω να ντυθώ Leticia Addams, δεύτερη ξαδέρφη του Γκόμεζ και της Μορτίσια, αλλά μέχρι στιγμής δεν βρίσκω ρούχο που να μου αρέσει.
Dein Herz, meine Gier
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Feindflug έγραψε: 20 Φεβ 2023, 18:04Κανέναν μπατζανάκη Charilao Addams έχει, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2023, 14:05 Εγώ φέτος θέλω να ντυθώ Leticia Addams, δεύτερη ξαδέρφη του Γκόμεζ και της Μορτίσια, αλλά μέχρι στιγμής δεν βρίσκω ρούχο που να μου αρέσει.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Feindflug έγραψε: 20 Φεβ 2023, 18:02Ρε τύπε, αυτήν την παπαριά που συνδυάζεις ότι να 'ναι, το κάνεις παντού;vantono έγραψε: 20 Φεβ 2023, 12:42Την τιμή στην οποία πωλείται καθε χρονο, θα μπορουσα να τη δεχτώ αν μιλουσαμε για γεμιστή λαγάνα. Με τίποτα τυριά μεσα, ελιές, κανενα φιλαδελφεια κτλ. Ειχα δει στο Βενετη κατι τετοιες καποτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2023, 12:39 Υπάρχει καλή λαγάνα αλλά δύσκολα τη βρίσκεις. Πιο πολύ για αυτό την παίρνεις μάλλον, είναι σαν κλήρωση
Αλλά 3-4€ (πάει και πιο πάνω? Δεν ξερω) για αυτη τη σόλα, ε τι να πω, καλοί μαλάκες όσοι την αγοράζουν, οχι οσοι την πουλανε.
Αφού μας καράφλιασες με τον ελληνικό με μέλι, τώρα θα μας αποτελειώσεις με την λαγάνα - φιλαδέλφεια;
τώρα εξηγείται εντασσόμενο σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πειραματισμού, το τηλεπανελατζής προχωκάγκουρας κνίτης
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Μελαγχολια;Σέλευκας έγραψε: 20 Φεβ 2023, 17:56 πραγματικά και εγώ τις σιχαίνομαι
Μετα το δευτερο μπουκαλι χυμα κρασι παυεις να εισαι ικανος να κατουρησεις σε νορμαλ σημεια κι εσυ μας μιλας για βαθυτερες σκεψεις;
Εαν υπαρχει το κονσεπτ της υπαρξιακης απογυμνωσης στον τοπο μας, τοτε αυτο ειναι σιγουρα το ξυπνημα της επομενης μερας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- taxalata xalasa
τυπε, εσυ εισαι πολυ μπροστα!Feindflug έγραψε: 20 Φεβ 2023, 18:02Ρε τύπε, αυτήν την παπαριά που συνδυάζεις ότι να 'ναι, το κάνεις παντού;vantono έγραψε: 20 Φεβ 2023, 12:42Την τιμή στην οποία πωλείται καθε χρονο, θα μπορουσα να τη δεχτώ αν μιλουσαμε για γεμιστή λαγάνα. Με τίποτα τυριά μεσα, ελιές, κανενα φιλαδελφεια κτλ. Ειχα δει στο Βενετη κατι τετοιες καποτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2023, 12:39 Υπάρχει καλή λαγάνα αλλά δύσκολα τη βρίσκεις. Πιο πολύ για αυτό την παίρνεις μάλλον, είναι σαν κλήρωση

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
user0972003
Τέλειο...θέλω να το δω!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Φεβ 2023, 11:49 εξαναγκασμένη χαρά και κιτς.
Βέβαια φοιτητής έχω περάσει πολύ καλά.
Γενικώς μου αρέσουν πιο πολύ οι φολκλόρ καταστάσεις , αν και κυρίως του 12ημερου , κάποια έχουν μεταφερθεί και στις απόκριες.( Πχ Σωχος)
Να εδώ θεοφάνεια στα δάση της Ροδοπης.
..
![]()
Τέτοια μου αρέσουν που βγάζουν το αρχέγονο πνεύμα, όπως είναι και οι γενίτσαροι κι οι μπούλες και τα άλλα με τα κουδούνια.
Ωραία είναι και τα ραγκουτσάρια στην Καστοριά τα θεοφάνεια.
Καλά η δεύτερη φωτογραφία είναι καταπληκτική!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Feindflug έγραψε: 20 Φεβ 2023, 18:04Κανέναν μπατζανάκη Charilao Addams έχει, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2023, 14:05 Εγώ φέτος θέλω να ντυθώ Leticia Addams, δεύτερη ξαδέρφη του Γκόμεζ και της Μορτίσια, αλλά μέχρι στιγμής δεν βρίσκω ρούχο που να μου αρέσει.
Ποιος είναι αυτός;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τη λαγάνα λες σόλα;;;vantono έγραψε: 20 Φεβ 2023, 17:28Δεν φτάνει που θελομεν να σας εκσυγχρονίσομεν τη σόλα απο παλιό ρίμποκ βετεράνου δεκαθλητή που τρώτε σαν χάπατα εδω και ποσα χρόνια πληρώνοντάς την χρυσή, μπας και καταφέρει να τρώγεται καπως πιο ευχάριστα, μας τη λετε κι απο πάνω.sharp έγραψε: 20 Φεβ 2023, 16:52Έλεος, λαγάνα είναι, όχι μακντόναλντςvantono έγραψε: 20 Φεβ 2023, 12:42
Την τιμή στην οποία πωλείται καθε χρονο, θα μπορουσα να τη δεχτώ αν μιλουσαμε για γεμιστή λαγάνα. Με τίποτα τυριά μεσα, ελιές, κανενα φιλαδελφεια κτλ. Ειχα δει στο Βενετη κατι τετοιες καποτε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όσοι θέλουν παραδοσιακό καρναβάλι να πάνε να δούνε τους Γενίτσαρους και τις Μπούλες.
- Cecily Anne
Gherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2023, 18:55 Όσοι θέλουν παραδοσιακό καρναβάλι να πάνε να δούνε τους Γενίτσαρους και τις Μπούλες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
What?Cecily Anne έγραψε: 20 Φεβ 2023, 18:55Gherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2023, 18:55 Όσοι θέλουν παραδοσιακό καρναβάλι να πάνε να δούνε τους Γενίτσαρους και τις Μπούλες.![]()
![]()
![]()
![]()