!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

πατησιωτης έγραψε: 17 Φεβ 2023, 23:11 Ας είναι καλά η μετάλλαξη Όμικρον που πλέον ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και λογαριασμό να μη δίνει. :D
Την Όμικρον πέρασε ο Otto. Ρώτα τον πόσο διασκέδασε, αν και εμβολιασμένος φυσικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

hellegennes έγραψε: 17 Φεβ 2023, 23:35
πατησιωτης έγραψε: 17 Φεβ 2023, 23:11 Ας είναι καλά η μετάλλαξη Όμικρον που πλέον ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και λογαριασμό να μη δίνει. :D
Την Όμικρον πέρασε ο Otto. Ρώτα τον πόσο διασκέδασε, αν και εμβολιασμένος φυσικά.
Στον Όττο συνέβη κάτι συγκεκριμένο, ούτε τζόκερ να του τύχαινε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Gherschaagk έγραψε: 17 Φεβ 2023, 22:13
Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2023, 22:07
Αρίστος έγραψε: 17 Φεβ 2023, 16:10 Για πες μας ρε Οττο ποσες δυτικες χωρες εχουν σταματησει ολοκληρωτικα η ηλικιακα το Astra, το Moderna και το JJ;;;

.
Εντελώς άσχετο αυτό και δεν έχει καμία σχέση με όσα φαντάζεσαι ή υπονοείς.

Άσε που έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα καμία 10αρια φορές εδώ μέσα.
Πες μου ρε Όττο, πότε θα πεθάνω από επιπλοκές του εμβολίου;
Τα d-dimers πως πανε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Gherschaagk έγραψε: 17 Φεβ 2023, 23:38
Στον Όττο συνέβη κάτι συγκεκριμένο, ούτε τζόκερ να του τύχαινε.
Βέβαια το εμβόλιο δεν βοήθησε στο να αποτραπεί αυτό. Αντιθέτως, τα αντισώματα που απέκτησε από την μόλυνση τον βοήθησαν την δεύτερη φορά που κόλλησε ώστε να το περάσει τζάμι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

GoBack έγραψε: 17 Φεβ 2023, 23:57
Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2023, 22:07

Εντελώς άσχετο αυτό και δεν έχει καμία σχέση με όσα φαντάζεσαι ή υπονοείς.

Άσε που έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα καμία 10αρια φορές εδώ μέσα.
Τα d-dimers πως πανε;
Γμσ τα. Κάθε μήνα ανεβαίνουν κατά 1000 μονάδες.

Απ'το εμβόλιο είναι.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2023, 00:07 Βέβαια το εμβόλιο δεν βοήθησε στο να αποτραπεί αυτό.
....
Shit happens.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Gherschaagk έγραψε: 17 Φεβ 2023, 22:17
Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2023, 22:15

Η απάντηση θα είναι "μόλις πεθάνεις". Και στα 97 από ανακοπή αν πας, στο εμβόλιο θα τα ρίξουν.

3 χρόνια πανδημία, και ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι στο διάολο είναι το VAERS

Χαρά στο κουράγιο σου.

Πραγματικά.
:smt023
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Dr. Eli David@DrEliDavid (February 17, 2023)

How it started: "fringe scientists" warning of Covid vaccine risks
How it's going: The Surgeon General of Florida, the highest ranking state healthcare official:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Gherschaagk έγραψε: 18 Φεβ 2023, 00:12

Τα d-dimers πως πανε;

Απ'το εμβόλιο είναι.
Ποσιμπολ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

GoBack έγραψε: 18 Φεβ 2023, 02:35
Gherschaagk έγραψε: 18 Φεβ 2023, 00:12

Τα d-dimers πως πανε;

Απ'το εμβόλιο είναι.
Ποσιμπολ
:smt047
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 17 Φεβ 2023, 23:31
Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2023, 23:05
hellegennes έγραψε: 17 Φεβ 2023, 22:55

Από πού στοιχειοθετείται η long covid; Άσε, μην μου πεις, να μαντέψω... από συστήματα αυτοαναφοράς, ακριβώς όπως τα VAERS;
Όλα ξεκινάνε από το VAERS. Το θέμα είναι το μετά, αλλά και το τι.
Τρανή απόδειξη η Αυστραλία που την έφερε ο Αρίστος σαν υπερπαραδειγμα και έκατσε στον γατζο.

Τo long covid, είναι πλέον γεγονός, έχει αρχίσει να αναλύεται όλο και περισσότερο, να βασίζεται πάνω σε δεδομένα που αφορούν τι κάνει ο ιός στο σώμα κλπ.

Άσε που πλέον έχει ξεφύγει από το VAERS εδώ και πολύ καιρό. Αιματολογικές εξετάσεις, μαγνητικές, triplex καρδιάς, νευρολογικές και ένα σωρό άλλα έχουν αποδείξει το long covid και μάλιστα πλέον χωρίζεται σε κατηγορίες.

Πχ αυτό γράφτηκε πριν λίγες μέρες

https://www.scientificamerican.com/arti ... reatments/

Αντίθετα, τα εμβόλια και VAERS είχαν αλλη "σχέση". Έκανε ο αλλος το εμβολιο, έβγαζε παρανυχίδα την άλλη μέρα και το έκανε αναφορά.

Ξαναλέω: δες το νήμα για την Αυστραλία, το VAERS και τις αποζημιώσεις.
Πλάκα μας κάνεις; Έχεις δει την λίστα με τα υποτιθέμενα συμπτώματα της long covid; Από σκασμένα χείλη ως κάλλους στα πόδια.

Αυτό το άρθρο που μου δείχνεις είναι άρθρο γνώμης, όχι επιστημονικό άρθρο και είναι γραμμένο με τον ίδιο ηλίθιο τρόπο που γράφονται σήμερα οι ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης. Έχει 2-3 προσωπικές ιστορίες, που επιστημονικά δεν σημαίνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα γιατί οι προσωπικές ιστορίες και η ανεκδοτολογία δεν είναι επιστήμη. Ακόμη κι αν είναι έγκυρες ιστορίες, οι συσχετίσεις εμφανίζονται στους αριθμούς όχι στο "η θεια μου η Μάρω που έτρωγε πολλά πορτοκάλια έχει τώρα χρόνια κατάθλιψη, άρα τα πορτοκάλια προκαλούν κατάθλιψη".

Ο κορωνοϊός όπως ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι ασθένειες μπορούν να έχουν χρόνια συμπτώματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμική έρευνα που να δείχνει ότι αφήνει συχνότερα συμπτώματα και πιο βαριά από ό,τι ένα κοινό κρύωμα.

Αλλά αν έχεις υπόψη τέτοια μελέτη και έχασα τις εξελίξεις, ευχαρίστως να την δούμε. Πρέπει να δείχνει συχνότητα εμφάνισης χρόνιων συμπτωμάτων και βαρύτητα έναντι της φυσικής συχνότητάς τους στον γενικό πληθυσμό καθώς και σε αντιπαράθεση με ανάλογες μετρήσεις για άλλες ασθένειες. Γιατί μέχρι τώρα εγώ δεν είχα ακούσει ποτέ για long flu ή long cold. Είναι ένας όρος που επινοήθηκε μόνο για τον κορωνοϊό.

Περιμένω λοιπόν να την δω αυτήν την μελέτη. Μέχρι τότε, η long covid θα συνεχίσει να είναι ό,τι ακριβώς και οι αναφορές στα VAERS.
Ποιοι καλλοι στα πόδια και ποια σκασμένα χείλη;
Εκεί έχεις μείνει;

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις για την γρίπη κάτι τέτοιο

Εικόνα

γιατί απλά δεν προκάλεσε ποτε κάτι τέτοιο με τόσο μεγάλη συχνότητα, ώστε να ασχοληθεί κάποιος.
Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Προς ενημέρωση σου, η φάση με την έρευνα για την long covid, είχε ως αφετηρία τα εξής:
Περιστατικά θρομβώσεων και σκατενιες αιματολογικές μετά από κάνα μήνα (ειδικά το συκώτι) καθώς και θέματα στην καρδιά.
Βλέποντας αυτά, έψαξαν μηχανισμό δράσης του ιού στο σώμα και πάνω εκεί συνέχισαν για να δουν τι effect έχει μακροπρόθεσμα.

Στα παπαρια μας οι αναφορές στο VAERS για πιτυρίδα.

Ο SARS Cov-2, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο σώμα (για να το πω λαϊκά) έδωσε σήμα για συναγερμό διότι έμεναν βλάβες και μετά.

Γι'αυτό υπάρχει πρωτόκολλο συγκεκριμένων post covid αιματολογικων και καρδιολογικών εξετάσεων.

Post flu δεν υπάρχει.

Οι έρευνες τρέχουν σε κλινικό επίπεδο και όποιος τις αγνοεί κακο του κεφαλιού του.

https://www.nature.com/articles/s41591-022-02116-3

Let them make the first mistake. We make the last move.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Την πέρασα και εγώ όμως.Δεν έγραψα τίποτε διότι ήταν ελαφρύτερη και από ένα κρυολόγημα.Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπως η ποσότητα του ιικού φορτίου ή μπορεί να υπάρχουν και γονιδιακοί παράγοντες.
Δεν τα ξέρουμε όλα ή μάλλον δεν ξέρουμε τα περισσότερα για αυτή την αρρώστεια.Εκείνο που εννοούσα είναι ότι με αυτή τη μετάλλαξη άλλαξε η σχέση ωφέλειας/κινδύνου από το εμβόλιο.Από τη μια μεριά το εμβόλιο δεν μπορεί να εμποδίσει την απλή νόσηση και από την άλλη πάρα πολλοί άνθρωποι μπορούν να το περάσουν χωρίς μεγάλα προβλήματα χωρίς να έχουν εμβολιασθεί.Δεν ήταν έτσι ούτε με το αρχικό στέλεχος ούτε με τη Δέλτα.Εκεί η διαφορά εμβολιασμένων και μη ήταν σαφής.Με την Όμικρον άλλαξε και για τον λόγο αυτό ευνοούνται οι αμφισβητίες.Δεν πειράζει,ας μην πηγαίνει ο ιός στους πνεύμονες και ας ευνοούνται. :D Για τον ίδιο λόγο φυσικά οι κυβερνήσεις δεν πιέζουν πια τον κόσμο.Αλλά αυτό που θέλουν οι ψεκ να γίνει,δηλαδή να βγουν και να πουν κακώς σας εμβολιάσαμε όταν θέριζε η Δέλτα δεν θα το πουν.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

πατησιωτης έγραψε: 18 Φεβ 2023, 09:15
Την πέρασα και εγώ όμως.Δεν έγραψα τίποτε διότι ήταν ελαφρύτερη και από ένα κρυολόγημα.Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπως η ποσότητα του ιικού φορτίου ή μπορεί να υπάρχουν και γονιδιακοί παράγοντες.
Η δική μου περίπτωση ήταν "εξαίρεση" της Όμικρον, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Η οποία μου έμαθε και μερικά πράγματα.

1. Έφαγα τεράστιο φορτίο, αφού ένας φουλ θετικός μου φταρνιστηκε μέσα σε μούτρα την ώρα του τεστ. Μάσκα φορούσα* αλλά δεν είχα βλακωδως φορέσει και προσωπιδα εκείνη τη φορά.

2. Ενώ αυτό συνέβη ημέρα Τρίτη (τα συμπτώματα άρχισαν Παρασκευή βράδυ) εγώ την Πέμπτη έκανα ένα τεστ κοπώσεως :lol: το οποίο πιθανότατα να κούρασε απίστευτα τον οργανισμό μου που ήδη είχε αρχίσει να παλεύει.

3. Cytokine storm.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Οι γιατροί μου είπαν ότι το εμβόλιο έπαιξε ρόλο έστω και μικρό μέσα σε αυτές τις ατυχείς συγκυρίες αφού κράτησε τα μπόσικα μέχρι ένα σημείο. Ανταποκρίθηκε και πολύ καλά στην θεραπεία ο οργανισμός μου και την σκαπουλαρα.

Σημειωτέων, ότι πέραν του (λίγου εδώ και χρόνια) καπνίσματος (και αποκλειστικά iqos) δεν εχω τίποτα άλλο μιας και κάνω 5σελιδες αιματολογικές κάθε 4 μήνες (από βίτσιο δικό μου).

Άρα κάποιος άλλος στην θέση μου το πιθανότερο είναι να είχε αποδημήσει.

Την δεύτερη φορά που κόλλησα το φορτίο ήταν πολύ μικρό, δεν κατέβηκε στον πνεύμονα και έμεινα με βουλωμενη μύτη κάνα 5ημερο μεχρι που έφυγε.

* από τότε άλλαξα μάσκα. Αφενός πήγα σε FFP3 αποκλειστικά και αφετέρου (και κυριότερο) μόνο μάσκες της 3Μ.
Έχω αμφιβολία για κάποιες μάσκες αν όντως ισχύουν τα standards που αναφέρουν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2023, 09:46 .....
3. Cytokine storm.
.....
Αυτή τη μλκια καλό είναι να τους εξηγήσεις λίγο.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2023, 09:46
πατησιωτης έγραψε: 18 Φεβ 2023, 09:15

Η δική μου περίπτωση ήταν "εξαίρεση" της Όμικρον, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Η οποία μου έμαθε και μερικά πράγματα.

1. Έφαγα τεράστιο φορτίο, αφού ένας φουλ θετικός μου φταρνιστηκε μέσα σε μούτρα την ώρα του τεστ. Μάσκα φορούσα* αλλά δεν είχα βλακωδως φορέσει και προσωπιδα εκείνη τη φορά.

2. Ενώ αυτό συνέβη ημέρα Τρίτη (τα συμπτώματα άρχισαν Παρασκευή βράδυ) εγώ την Πέμπτη έκανα ένα τεστ κοπώσεως :lol: το οποίο πιθανότατα να κούρασε απίστευτα τον οργανισμό μου που ήδη είχε αρχίσει να παλεύει.

3. Cytokine storm.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Οι γιατροί μου είπαν ότι το εμβόλιο έπαιξε ρόλο έστω και μικρό μέσα σε αυτές τις ατυχείς συγκυρίες αφού κράτησε τα μπόσικα μέχρι ένα σημείο. Ανταποκρίθηκε και πολύ καλά στην θεραπεία ο οργανισμός μου και την σκαπουλαρα.

Σημειωτέων, ότι πέραν του (λίγου εδώ και χρόνια) καπνίσματος (και αποκλειστικά iqos) δεν εχω τίποτα άλλο μιας και κάνω 5σελιδες αιματολογικές κάθε 4 μήνες (από βίτσιο δικό μου).

Άρα κάποιος άλλος στην θέση μου το πιθανότερο είναι να είχε αποδημήσει.

Την δεύτερη φορά που κόλλησα το φορτίο ήταν πολύ μικρό, δεν κατέβηκε στον πνεύμονα και έμεινα με βουλωμενη μύτη κάνα 5ημερο μεχρι που έφυγε.

* από τότε άλλαξα μάσκα. Αφενός πήγα σε FFP3 αποκλειστικά και αφετέρου (και κυριότερο) μόνο μάσκες της 3Μ.
Έχω αμφιβολία για κάποιες μάσκες αν όντως ισχύουν τα standards που αναφέρουν.
Ρε συ Ότο, επειδή πέρα από την ειδικότητά σου ως φαρμακοτρίφτης βλέπω ότι το 'χεις ψάξει και αρκετά (σε αντίθεση με αρκετούς συναδέλφους σου), θέλω να μου πεις κι εσύ την γνώμη σου για κάτι δικό μου.

Πέρσι, Καθαρά Δευτέρα (Μάρτιο) κόλλησα Covid. Το πέρασα απίστευτα ήπια, μόνο την πρώτη μέρα είχα λίγο πυρετό (δέκατα) και ένιωθα κόπωση, τις υπόλοιπες απολύτως τίποτα, κανένα σύμπτωμα. Συνέχισα να καπνίζω σαν μαλάκας καθ' όλη την διάρκεια, μάλιστα μου άνοιξε και η όρεξη και έτρωγα σαν λύκος. Μετά το πενθήμερο ξανάκανα τεστ και έβγαινα θετικός για άλλες 4 μέρες (δηλ. 9-10 μέρες συνολικά). Δεν μου άφησε κάτι ορατό στη συνέχεια, ούτε εμένα ούτε τον κολλητό μου, στις συζύγους μας όμως (ήμασταν 2 ζευγάρια στην εκδρομή και κολλήσαμε όλοι μαζί) άφησε μια κόπωση που κράτησε μήνες. Μετά από έξι μήνες, τον Νοέμβριο που μας πέρασε, επ' ευκαιρίας κάποιων αιματολογικών που είχα να κάνω, λέω στο εργαστήριο να μου κάνουν κι ένα τεστ αντισωμάτων. Το νούμερο... στον Θεό, κάτι γύρω στα 18,500, έξι μήνες μετά τη νόσηση. Για να καταλάβεις, όταν είχα κάνει τα πρώτα δυο εμβόλια (pfizer), πήγα κι έκανα ένα τεστ έτσι για να δω που βρίσκομαι δέκα μέρες μετά το δεύτερο και είχα πιάσει με το ζόρι 3,500. Στην τρίτη δόση δεν έκανα τεστ, δεν ξέρω πόσα είχα. Επειδή πλησίαζε ο καιρός για την τέταρτη δόση, ρωτάω φίλο παθολόγο τι να κάνω, αφού είχα τόσα αντισώματα. Μου είπε επί λέξη "κοίτα, δεν είναι επίσημη θέση του ΕΟΔΥ αυτό που θα σου πω ούτε κάποια συγκεκριμένη οδηγία, απλά να σου πω ότι εγώ προσωπικά αν είχα 18,500 αντισώματα δεν θα έκανα εμβόλιο, εσύ κάνε ό,τι νομίζεις". Και μιλάμε για άνθρωπο πλήρως εμβολιασμένο, που πέρασε covid πολύ νωρίς, κάποιες μέρες πριν κάνει το πρώτο εμβόλιο κάπου τέλη του '20 αρχές του '21.

Εσύ τι λες; Θα το έκανες το τέταρτο ή όχι; Υπ' όψιν, δεν το έχω κάνει ακόμα, γρίπης έκανα βέβαια.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”