Δε φοράω καν σώβρακο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eιστε προληπτικοι?
Re: Eιστε προληπτικοι?
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Καλά πλάκα κάνεις; Εννοείται ότι είναι πραγματικό το μάτι. Και αποδεδειγμένο επιστημονικά, τι να λέμε τώρα;...Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2023, 23:22 Μόνο το μάτιασμα με αγχώνει. Υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που οι κάτοικοι έχουν πολύ κακό μάτι. Αλλά δεν το θεωρώ πρόληψη, είναι πραγματικό και υπαρκτό πρόβλημα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Μπορεί να εννοεί ότι φοράει μποξεράκι ή στρινγκάκι (αφού είπαν ότι ο άνθρωπος αυτός είμαι εγώ, άρα γυναίκα)
Το λες επειδή μάλλον δεν είσαι πεντάμορφος και δεν σε ματιάζει ο κόσμος. Που να δεις τι τραβάνε οι καλλονοί και οι καλλονές.Bic έγραψε: 17 Φεβ 2023, 13:06Καλά πλάκα κάνεις; Εννοείται ότι είναι πραγματικό το μάτι. Και αποδεδειγμένο επιστημονικά, τι να λέμε τώρα;...Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2023, 23:22 Μόνο το μάτιασμα με αγχώνει. Υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που οι κάτοικοι έχουν πολύ κακό μάτι. Αλλά δεν το θεωρώ πρόληψη, είναι πραγματικό και υπαρκτό πρόβλημα.![]()
Πεντάμορφος δεν είμαι σίγουρα, ούτε καν τετράμορφος. Πολύ κοντός είμαι και πολύ προληπτικός, γι' αυτό και δεν περνάω ποτέ κάτω από μαύρη γάτα.Καρολίνα έγραψε: 17 Φεβ 2023, 13:08Το λες επειδή μάλλον δεν είσαι πεντάμορφος και δεν σε ματιάζει ο κόσμος. Που να δεις τι τραβάνε οι καλλονοί και οι καλλονές.Bic έγραψε: 17 Φεβ 2023, 13:06Καλά πλάκα κάνεις; Εννοείται ότι είναι πραγματικό το μάτι. Και αποδεδειγμένο επιστημονικά, τι να λέμε τώρα;...Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2023, 23:22 Μόνο το μάτιασμα με αγχώνει. Υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που οι κάτοικοι έχουν πολύ κακό μάτι. Αλλά δεν το θεωρώ πρόληψη, είναι πραγματικό και υπαρκτό πρόβλημα.![]()
![]()
Σε πιστεύω, μόνο ο Χέλης είναι πεντάμορφος σε αυτό το φόρουμ (αλλά είπαμε, δεν μου μιλάει)Bic έγραψε: 17 Φεβ 2023, 13:13Πεντάμορφος δεν είμαι σίγουρα, ούτε καν τετράμορφος. Πολύ κοντός είμαι και πολύ προληπτικός, γι' αυτό και δεν περνάω ποτέ κάτω από μαύρη γάτα.Καρολίνα έγραψε: 17 Φεβ 2023, 13:08Το λες επειδή μάλλον δεν είσαι πεντάμορφος και δεν σε ματιάζει ο κόσμος. Που να δεις τι τραβάνε οι καλλονοί και οι καλλονές.Bic έγραψε: 17 Φεβ 2023, 13:06
Καλά πλάκα κάνεις; Εννοείται ότι είναι πραγματικό το μάτι. Και αποδεδειγμένο επιστημονικά, τι να λέμε τώρα;...![]()
![]()
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Καρολίνα έγραψε: 17 Φεβ 2023, 13:08Μπορεί να εννοεί ότι φοράει μποξεράκι ή στρινγκάκι (αφού είπαν ότι ο άνθρωπος αυτός είμαι εγώ, άρα γυναίκα)
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΦΟΡΑΣ ΤΟ Β' ??!!??
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Τύπε, εγώ είμαι τόσο προληπτικός, που το φοράω 2 φορές ανάποδα .
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δηλαδή, και το μπρος-πίσω και το μέσα-έξω, μπάρμπα;
Μη σου πω και έξω από το παντελόνι (από πάνω δλδ), για να μην τον πιάνει σίγουρα το μάτι.
Και το πάνω-κάτω, τύπισσα και τύπε.Καρολίνα έγραψε: 18 Φεβ 2023, 11:08Μη σου πω και έξω από το παντελόνι (από πάνω δλδ), για να μην τον πιάνει σίγουρα το μάτι.
Dein Herz, meine Gier
Απ' όταν κατάλαβα για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι να κάνουν, βλέπω να περνάει μαύρη γάτα μπροστά μου και το θεωρώ γούρι. 
Καρολίνα έγραψε: 18 Φεβ 2023, 11:08Μη σου πω και έξω από το παντελόνι (από πάνω δλδ), για να μην τον πιάνει σίγουρα το μάτι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon