!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Bill Hicks έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:16
BigChiefWahoo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 16:29

Εγώ πάντως αν και θέλω να ευχηθώ "καλή εντατική" στους εμβολιασμένους
Εικόνα
Έτσι ακριβώς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

BigChiefWahoo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 16:29 Οπότε,ό,τι και αν ε΄ναι αυτή η cytokine storm,αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι θα με γαμήσει μέχρι να με ξετινάξει.Ε,τι άλλο χειρότερο μπορεί να είναι από αυτό ;
Με βάση το παραπάνω δύο σενάρια υπάρχουν:

Ή έχω πεθάνει και σου γράφω από τον άλλο κόσμο

Ή η οπτική σου είναι εντελώς λάθος

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 18 Φεβ 2023, 15:03 ας την ξαναβάλω αφού κάνεις τον Κινέζο. (τι κόλλημα έχεις φάει πάλι επειδή απεφάνθης κάποτε;! :smt005: )

προφανώς δεν θα πληροί τα αυστηρά σου κριτήρια η μελέτη
Φυσικά δεν τα πληροί και δεν είναι καθόλου αυστηρά, είναι απλά συγκεκριμένα. Δεν βλέπω πώς καλύπτει αυτή η έρευνα αυτό που ζήτησα. Φιλότιμη η προσπάθειά σου όμως, σου έχω πει ότι σου το αναγνωρίζω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

BigChiefWahoo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:12 Αρίστος,έμαθες για το κονέ Pfizer-Grammy Awards 2023 ; (με την εμφάνιση του Sam Smith)

https://www.thedailybeast.com/right-win ... erformance

Θα σε πούνε ράιτ-γουίγκερ βέβαια,αλλά δε γαμείς...

Ειναι τοσο καθικια οσο ακριβως πιστευαμε οτι ειναι και το δειχνουν ακριβως γιατι πιστευουν οτι απευθυνονται σε προβατα.

.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2023, 22:51
Bill Hicks έγραψε: 18 Φεβ 2023, 15:03
προφανώς δεν θα πληροί τα αυστηρά σου κριτήρια η μελέτη, ... έχεις κρυσταλλώσει άποψη με βάση την δική σου μελέτη.

περιμένω, λοιπόν, να δω αυτήν την μελέτη. μέχρι τότε, η γνώμη σου για την long covid θα συνεχίσει να έχει ακριβώς την ίδια βαρύτητα με αυτήν τού Δημήτρη τού Γάκη.
Φυσικά δεν τα πληροί και δεν είναι καθόλου αυστηρά, είναι απλά συγκεκριμένα. Δεν βλέπω πώς καλύπτει αυτή η έρευνα αυτό που ζήτησα. Φιλότιμη η προσπάθειά σου όμως, σου έχω πει ότι σου το αναγνωρίζω.
ασ'τα σάπια, το πηδήξαμε αυτό το βήμα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Αρίστος έγραψε: 19 Φεβ 2023, 07:05
BigChiefWahoo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:12 Αρίστος,έμαθες για το κονέ Pfizer-Grammy Awards 2023 ; (με την εμφάνιση του Sam Smith)

https://www.thedailybeast.com/right-win ... erformance

Θα σε πούνε ράιτ-γουίγκερ βέβαια,αλλά δε γαμείς...

Ειναι τοσο καθικια οσο ακριβως πιστευαμε οτι ειναι και το δειχνουν ακριβως γιατι πιστευουν οτι απευθυνονται σε προβατα.

.
tru dat

Εικόνα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bill Hicks έγραψε: 19 Φεβ 2023, 09:20
hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2023, 22:51
Bill Hicks έγραψε: 18 Φεβ 2023, 15:03
προφανώς δεν θα πληροί τα αυστηρά σου κριτήρια η μελέτη, ... έχεις κρυσταλλώσει άποψη με βάση την δική σου μελέτη.

περιμένω, λοιπόν, να δω αυτήν την μελέτη. μέχρι τότε, η γνώμη σου για την long covid θα συνεχίσει να έχει ακριβώς την ίδια βαρύτητα με αυτήν τού Δημήτρη τού Γάκη.
ασ'τα σάπια, το πηδήξαμε αυτό το βήμα.
Ζήτησα μελέτη που να εκτιμά με κανονικό τρόπο τις μακροπρόθεσμες συνέπειες στον κορωνοϊό σε αντιπαράθεση με άλλες ασθένειες. Ούτε για άλλες ασθένειες ούτε για τον κορωνοϊό έχεις δώσει τέτοιο παράδειγμα. Η αναζήτηση αυτοαναφορών σε νοσοκομειακά αρχεία, με παρότρυνση γιατρών να αναφέρονται όλα και την τρομοκρατία της υποτιθέμενης μακράς covid από πίσω, δεν είναι απόδειξη μακροπρόθεσμων συνεπειών. Καταρχήν μιλάμε μόνο για σοβαρά συμπτώματα που μπορεί να οφείλονται σε προηγούμενη μόλυνση, όχι "πονάει το κεφάλι μου, θα φταίει ο κορωνοϊός που κόλλησα πριν 10 μήνες". Όταν μιλάμε για χρόνια συμπτώματα, μιλάμε για αναπνευστικά, καρδιαγγειακά και λοιπά μετρήσιμα πράγματα.

Όταν βρεθεί τέτοια μελέτη τα λέμε. Μέχρι τότε μόνο ως αστείο μπορώ να το δω αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

In other news, στο μαγαζί και οι 5 που εργαζόμαστε κολλήσαμε γρίπη, ο ένας μετά τον άλλον. Η1Ν1. 5 στα 5. Και μόνο η σύγκριση με τον κορωνοϊό είναι προσβλητική. Οι 2 είναι ακόμα στο κρεβάτι, εγώ κουτσοδουλεύω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2023, 14:40 In other news, στο μαγαζί και οι 5 που εργαζόμαστε κολλήσαμε γρίπη, ο ένας μετά τον άλλον. Η1Ν1. 5 στα 5. Και μόνο η σύγκριση με τον κορωνοϊό είναι προσβλητική. Οι 2 είναι ακόμα στο κρεβάτι, εγώ κουτσοδουλεύω.
Άρα δεν ανανεώνεται καλά ο αέρας στο μαγαζί και αφήνει ο ένας στον άλλον ιικό φορτίο. :roll:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ή αρρώστησε το άπαν σύμπαν, γιατί ένα-ένα βγαίνουν νοκ άουτ τα σχολικά τμήματα των γύρω σχολείων μαζί με τους δασκάλους τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Καλιφορνεζος γιατρος μιλωντας στο Foxnews ζηταει συγγνωμη που υποτιμησε αρχικα τις σοβαρες παρενεργειες των εμβολιων.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Κι αλλος γιατρος απο τη Φλοριντα λεει τα ιδια και χειροτερα.

Στη φωτο ο γιατρος με τον Ντε Σαντις.

Florida Surgeon General Warns Life-Threatening VAERS Reports Up 4,400 Percent Since COVID-19 Vaccine Rollout

“In Florida alone, we saw a 1,700 percent increase in reports after the release of the COVID-19 vaccine, compared to an increase of 400 percent in vaccine administration for the same period,” Ladapo’s letter reads. “The reporting of life-threatening conditions increased 4,400 percent. ”

Εικόνα

https://www.zerohedge.com/covid-19/flor ... 19-vaccine

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

BigChiefWahoo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 16:29
Αν δεν σε είχα σε εκτίμηση,θα αγνοούσα κάθε σχόλιό σου,όπως κάνω με τον Ασέβαστο και μερικούς άλλους,οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα,σε κανένα διάλογο.Έχουν ένα μάντρα "ψεκ" και το επαναλαμβάνουν με θρησκευτική ευλάβεια
καπου επερχεται κουραση. δηλαδη εξηγεις μια, δυο, δεκα, ε στο τελος αρκεισαι σε ενα "ουρτ, ψεκες" γιατι καταλαβαινεις οτι δεν εχει νοημα να εξηγεις πλεον :102:

οποτε, ουρτ.ψεκες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τι σημαίνει "ουρτ"; Σημαίνει κάτι ή είναι λέξη που χρησιμοποιούν όσοι παράκουσαν σε κάποια φάση της παιδικής τους ηλικίας την λέξη "ουστ";
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”