Εγώ πάλι νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο ως πηγή εκνευρισμού.
Μέχρι την εμφάνιση του, το φερόμενο ως "εθνικιστικό" πλαίσιο έπαιζε στο αμιγώς "γραφικό/λαϊκίστικο/νεοναζιστικό κλπκλπ" πλαίσιο, πράγμα που ήταν εξόχως βολικό για το κατεστημένο της ...προοδευτικής ματιάς κλπ κλπ
Αλλά ακριβώς επειδή ο Τζήμερος προβάλλει ένα αντίθετο από το κατεστημένο μοντέλο, ουσιαστικώς είναι η πιο επικίνδυνη τάση παρά τα μικρά ποσοστά που έχει.
Και ειλικρινά πιστέυω, ότι οι περισσότεροι "προοδευτικοί" σαφέστατα και θα προτιμούσαν τον Κασιδιάρη παρά τον Τζήμερο μέσα στη βουλή.
Ο Τζημερος ήταν αντιεθνικιστης φιλελεύθερος μεχρι πριν λίγο καιρό
Όταν είδε ότι αυτό δεν φέρνει ψήφους έγινε "εθνικιστής συντηρητικός"
Όταν θα αποτύχει να μαζέψει ψήφους κι από κει, θα γίνει κάτι άλλο
Το μόνο επικίνδυνο που έχει, είναι μην βγάλει κανενός το μάτι έτσι απότομα που γυρνάει τα ιδεολογικά φτερά του
Εννοείς ότι όταν ήταν αυτό που αναφέρεις ως "αντιεθνικιστης φιλελεύθερος" ήταν πιο συμπαθής στην κατηγορία που εκνευρίζει αφόρητα, σήμερα;
Ή το πολιτικό πεδίο παίζει σε φάση βαθιάς και πλέριας εναρμόνισης με την ιδεολογία που πρεσβεύει;
Γιατί αν μη τι άλλο, εγώ δεν άκουσα ποτέ τον Τζήμερο να εκφράζει απειλές όπως τα προστατευόμενα/ευάλωτα/οργισμένα παρτάλια της μέινστριμ πολιτικής.
Πού να ξέρω ποια κατηγορία εκνευρίζει;
Εμένα εκνευρίζει, όπως όλοι οι βλάκες με σιγουριες
Πώς καταφέρνεις και κάθε συζήτηση την κάνεις να γυρίζει στο εσείς, αυτοί και οι άλλοι, δεν το καταλαβαίνω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Με εκνευρίζει πολυ γιατί μου θυμίζει κάτι βλάκες στο σχολείο που τη λέγανε σε κάτι ερμους καθηγητές ελασσονων μαθημάτων (θρησκευτικά, Αγωγή του Πολίτη) για να παραστήσουν τους ψαγμενους
Εγώ πάλι νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο ως πηγή εκνευρισμού.
Μέχρι την εμφάνιση του, το φερόμενο ως "εθνικιστικό" πλαίσιο έπαιζε στο αμιγώς "γραφικό/λαϊκίστικο/νεοναζιστικό κλπκλπ" πλαίσιο, πράγμα που ήταν εξόχως βολικό για το κατεστημένο της ...προοδευτικής ματιάς κλπ κλπ
Αλλά ακριβώς επειδή ο Τζήμερος προβάλλει ένα αντίθετο από το κατεστημένο μοντέλο, ουσιαστικώς είναι η πιο επικίνδυνη τάση παρά τα μικρά ποσοστά που έχει.
Και ειλικρινά πιστέυω, ότι οι περισσότεροι "προοδευτικοί" σαφέστατα και θα προτιμούσαν τον Κασιδιάρη παρά τον Τζήμερο μέσα στη βουλή.
Ο Τζημερος ήταν αντιεθνικιστης φιλελεύθερος μεχρι πριν λίγο καιρό
Όταν είδε ότι αυτό δεν φέρνει ψήφους έγινε "εθνικιστής συντηρητικός"
Όταν θα αποτύχει να μαζέψει ψήφους κι από κει, θα γίνει κάτι άλλο
Το μόνο επικίνδυνο που έχει, είναι μην βγάλει κανενός το μάτι έτσι απότομα που γυρνάει τα ιδεολογικά φτερά του
Για το μεταναστευτικό εξέφραζε απο χρόνια αντιμεταναστευτικές θέσεις.
Ούτε και δηλώνει συντηρητικός. Ίσως να μην εκφράζει βέβαια "προοδευτικές" θέσεις. Αλλά είναι και η συνεργασία με τον Φαήλο.
Golden Age έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:52
Ούτε και δηλώνει συντηρητικός. Ίσως να μην εκφράζει βέβαια "προοδευτικές" θέσεις. Αλλά είναι και η συνεργασία με τον Φαήλο.
Ε, τί να γίνει, δεν πρόλαβε τον Καμμένο, τον έκλεισαν οι προοδευτικοί.
Kauldron έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:58
Ναι μωρέ, ψήνεσαι, αλλά όταν βρεθείς μπροστά στη κάλπη πάλι νουδού θα το ρίξεις.
Είναι σαν μια ατάκα που έλεγε ένας διοικητής Τ/Θ στο στρατό για τα πρεζάκια που λένε οτι θα κόψουν τη πρέζα.
Τους παρομοίαζε με τις εκδιδόμενες, και τους έλεγε "το κόβει η εκδιδόμενη το σέξ?" Δε το έλεγε ακριβώς έτσι, αλλά καταλαβαίνεις.
Μαυροσκούφης είσαι ρε..;
Οχι, μου το είχε πεί ένας φίλος μου που ήταν.
Εγώ πράσινος ήμουν. (είχα και ήλιο στο εθνόσημο)
Ωραίος..!
Εγω πεζικάριος και μια φορά είχαμε κανει άσκηση μαζί με τους Τ/Θ στα σκηνάκια, διαπίστωσα ότι είναι πολύ οργανωμένοι, μέχρι και σουβλάκια δλδ. είχε το ΚΨΜ τους, ενώ εμάς ούτε νερά δεν είχε.. (εποχές 2006 τώρα, Νοέμβριος..)
Οχι, μου το είχε πεί ένας φίλος μου που ήταν.
Εγώ πράσινος ήμουν. (είχα και ήλιο στο εθνόσημο)
Ωραίος..!
Εγω πεζικάριος και μια φορά είχαμε κανει άσκηση μαζί με τους Τ/Θ στα σκηνάκια, διαπίστωσα ότι είναι πολύ οργανωμένοι, μέχρι και σουβλάκια δλδ. είχε το ΚΨΜ τους, ενώ εμάς ούτε νερά δεν είχε.. (εποχές 2006 τώρα, Νοέμβριος..)
Α, νέος είσαι. Εποχές '99 εγώ, είχαμε κι εμείς άσκηση μαζί τους, και είδα από κοντά και Leo1A5. Ασχολούμουν πάρα πολύ με τ' άρματα από πολίτης, κατά σύμπτωση με κάνανε αντιαρματιστή.
Η #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είχε επισημάνει πως ο νόμος για την ψήφο των αποδήμων, που η ΝΔ έφτιαξε σύμφωνα με τις επιθυμίες του ΚΚΕ, ήταν καψόνι για τους απόδημους και θα είχε μικρή ανταπόκριση. Ερώτηση κοινής λογικής: χρειαζόταν και διαφημιστική καμπάνια για να μάθουν οι απόδημοι ότι μπορουν να ψηφίσουν; Όχι βέβαια! Υπάρχει κοτζάμ Υφυπουργείο Απόδημου Ελληνισμού, το οποίο μέσω των δικτύων επικοινωνίας με τις πρεσβείες και τα προεξενεία μας ανά τον κόσμο, θα μπορούσε να προσεγγίσει κάθε απόδημο, προσωπικώς, ακόμα και με επιστολή του πρωθυπουργού. Όμως, θα έχανε ευκαιρία η ΝΔ να πληρώσει για διαφήμιση (με τα δικά σου τα λεφτά πάντα); Έσκασε λοιπόν 3.000.000 ευρώ σε μια διαφημιστική για να... πείσει τους απόδημους να κάνουν αυτό που υποτίθεται αδημονούσαν να κάνουν! Η ανταπόκριση μηδαμινή. Όπως μας ενημερώνει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, μόνο 3.800 Έλληνες του Εξωτερικού ανταποκρίθηκαν. 790 ευρώ μας κόστισε ο ένας! Πέτυχε η καμπάνια; Όχι βέβαια! Κι επειδή δεν πέτυχε, η ΝΔ δίνει άλλα 3.000.000 με απ' ευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρεία για να την επαναλάβει! Εντελώς συμπτωματικά είναι η εταιρεία που είχε κάνει την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ το 2019 και έχει αναλάβει και την προσεχή. Όμορφος κόσμος διαφημιστικός, νεοδημοκρατικά πλασμένος!
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Τι γίνεται ρε; Δεν έχει έναν στο Υπουργείο να φτιάξει μια ανάρτηση στο facebook και να την στείλει για κοινοποίηση στις κατά τόπους πρεσβείες; Είναι σίγουρο ότι πέταξαν τέτοιο ποσό;
Τι γίνεται ρε; Δεν έχει έναν στο Υπουργείο να φτιάξει μια ανάρτηση στο facebook και να την στείλει για κοινοποίηση στις κατά τόπους πρεσβείες; Είναι σίγουρο ότι πέταξαν τέτοιο ποσό;
δες τις συννημένες φωτο του τζημ.
ή αλλιώς εδώ:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»