Άρα εγώ θα πάρω την Ίφιδα;Νταρνάκας έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:07Σόρυ, σε ξέχασα.LEONAS έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:43Εγώ που ειμαι ρε;Νταρνάκας έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:36 Δεν ξέρω αν τα έχει ήδη γράψει κανένας άλλος στις προηγούμενες σελίδες, αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλή:
Άντερ-Εσθήρ
Μπίστης-Μετανάστρια
Λεπορέλο-Juno
Γιώργης-Γαλή
Ασέβαστος-Antares (πρώην Genesis)
Λέων-Ίφιδα
Μίστερ Μαξ-Σουβλίτσα
Μηχανικός-Naida
Oldjedi-Τοξοβόλος
Λέων-Γιαννόπουλος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Πέσιμο ή χεσιμο; 
don't speak έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:40Την βλέπεις έτσι όπως κοπανιέται, σα να φρενάρει το μονόροδο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Όχι, θα μείνεις με τον Γιαννόπουλο.
Leonas-Γιαννόπουλος εννοούσα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Εγώ την έχω ακόμη.don't speak έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:57 Μελόντικα είχα και εγώ.
Είσαι να βάλουμε το τρανζίστορ να παίζει και να τρώμε πίτσα κάτω από το μπαλκόνι της;![]()
Να βάλομε να βάλομε αρκεί κάτω από το μπαλκόνι να είναι βολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μα εσύ ζήτησες φορουμικό ζευγάρωμα, όχι εγώ.
Σου δίνουν γαϊδούρι και το κοιτάς στα δόντια.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ρε ουστ με τον παλιόγερο.
Να πάρει μια Σκοπιανή να του σκουπίζει τα σάλια για να τον κληρονομήσει!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Juno έγραψε: 15 Οκτ 2018, 22:28 Ρε ουστ με τον παλιόγερο.Να πάρει μια Σκοπιανή να του σκουπίζει τα σάλια για να τον κληρονομήσει!
Είναι ο enaon τουλάχιστον 185 εκ.
Γιατί η Custom_F ταιριάζει μόνο με ψηλούς.
Εθνι-Μπλου ροουζ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
εθνι-ανταρες
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.