Καμμιά τύπισσα λέμε,όχι απαραίτητα βυζαρού.Από τέτοιες έχει πήξει το μάτι μου εδώ στον κάμπο.
Η Άχτσι φορούσε φουστανάκι
ενταξει παππου, καταλάβαμε πως βαδιζεις στα 70κονταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:30Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:22 και Μερόπη τζουφη, δυνατή 64αρα, μην λέμε μόνο τα φαβορί, υπάρχουν και τα underdogs.
για σαλονικιοτικες καταστασεις η αριαδνη
η κυρια περκα για πιο αναρχομπαχαλες καταστασεις![]()
έλα ρε, ποια πέρκα τώρα. για καμιά ινδιανικη φυλή, καλή θα ήταν. εδώ μιλάμε καθαρά εμφανισιακά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:30Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:22 και Μερόπη τζουφη, δυνατή 64αρα, μην λέμε μόνο τα φαβορί, υπάρχουν και τα underdogs.
για σαλονικιοτικες καταστασεις η αριαδνη
η κυρια περκα για πιο αναρχομπαχαλες καταστασεις![]()
στο φβ αφού πλησιάζουμε εκλογές, όλο παρουσιάζονται δυνατές πολιτευτριες, έτοιμες να μαζέψουν ότι λίγουρι υπάρχει στην κομματική βάση. εδώ μια που. μου πετιέται συχνά, αλλά κάτι μου λέει πως παίζει πλαστική.BigChiefWahoo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:34 Άιντεεεεεεε,τι'στε σεις ρε μλς![]()
Καμμιά τύπισσα λέμε,όχι απαραίτητα βυζαρού.Από τέτοιες έχει πήξει το μάτι μου εδώ στον κάμπο.
Η Άχτσι φορούσε φουστανάκι![]()
Δεν έχω φβΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:44
στο φβ αφού πλησιάζουμε εκλογές, όλο παρουσιάζονται δυνατές πολιτευτριες, έτοιμες να μαζέψουν ότι λίγουρι υπάρχει στην κομματική βάση. εδώ μια που. μου πετιέται συχνά, αλλά κάτι μου λέει πως παίζει πλαστική.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3935250817
Airman68 έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:08 Πριν πολλά χρόνια μας είχε επισκεφθεί στα readiness η Ντόρα.
Δεν κάνω πλάκα αλλά μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ήταν όμορφη από κοντά (πρόσωπο με πρόσωπο)!

το κκε είναι ντουρο σταλινικό, η συντριπτική πλειοψηφία είναι άνδρες. μόνο μια Μαρία κομνηνακα έχουν, που δεν είναι κακή, αλλά μεγαλοδειχνει για την ηλικία της. για υποψήφιες δεν ξέρω στο φβ μου βγάζει συνέχεια κάτι πασοκομωρακια. παλιά το κκκε είχε ένα δυνατό μειτσουρ, το φάγανε κι αυτο οι νεογιεζοφικοι.
Πωωωω τύπε μου, πως την ξέχασα την Ποπάρα;