!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θάνος Τζήμερος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Θάνος Τζήμερος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:41
Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:50

Εγώ πάλι νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο ως πηγή εκνευρισμού.

Μέχρι την εμφάνιση του, το φερόμενο ως "εθνικιστικό" πλαίσιο έπαιζε στο αμιγώς "γραφικό/λαϊκίστικο/νεοναζιστικό κλπκλπ" πλαίσιο, πράγμα που ήταν εξόχως βολικό για το κατεστημένο της ...προοδευτικής ματιάς κλπ κλπ

Αλλά ακριβώς επειδή ο Τζήμερος προβάλλει ένα αντίθετο από το κατεστημένο μοντέλο, ουσιαστικώς είναι η πιο επικίνδυνη τάση παρά τα μικρά ποσοστά που έχει.

Και ειλικρινά πιστέυω, ότι οι περισσότεροι "προοδευτικοί" σαφέστατα και θα προτιμούσαν τον Κασιδιάρη παρά τον Τζήμερο μέσα στη βουλή. :)
Ο Τζημερος ήταν αντιεθνικιστης φιλελεύθερος μεχρι πριν λίγο καιρό

Όταν είδε ότι αυτό δεν φέρνει ψήφους έγινε "εθνικιστής συντηρητικός"

Όταν θα αποτύχει να μαζέψει ψήφους κι από κει, θα γίνει κάτι άλλο

Το μόνο επικίνδυνο που έχει, είναι μην βγάλει κανενός το μάτι έτσι απότομα που γυρνάει τα ιδεολογικά φτερά του
Εννοείς ότι όταν ήταν αυτό που αναφέρεις ως "αντιεθνικιστης φιλελεύθερος" ήταν πιο συμπαθής στην κατηγορία που εκνευρίζει αφόρητα, σήμερα;

Ή το πολιτικό πεδίο παίζει σε φάση βαθιάς και πλέριας εναρμόνισης με την ιδεολογία που πρεσβεύει;

Γιατί αν μη τι άλλο, εγώ δεν άκουσα ποτέ τον Τζήμερο να εκφράζει απειλές όπως τα προστατευόμενα/ευάλωτα/οργισμένα παρτάλια της μέινστριμ πολιτικής.
Πού να ξέρω ποια κατηγορία εκνευρίζει;
Εμένα εκνευρίζει, όπως όλοι οι βλάκες με σιγουριες

Πώς καταφέρνεις και κάθε συζήτηση την κάνεις να γυρίζει στο εσείς, αυτοί και οι άλλοι, δεν το καταλαβαίνω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:50
Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:15

Απάντησα με τη σειρά στα δυο σου ερωτήματα

Με εκνευρίζει πολυ γιατί μου θυμίζει κάτι βλάκες στο σχολείο που τη λέγανε σε κάτι ερμους καθηγητές ελασσονων μαθημάτων (θρησκευτικά, Αγωγή του Πολίτη) για να παραστήσουν τους ψαγμενους
Εγώ πάλι νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο ως πηγή εκνευρισμού.

Μέχρι την εμφάνιση του, το φερόμενο ως "εθνικιστικό" πλαίσιο έπαιζε στο αμιγώς "γραφικό/λαϊκίστικο/νεοναζιστικό κλπκλπ" πλαίσιο, πράγμα που ήταν εξόχως βολικό για το κατεστημένο της ...προοδευτικής ματιάς κλπ κλπ

Αλλά ακριβώς επειδή ο Τζήμερος προβάλλει ένα αντίθετο από το κατεστημένο μοντέλο, ουσιαστικώς είναι η πιο επικίνδυνη τάση παρά τα μικρά ποσοστά που έχει.

Και ειλικρινά πιστέυω, ότι οι περισσότεροι "προοδευτικοί" σαφέστατα και θα προτιμούσαν τον Κασιδιάρη παρά τον Τζήμερο μέσα στη βουλή. :)

Το μόνο επικίνδυνο που έχει, είναι μην βγάλει κανενός το μάτι έτσι απότομα που γυρνάει τα ιδεολογικά φτερά του
Για το μεταναστευτικό εξέφραζε απο χρόνια αντιμεταναστευτικές θέσεις.

Ούτε και δηλώνει συντηρητικός. Ίσως να μην εκφράζει βέβαια "προοδευτικές" θέσεις. Αλλά είναι και η συνεργασία με τον Φαήλο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:41

Εννοείς ότι όταν ήταν αυτό που αναφέρεις ως "αντιεθνικιστης φιλελεύθερος" ήταν πιο συμπαθής στην κατηγορία που εκνευρίζει αφόρητα, σήμερα;

Ή το πολιτικό πεδίο παίζει σε φάση βαθιάς και πλέριας εναρμόνισης με την ιδεολογία που πρεσβεύει;

Γιατί αν μη τι άλλο, εγώ δεν άκουσα ποτέ τον Τζήμερο να εκφράζει απειλές όπως τα προστατευόμενα/ευάλωτα/οργισμένα παρτάλια της μέινστριμ πολιτικής.
Πού να ξέρω ποια κατηγορία εκνευρίζει;
Εμένα εκνευρίζει, όπως όλοι οι βλάκες με σιγουριες

Πώς καταφέρνεις και κάθε συζήτηση την κάνεις να γυρίζει στο εσείς, αυτοί και οι άλλοι, δεν το καταλαβαίνω
Δεν είχα καμμία πρόθεση να τη γυρίσω στο "εσείς".

Επειδή δεν σε θεωρώ "εσείς" ρώτησα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Golden Age έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:52
Ούτε και δηλώνει συντηρητικός. Ίσως να μην εκφράζει βέβαια "προοδευτικές" θέσεις. Αλλά είναι και η συνεργασία με τον Φαήλο.
Ε, τί να γίνει, δεν πρόλαβε τον Καμμένο, τον έκλεισαν οι προοδευτικοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Kauldron έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:34
Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:09
Kauldron έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:58 Ναι μωρέ, ψήνεσαι, αλλά όταν βρεθείς μπροστά στη κάλπη πάλι νουδού θα το ρίξεις.
Είναι σαν μια ατάκα που έλεγε ένας διοικητής Τ/Θ στο στρατό για τα πρεζάκια που λένε οτι θα κόψουν τη πρέζα.
Τους παρομοίαζε με τις εκδιδόμενες, και τους έλεγε "το κόβει η εκδιδόμενη το σέξ?" Δε το έλεγε ακριβώς έτσι, αλλά καταλαβαίνεις.
Μαυροσκούφης είσαι ρε..;
Οχι, μου το είχε πεί ένας φίλος μου που ήταν.
Εγώ πράσινος ήμουν. (είχα και ήλιο στο εθνόσημο) :003:
Ωραίος..! :smt023
Εγω πεζικάριος και μια φορά είχαμε κανει άσκηση μαζί με τους Τ/Θ στα σκηνάκια, διαπίστωσα ότι είναι πολύ οργανωμένοι, μέχρι και σουβλάκια δλδ. είχε το ΚΨΜ τους, ενώ εμάς ούτε νερά δεν είχε.. (εποχές 2006 τώρα, Νοέμβριος..)
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2022, 16:48
Kauldron έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:34
Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:09
Μαυροσκούφης είσαι ρε..;
Οχι, μου το είχε πεί ένας φίλος μου που ήταν.
Εγώ πράσινος ήμουν. (είχα και ήλιο στο εθνόσημο) :003:
Ωραίος..! :smt023
Εγω πεζικάριος και μια φορά είχαμε κανει άσκηση μαζί με τους Τ/Θ στα σκηνάκια, διαπίστωσα ότι είναι πολύ οργανωμένοι, μέχρι και σουβλάκια δλδ. είχε το ΚΨΜ τους, ενώ εμάς ούτε νερά δεν είχε.. (εποχές 2006 τώρα, Νοέμβριος..)
Α, νέος είσαι. Εποχές '99 εγώ, είχαμε κι εμείς άσκηση μαζί τους, και είδα από κοντά και Leo1A5. Ασχολούμουν πάρα πολύ με τ' άρματα από πολίτης, κατά σύμπτωση με κάνανε αντιαρματιστή. :D
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

https://www.facebook.com/Thanos.Tzimero ... 9625969496

Τί έκπληξις απο το Πρώτο Θέμα, μια δημοσιογραφική αηδία της ΝΔ έχει καταντήσει το μέσο.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Η #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είχε επισημάνει πως ο νόμος για την ψήφο των αποδήμων, που η ΝΔ έφτιαξε σύμφωνα με τις επιθυμίες του ΚΚΕ, ήταν καψόνι για τους απόδημους και θα είχε μικρή ανταπόκριση. Ερώτηση κοινής λογικής: χρειαζόταν και διαφημιστική καμπάνια για να μάθουν οι απόδημοι ότι μπορουν να ψηφίσουν; Όχι βέβαια! Υπάρχει κοτζάμ Υφυπουργείο Απόδημου Ελληνισμού, το οποίο μέσω των δικτύων επικοινωνίας με τις πρεσβείες και τα προεξενεία μας ανά τον κόσμο, θα μπορούσε να προσεγγίσει κάθε απόδημο, προσωπικώς, ακόμα και με επιστολή του πρωθυπουργού. Όμως, θα έχανε ευκαιρία η ΝΔ να πληρώσει για διαφήμιση (με τα δικά σου τα λεφτά πάντα); Έσκασε λοιπόν 3.000.000 ευρώ σε μια διαφημιστική για να... πείσει τους απόδημους να κάνουν αυτό που υποτίθεται αδημονούσαν να κάνουν! Η ανταπόκριση μηδαμινή. Όπως μας ενημερώνει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, μόνο 3.800 Έλληνες του Εξωτερικού ανταποκρίθηκαν. 790 ευρώ μας κόστισε ο ένας! Πέτυχε η καμπάνια; Όχι βέβαια! Κι επειδή δεν πέτυχε, η ΝΔ δίνει άλλα 3.000.000 με απ' ευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρεία για να την επαναλάβει! Εντελώς συμπτωματικά είναι η εταιρεία που είχε κάνει την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ το 2019 και έχει αναλάβει και την προσεχή. Όμορφος κόσμος διαφημιστικός, νεοδημοκρατικά πλασμένος!
https://www.facebook.com/Thanos.Tzimero ... &__tn__=-R

:blm:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Orion22 έγραψε: 19 Φεβ 2023, 20:08 :blm:
3 εκατομμύρια; :o

Τι γίνεται ρε; Δεν έχει έναν στο Υπουργείο να φτιάξει μια ανάρτηση στο facebook και να την στείλει για κοινοποίηση στις κατά τόπους πρεσβείες; Είναι σίγουρο ότι πέταξαν τέτοιο ποσό;
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ST48410 έγραψε: 19 Φεβ 2023, 20:58
Orion22 έγραψε: 19 Φεβ 2023, 20:08 :blm:
3 εκατομμύρια; :o

Τι γίνεται ρε; Δεν έχει έναν στο Υπουργείο να φτιάξει μια ανάρτηση στο facebook και να την στείλει για κοινοποίηση στις κατά τόπους πρεσβείες; Είναι σίγουρο ότι πέταξαν τέτοιο ποσό;
δες τις συννημένες φωτο του τζημ.
ή αλλιώς εδώ:
Εικόνα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Όλη η φασαρία για την ψήφο των αποδήμων κατέληξε σε 3.800 εγγεγραμμένους;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Beria έγραψε: 19 Φεβ 2023, 21:12 Όλη η φασαρία για την ψήφο των αποδήμων κατέληξε σε 3.800 εγγεγραμμένους;
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Beria έγραψε: 19 Φεβ 2023, 21:12 Όλη η φασαρία για την ψήφο των αποδήμων κατέληξε σε 3.800 εγγεγραμμένους;
Γιατί έχουμε τόσο λίγους εγγεγραμμένους;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

vagabondo έγραψε: 19 Φεβ 2023, 21:20
Γιατί έχουμε τόσο λίγους εγγεγραμμένους;
Γιατί προφανώς τόσοι ενδιαφέρονται από τους αποδημους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”