!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Reunion συμμαθητών
Re: Reunion συμμαθητών
Το λοιπόν.
Αφού ανέβηκα στο μέρος που θα γινόταν το event στην είσοδο μου ζητήθηκε ο κωδικος. Μετά μέσα στην υποδοχή ήταν δύο τύποι ντυμένοι σε φάση ματριξ(έχουμε και απόκριες μη ξεχνάτε) που αφού έδωσα πάλι όνομα και κωδικό μου ζήτησαν να αναφέρω τρία ονόματα συμμαθητών και καλά ως πρώτη πιστοποίηση, στο επόμενο στάδιο δύο ακόμη τυπες ντυμένες αντίστοιχα ζήτησαν να αναφέρω 3 ονόματα καθηγητών ως δεύτερη πιστοποίηση. Φυσικά τα παραπάνω ήταν στο κονσεπτ περισσότερο του χιούμορ και όχι στα σοβαρά.
Αφού μπαίναμε στο χώρο με όλους έπεσαν οι γνωστές χαιρετούρες και το ποιος είναι ποιος. Τους περισσότερους τους γνώρισα αλλά και κάποιοι άλλοι είχαν αλλάξει τόσο που δε θα τους καταλάβαινα αν περνούσαν τυχαία στο δρόμο δίπλα μου, κυρίως άντρες.
Το κλίμα γενικά πολύ καλό, δεν ένιωσα πως κανείς ήθελε να το παίξει λεζάντα. Οι περισσότεροι στη δική μου φάση, παντρεμένοι με μικρά παιδιά.
Φαγητά ποτα κλπ φοβερά, μάλλον οι διοργανωτές πρέπει να μπήκαν μεσα και μαλιστα πολυ, αν υπολογίσω αυτά που είχε εκεί σε σχέση με αυτά που πληρώσαμε το άτομο. Είχε full full χλιδαμπουρια γενικά
Το μόνο που με στεναχώρησε είναι που εμαθα πως μια συμμαθήτρια έφυγε στα 34 από την κωλοαρρωστια.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ζήτημα να έλειπαν 3 4 άτομα. Ο ένας μάλιστα επειδή ζει εκτός Ελλάδος κάναμε βιντεοκλήση όταν κόψαμε κάτι σα τούρτα για τα 20 χρόνια του reunion.
Α και ένα ζευγαράκι που θυμάμαι από το σχολείο, παντρεύτηκαν και χώρισαν τελικά με άσχημο τρόπο, αυτός ήταν και ο λόγος που ο άντρας δεν ήρθε.
Γενικά πολύ καλά, δε το περίμενα. Θα ξαναπάω όταν γίνει.
Αφού ανέβηκα στο μέρος που θα γινόταν το event στην είσοδο μου ζητήθηκε ο κωδικος. Μετά μέσα στην υποδοχή ήταν δύο τύποι ντυμένοι σε φάση ματριξ(έχουμε και απόκριες μη ξεχνάτε) που αφού έδωσα πάλι όνομα και κωδικό μου ζήτησαν να αναφέρω τρία ονόματα συμμαθητών και καλά ως πρώτη πιστοποίηση, στο επόμενο στάδιο δύο ακόμη τυπες ντυμένες αντίστοιχα ζήτησαν να αναφέρω 3 ονόματα καθηγητών ως δεύτερη πιστοποίηση. Φυσικά τα παραπάνω ήταν στο κονσεπτ περισσότερο του χιούμορ και όχι στα σοβαρά.
Αφού μπαίναμε στο χώρο με όλους έπεσαν οι γνωστές χαιρετούρες και το ποιος είναι ποιος. Τους περισσότερους τους γνώρισα αλλά και κάποιοι άλλοι είχαν αλλάξει τόσο που δε θα τους καταλάβαινα αν περνούσαν τυχαία στο δρόμο δίπλα μου, κυρίως άντρες.
Το κλίμα γενικά πολύ καλό, δεν ένιωσα πως κανείς ήθελε να το παίξει λεζάντα. Οι περισσότεροι στη δική μου φάση, παντρεμένοι με μικρά παιδιά.
Φαγητά ποτα κλπ φοβερά, μάλλον οι διοργανωτές πρέπει να μπήκαν μεσα και μαλιστα πολυ, αν υπολογίσω αυτά που είχε εκεί σε σχέση με αυτά που πληρώσαμε το άτομο. Είχε full full χλιδαμπουρια γενικά
Το μόνο που με στεναχώρησε είναι που εμαθα πως μια συμμαθήτρια έφυγε στα 34 από την κωλοαρρωστια.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ζήτημα να έλειπαν 3 4 άτομα. Ο ένας μάλιστα επειδή ζει εκτός Ελλάδος κάναμε βιντεοκλήση όταν κόψαμε κάτι σα τούρτα για τα 20 χρόνια του reunion.
Α και ένα ζευγαράκι που θυμάμαι από το σχολείο, παντρεύτηκαν και χώρισαν τελικά με άσχημο τρόπο, αυτός ήταν και ο λόγος που ο άντρας δεν ήρθε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εδώ είναι όλο το ζουμί, τύπε.Ερμής έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:34 Το λοιπόν.
Αυτή είναι μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί και όχι τα δήθεν πεσίματα από φίλες, γνωστές και γειτόνισσες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μα δεν έγινε καν ενα πέσιμο ρε μορτη μου
Ωραία φάση ακούγεται.
Μου άρεσε αυτό με τα διάφορα φέις κοντρόλς...
Yippie Kay Yay
Καλά ήταν. Είχε την πλάκα του και αυτό το σκηνικό. Πάντως γενικά είχε dress code αν και υποθέτω το επέβαλε ο χώρος.Airman68 έγραψε: 19 Φεβ 2023, 18:48 Ωραία φάση ακούγεται.
Μίλησα σήμερα με αυτόν που με είχε ειδοποιήσει τότε και τελικά είχα δίκιο. Τα χρήματα που πληρώσαμε εμείς ήταν το μισό κόστος, το άλλο μισό το κατέβαλαν οι διοργανωτές.
H MOΥΝΑΡΑ της ταξης παρεμεινε ΜΟΥΝΑΡΕ ή ξεπηδησε αλλη ΜΟΥΝΑΡΑ?
Εγω εκανα το λαθος στο δημοτικο και δεν εντοπισα την μελλοντικη ΜΟΥΝΑΡΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπερδεψες τα φόρουμ τυπε για ΜΟΥΝΑΡΕΣ εδώ είσαι https://www.bourdela.comDaje έγραψε: 19 Φεβ 2023, 21:50 H MOΥΝΑΡΑ της ταξης παρεμεινε ΜΟΥΝΑΡΕ ή ξεπηδησε αλλη ΜΟΥΝΑΡΑ?
Πρέπει να ήμουν στη μοναδική τάξη χωρίς καμία μναρα συμμαθήτρια και χωρίς καμία μναρα καθηγήτρια.Daje έγραψε: 19 Φεβ 2023, 21:50 H MOΥΝΑΡΑ της ταξης παρεμεινε ΜΟΥΝΑΡΕ ή ξεπηδησε αλλη ΜΟΥΝΑΡΑ?
Πάντως από ότι είδα χθες οι περισσότερες βλέπονται μια χαρά
-
Η φωνή της Αληθειας
Ωραία τα reunions, είχα πάει πριν κάτι χρόνια σε ένα και είχε την πλάκα του να ξαναβρεθώ με ανθρώπους από τα πολύ παλιά. Εντύπωση μου έκανε ότι ένα ποσοστό ήταν τελείως παππούδια, ένα άλλο ποσοστό μεσήλικες (μέσα και εγώ) κρατιόμαστε άλλα όσο να’ναι δεν είμαστε παιδάκια… και η μνάρα του τότε ήταν σχεδόν ολόιδια σαν να μην είχε γεράσει ούτε μια μέρα!!! Χωρίς πλάκα!!! Θα μπορούσε άνετα να περάσει για κόρη ορισμένων εκεί μέσα… άτιμα γονίδια!!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ακριβώς το ίδιο,οι τρεις καλλίτεροί μου φίλοι είναι οι ίδιοι από την Α' και Β' Γυμνασίου.Αλλά βλέπω συχνά και πολλούς άλλους έξω.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2023, 13:18 Δεν έχω πάει ποτέ. Έχω αρκετούς φίλους από τα μαθητικά χρόνια μέχρι σήμερα, οπότε το να δω συμμαθητές που δεν είχα φιλικές σχέσεις τότε, δεν μου λέει κάτι.
Σε ριγιούνιον ποτέ και για κανέναν λόγο.
Πραγματικά δεν ήταν καθόλου άσχημα. Και εγώ πήγα λίγο προκατειλημμένος με το όλο σκηνικό αλλά περάσαμε πολύ ωραία, δεν υπήρχε ίχνος λεζάντας. Οι κολλητοί μου είναι αυτοί που είχα από το δημοτικό μέχρι τη Β γυμνασίου, μετά πήγα στο σχολείο που έκανε τώρα το reunionBigChiefWahoo έγραψε: 20 Φεβ 2023, 00:42Ακριβώς το ίδιο,οι τρεις καλλίτεροί μου φίλοι είναι οι ίδιοι από την Α' και Β' Γυμνασίου.Αλλά βλέπω συχνά και πολλούς άλλους έξω.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2023, 13:18 Δεν έχω πάει ποτέ. Έχω αρκετούς φίλους από τα μαθητικά χρόνια μέχρι σήμερα, οπότε το να δω συμμαθητές που δεν είχα φιλικές σχέσεις τότε, δεν μου λέει κάτι.
Σε ριγιούνιον ποτέ και για κανέναν λόγο.
- BigChiefWahoo
Airman68 έγραψε: 19 Φεβ 2023, 18:48 Ωραία φάση ακούγεται.
όμως μετά...
- BigChiefWahoo
Όχι απλά τότε ήμουν παίδαρος,πραγματικά,τώρα ψιλοντρέπομαι να πάω,αν και όπως έγραψα,η Λάρισσα είναι μικρή και με πολλούς,πάρα πολλούς παλιούς συμμαθητές,συναντιόμαστε τυχαία έξω.Ερμής έγραψε: 20 Φεβ 2023, 00:47
Πραγματικά δεν ήταν καθόλου άσχημα. Και εγώ πήγα λίγο προκατειλημμένος με το όλο σκηνικό αλλά περάσαμε πολύ ωραία, δεν υπήρχε ίχνος λεζάντας. Οι κολλητοί μου είναι αυτοί που είχα από το δημοτικό μέχρι τη Β γυμνασίου, μετά πήγα στο σχολείο που έκανε τώρα το reunion
Με αυτούς που κολλούσα και που ήταν τελείως στη δική μου φάση,έτσι κι αλλιώς έχω κρατημένες ακόμα τις επαφές.
Πάντως δεν έχω αμφιβολία ότι μπορείς να περάσεις καλά,ούτε στραβωμένο εξ'αρχής ύφος χρειάζεται,ούτε εξυπνακίστικο,ούτε τουπέ,ούτε χωριατοπεριέργεια να μάθεις τα πάντα,απλά χαλαρά και φιλικός προς όλους.Άνθρωποι είμαστε,παχαίνουμε
Εν τω μεταξύ
Με έναν από τους συμμαθητές ήμουν ίδια σειρά στο Ναυτικό. Δεν τον είδα ποτέ δε με ειδε.
Μια συμμαθήτρια πηγαίνει πολύ συχνά στο μαγαζί του αδερφού μου, δεν ήξερε καν πως είναι δικό του.
Μια άλλη συμμαθήτρια με είχε ακολουθήσει στο ινστα και δε την ακολουθούσα εγώ, μα καλά ρε χριστιανή της λεω, βάλε το όνομα σου, που να καταλάβω από το mar.kot. πχ πως είσαι εσυ.
Κάποιοι ήρθαν από άλλες πόλεις για το ιβεντ. Οι ελάχιστοι που δεν ήρθαν ήταν ο ένας που δεν ήθελε να έρθει μούρη μούρη με την πρώην γυναίκα του και 2-3 Που αν δε μου τους έλεγαν δε θα τους θυμόμουν καν
Με έναν από τους συμμαθητές ήμουν ίδια σειρά στο Ναυτικό. Δεν τον είδα ποτέ δε με ειδε.
Μια συμμαθήτρια πηγαίνει πολύ συχνά στο μαγαζί του αδερφού μου, δεν ήξερε καν πως είναι δικό του.
Μια άλλη συμμαθήτρια με είχε ακολουθήσει στο ινστα και δε την ακολουθούσα εγώ, μα καλά ρε χριστιανή της λεω, βάλε το όνομα σου, που να καταλάβω από το mar.kot. πχ πως είσαι εσυ.
Κάποιοι ήρθαν από άλλες πόλεις για το ιβεντ. Οι ελάχιστοι που δεν ήρθαν ήταν ο ένας που δεν ήθελε να έρθει μούρη μούρη με την πρώην γυναίκα του και 2-3 Που αν δε μου τους έλεγαν δε θα τους θυμόμουν καν
vantono έγραψε: 03 Φεβ 2023, 21:42λολ! Μακριά!Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2023, 21:34Άσε με ρε μλκ και εμένα αυτά πλέον με χαλάνε. Μαρεσαν πριν 10 χρόνια αλλά οκ κάπου πραραπαει. Εδώ από ότι έμαθα ήθελαν να φτιάξουν app που θα μπαίνεις με αυτό. Λες και θα μπούμε στο studio54Πτολεμαίος έγραψε: 03 Φεβ 2023, 21:31 Με προσωπικά pass words;
Χαχαχαχα που νομίζουν ότι εδρεύουν; Στην Third Echelon;
Πες οτι εχεις καποια δουλεια και δεν μπορεις, πριν κατσεις στο τραπεζι με καποιον που σε λιγο καιρο θα τον δουμε στο dragon's den να προσπαθει να πουλήσει εξειδικευμένο app για ριγιούνιον με qr code στην εισοδο.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης