!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

sharp έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:49
dna replication έγραψε: 19 Φεβ 2023, 15:57
Νon4me έγραψε: 19 Φεβ 2023, 12:36

Καθολου απίθανο να εχει γινει της βλαβης το κάγκελο . εκει θελει 2-3 περασματακια με α10 η φαση .
ένα απο τα καλά του πολέμου στην Ουκρανία είναι οτι οι ίδιοι οι αμερικάνοι στάματησαν να μιλάνε για το πολυδιαφημισμένο καταπληκτικό και ανυπέρβλητο Fairchild Republic A-10
Μπράβο σου που βλέπεις καλά σε έναν πόλεμο.
και καλά, Δυστυχώς η ανθρωπότητα δεν έχει βρεί ακόμη άλλους τρόπους να λυνει τέτοια ζητήματα
Δεν τον ξεκινησε η Ρωσία τον πολεμο, αλλά όπως φαινεται η Υβρις της δυσης θα φέρει τον νέο πολυπολικό κοσμο
πόλεμος πατήρ πάντων
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:40
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Φεβ 2023, 15:31
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Φεβ 2023, 12:03

Επειδη δεν εχω ορεξη να απανταω σε οποιαδηποτε μαλακια κατεβαζει το κεφαλι σου, στο ξαναλεω μηπως δε το καταλαβες.

Κανε μια βολτουλα στο φορουμ και θα βρεις πολλα ποστς με την γνωμη μου για την πολωνικη κυβερνηση.

Το μυαλουδακι σου χρειαζεται αποναζιστικοποίηση.
Και η Πολωνία.
Ενα χρονο πολεματε σε κατι κατσικοχωρια :lol:
Προσωπικά, εγώ χρόνια να πιάσω και καραμπίνα. Εσύ μας τα έχεις κάνει ζέπελιν με τους Ρώσους και τους Ουκρανούς. Πρόσεχε λοιπόν μην συνεχίσουν την αποναζιστικοποίηση όπως πρίν 80 χρόνια και αυτή τη φορά δε μείνουν στο Λβούφ αλλά στη Βαρσοβία...
Άβαταρ μέλους
dna replication

The Ukrainian military launched a massive artillery strike
on the center of Donetsk, firing 40 rockets from the MLRS in a couple of minutes.
Let me remind everyone there is no military infrastructure there,
it is a war crime , they are targeting civilians and MSM will be silent
Άβαταρ μέλους
dna replication

🚨Newsflash🚨 The country that has been pumping billions of Dollars
worth of weapons into #Ukraine since 2014 (after funding and directing the illegal Coup there)
is worried another country might do the same.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

dna replication έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:33 The Ukrainian military launched a massive artillery strike
on the center of Donetsk, firing 40 rockets from the MLRS in a couple of minutes.
Μόνο ζημιά στους εαυτούς τους κάνουν έτσι, αφού ξοδεύουν δυσεύρετα πυρομαχικά για να χτυπήσουν στόχους οι οποίοι δε κάνουν καμία ζημιά στη πολεμική μηχανή της Ρωσίας.
Μάλλον την ενισχύουν, γιατί θα καταταγούν στις τάξεις του στρατού του DPR ακόμα πιο πολλοί Ρώσοι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

sharp έγραψε: 19 Φεβ 2023, 13:51
nyxtovios έγραψε: 19 Φεβ 2023, 13:49
sharp έγραψε: 19 Φεβ 2023, 13:43

Άντε, το αποφάσισες επί τέλους; Θυμάσαι που σού έλεγα να το κάνεις, αντί να με ευχαριστείς, με βρίζεις και από πάνω...

Ελπίζω να μην χαθείς, με ενδιαφέρει πώς θα σού φανεί, ειδικά όταν θα έχει περάσει κάμποσος καιρός. Για πού αν επιτρέπεται;
Που σε βρίζω ρε τύπε;
Βέλγιο. Έχω μείνει 4 χρόνια στο παρελθόν, οπότε ξέρω πως είναι.
Εννοείται ότι θα αρχίσω να ψηφίζω ΝΔ, Κιναιδάλ ή και Σύριζα τώρα. Θέλω να πάρω εξοχικό όταν επιστρέψω
4 χρόνια και έχεις ακόμη αυτά τα μυαλά; Τζάμπα πας.
Ε τέτοια μυαλά έχω, τι να κάνω;
Δεν είμαι έξυπνος σαν τους τριτοκοσμικούς ελληνιαρηδες που ψηφίζουν Νέα Δημοπρασία για να τους γεμίσει τις τσέπες λεφτά, ενώ πιο πριν τους χρεοκόπησε 3 φορές
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:41
Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2023, 12:27
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Φεβ 2023, 10:06 άκουσα καλά; 80 χλμ πομπή από τανκς κατευθύνεται προς ζαπορίσια και Ουγλενταρ; Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει.
Αποκλείεται, αφού όλα τ' άρματα της Ρωσίας τα έχει καταστρέψει η Ουκρανία.

Εν τω μεταξύ, στο πραγματικό κόσμο:
Τρία χλμ μένουν για να έχουν πρόσβαση σε όλους τους δρόμους.
Αν αυτό συμβεί και οι Ουκρανοί δεν έχουν προλάβει ν' αποσύρουν τις δυνάμεις τους (που ακόμα και τώρα δε νομίζω οτι μπορούν ν' αποσύρουν ναζικά δυνάμεις χωρίς να υποστούν και μαζικές απώλειες κατά την υποχώρηση), ενδεχομένως αυτό να είναι η αρχή του τέλους για όλο τον ουκρανικό στρατό.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

dna replication έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:17
sharp έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:49
dna replication έγραψε: 19 Φεβ 2023, 15:57

ένα απο τα καλά του πολέμου στην Ουκρανία είναι οτι οι ίδιοι οι αμερικάνοι στάματησαν να μιλάνε για το πολυδιαφημισμένο καταπληκτικό και ανυπέρβλητο Fairchild Republic A-10
Μπράβο σου που βλέπεις καλά σε έναν πόλεμο.
και καλά, Δυστυχώς η ανθρωπότητα δεν έχει βρεί ακόμη άλλους τρόπους να λυνει τέτοια ζητήματα
Δεν τον ξεκινησε η Ρωσία τον πολεμο, αλλά όπως φαινεται η Υβρις της δυσης θα φέρει τον νέο πολυπολικό κοσμο
πόλεμος πατήρ πάντων
Αφού μπορείς και το γράφεις, χρειάζεσαι επαγγελματική βοήθεια.
sharp

nyxtovios έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:46
nyxtovios έγραψε: 19 Φεβ 2023, 13:49
Που σε βρίζω ρε τύπε;
Βέλγιο. Έχω μείνει 4 χρόνια στο παρελθόν, οπότε ξέρω πως είναι.
Εννοείται ότι θα αρχίσω να ψηφίζω ΝΔ, Κιναιδάλ ή και Σύριζα τώρα. Θέλω να πάρω εξοχικό όταν επιστρέψω
Δεν είμαι έξυπνος σαν τους τριτοκοσμικούς ελληνιαρηδες που ψηφίζουν Νέα Δημοπρασία για να τους γεμίσει τις τσέπες λεφτά, ενώ πιο πριν τους χρεοκόπησε 3 φορές
Φίλε μου, από τη στιγμή που πιστεύεις ότι το πρόβλημα του τόπου είναι οι λάθος πολιτικοί, σού ξαναλέω, μην πας πουθενά, τζάμπα κόπος είναι. Άλλωστε αυτή την γνώμη έχει η πλειοψηφία των ...Ελληνιάρηδων. Είναι λάθος να πιστεύεις ότι είσαι διαφορετικός, επειδή ψηφίζεις κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

sharp έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:54

Φίλε μου, από τη στιγμή που πιστεύεις ότι το πρόβλημα του τόπου είναι οι λάθος πολιτικοί, σού ξαναλέω, μην πας πουθενά, τζάμπα κόπος είναι. Άλλωστε αυτή την γνώμη έχει η πλειοψηφία των ...Ελληνιάρηδων. Είναι λάθος να πιστεύεις ότι είσαι διαφορετικός, επειδή ψηφίζεις κάτι άλλο.
Ο λόγος που πάω είναι ότι θα παίρνω αρκετά λεφτά κάθε μήνα. Δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό με το τι πιστεύω ότι φταίει στην ψωροκώσταινα.
Επίσης δεν λέω κάτι πολύ διαφορετικό από εσένα. Οι ελληνιάρηδες φυσικά έχουν ευθύνη που ψηφίζουν κατσικοκλέφτες όπως η Νέα Δημοπρασία. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οι πολιτικοί δεν είναι για να τους πετάς ντομάτες και γιαούρτια όπως λες εσύ. Στο κάτω κάτω, αυτοί πληρώνονται για να ενεργούν βάσει του δημοσίου συμφέροντος, όχι ο ελληνιάρης. Τα Παγκαλικά σου επιχειρήματα δεν με αγγίζουν.
Να μην αναφέρουμε επίσης για δικαστικούς που απειλούν με οικονομικούς ελέγχους. Φταίει και για αυτούς άμεσα ο μέσος ελληνιάρης; Η τριτοκοσμίλα των θεσμών αγγίζει υποσαχάρια επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Το προσδόκιμο ζωής στην Ρωσία έχει αγγίξει υποσαχάρια επίπεδα...
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αυτό ακριβώς είστε οι ελληνιάρηδες. Παρηγορείτε τον εαυτό σας ότι όλοι είναι ίδιοι.
sharp

nyxtovios έγραψε: 19 Φεβ 2023, 18:03
Ο λόγος που πάω είναι ότι θα παίρνω αρκετά λεφτά κάθε μήνα. Δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό με το τι πιστεύω ότι φταίει στην ψωροκώσταινα.
Επίσης δεν λέω κάτι πολύ διαφορετικό από εσένα. Οι ελληνιάρηδες φυσικά έχουν ευθύνη που ψηφίζουν κατσικοκλέφτες όπως η Νέα Δημοπρασία. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οι πολιτικοί δεν είναι για να τους πετάς ντομάτες και γιαούρτια όπως λες εσύ. Στο κάτω κάτω, αυτοί πληρώνονται για να ενεργούν βάσει του δημοσίου συμφέροντος, όχι ο ελληνιάρης. Τα Παγκαλικά σου επιχειρήματα δεν με αγγίζουν.
Να μην αναφέρουμε επίσης για δικαστικούς που απειλούν με οικονομικούς ελέγχους. Φταίει και για αυτούς άμεσα ο μέσος ελληνιάρης; Η τριτοκοσμίλα των θεσμών αγγίζει υποσαχάρια επίπεδα.
Ένα κάρο μαλακίες για να μην πεις τίποτε. Το 90% των Ελλήνων λένε ότι φταίνε οι πολιτικοί. Σε αυτούς ανήκεις κι εσύ. Συνέχιζε να τους λες Ελληνιάρηδες, πιστεύοντας ότι διαφέρεις. Δεν διαφέρεις. Καλά κάνεις και πας μόνο για τα λεφτά, πάλι στο 90% ανήκεις που όλο για τα λεφτά συζητάει.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

sharp έγραψε: 19 Φεβ 2023, 18:10
nyxtovios έγραψε: 19 Φεβ 2023, 18:03

Ένα κάρο μαλακίες για να μην πεις τίποτε. Το 90% των Ελλήνων λένε ότι φταίνε οι πολιτικοί. Σε αυτούς ανήκεις κι εσύ. Συνέχιζε να τους λες Ελληνιάρηδες, πιστεύοντας ότι διαφέρεις. Δεν διαφέρεις. Καλά κάνεις και πας μόνο για τα λεφτά, πάλι στο 90% ανήκεις που όλο για τα λεφτά συζητάει.
Όχι μωρέ οι πολιτικοί δε φταίνε. Φταίει κάποιος άλλος πάντα, όλοι μαζι, κανένας, η κακιά στιγμή κ.τ.λ.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:45
dna replication έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:33 The Ukrainian military launched a massive artillery strike
Μόνο ζημιά στους εαυτούς τους κάνουν έτσι, αφού ξοδεύουν δυσεύρετα πυρομαχικά για να χτυπήσουν στόχους οι οποίοι δε κάνουν καμία ζημιά στη πολεμική μηχανή της Ρωσίας.
Μάλλον την ενισχύουν, γιατί θα καταταγούν στις τάξεις του στρατού του DPR ακόμα πιο πολλοί Ρώσοι.
:p3: :p3: :p3:

Οι περίπου μισό μύριο που έφυγαν για να αποφύγουν την στράτευση ε;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”