Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ξεσπά ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου, όλοι μπούρκα»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης πιο αιχμηρός από ποτέ στα social media!
Την έντονη του αντίθεση θέλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης να εκφράσει, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για την διαχείριση των social media στις αναρτήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, χαρακτήρισε μάλιστα την Ελλάδα ως… Ιράν της Μεσογείου!
Αρκετοί διαδικτυακοί του φίλοι μοιάζει να ενοχλούνται με τις φωτογραφίες που δημοσιεύσει ο Αντίνοος Αλμπάνης, στον προσωπικό του λογαριασμό, με αποτέλεσμα να προχωρούν σε αναφορές προκειμένου το Instagram να τις κατέβει.
Με αφορμή, λοιπόν, ένα τέτοιο περιστατικό, ο Αντίνοος Αλμπάνης επανέλαβε την τελευταία του δημοσίευση με το πλέον αιχμηρό σχόλιο στη λεζάντα της.
«Και φυσικά οι «ουρσουλίνες» του Instagram κατέβασαν αυτό το post γιατί μην ξεχνάμε, η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου! Όλοι μπούρκα» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.
Εντελώς άστοχος ο Αντίνοος. Δεν είναι η Ελλάδα το Ιράν της Μεσογείου. Το Ιράν είναι η Ελλάδα της Ασίας. Μιλάμε για την χώρα που στην δίνη της πανδημίας είχε τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας, Χαρδαλιά, να ξερογλυφει τα χέρια παπάδων, τα οποία χέρια πριν το χειρογλυψιμο είχαν περάσει από 100 ακόμη γλώσσες. Απίθανα πράγματα που οι μουλάδες του Ιράν τα βλέπουν μόνο στα πιο γκαβλωτικα όνειρα τους.
Ποια η διαφορά με την κάθε ξεκωλιάρα που ανεβάζει τον πάτο της και το παίζει influencer; Στην τελική μην τον κάνεις follow για να μην βλέπεις το παπάρι του.
Τουλάχιστον στα δικά μου σοσιαλ δεν βγαίνουν ούτε παπάρια ούτε κώλοι
GoBzi έγραψε: 18 Φεβ 2023, 00:23
Ποια η διαφορά με την κάθε ξεκωλιάρα που ανεβάζει τον πάτο της και το παίζει influencer; Στην τελική μην τον κάνεις follow για να μην βλέπεις το παπάρι του.
εμένα στο ίνστα βγαίνουν κώλοι προτεινόμενοι για follow.
Καμια.
Οπως προσωπικα δεν θελω να βλεπω παπαρια δεν θελω να βλεπω και πατους οταν ανοιγω το οποιο σοσιαλ μιντια.
Δεν κανω φολλοου ουτε τετοιους τυπους ουτε ξεκωλα. Αλλα πολλες φορες μου πετιουνται σαν προτεινομενα κτλ. επειδη τους ακολουθουν καποιοι αλλοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
πρώτα από όλα λες το Ιράν της Ευρώπης. όχι της Μεσογείου. ειναι ηλίθιο. και που κολλάει η Ελλάδα με το ινσταγκραμ επειδή του κατέβασαν την Μινέρβα. αντιαισθητικός, αγράμματος, και βλαξ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ξεσπά ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου, όλοι μπούρκα»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης πιο αιχμηρός από ποτέ στα social media!
Την έντονη του αντίθεση θέλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης να εκφράσει, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για την διαχείριση των social media στις αναρτήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, χαρακτήρισε μάλιστα την Ελλάδα ως… Ιράν της Μεσογείου!
Αρκετοί διαδικτυακοί του φίλοι μοιάζει να ενοχλούνται με τις φωτογραφίες που δημοσιεύσει ο Αντίνοος Αλμπάνης, στον προσωπικό του λογαριασμό, με αποτέλεσμα να προχωρούν σε αναφορές προκειμένου το Instagram να τις κατέβει.
Με αφορμή, λοιπόν, ένα τέτοιο περιστατικό, ο Αντίνοος Αλμπάνης επανέλαβε την τελευταία του δημοσίευση με το πλέον αιχμηρό σχόλιο στη λεζάντα της.
«Και φυσικά οι «ουρσουλίνες» του Instagram κατέβασαν αυτό το post γιατί μην ξεχνάμε, η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου! Όλοι μπούρκα» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.
Προφανώς οταν μοστράρεις το παπαρι σου φατσα φορα δεν νομιζω οτι ειναι η Ελλάδα Ιράν.
Μαλλον ο κοσμος δεν θελει να ανοιγει το τουιτερ/ινσταγκραμ/φεησμπουκ το πρωι π.χ. και να βλεπει ενα παπαρι μπροστα του.
Βασικά ένα ξεφούσκωτο αντιαισθητικό εσώρουχο βλέπει, που μοιάζει να μην έχει τίποτα μέσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
εμένα στο ίνστα βγαίνουν κώλοι προτεινόμενοι για follow.
Και ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων από τον οποίο καταγόμαστε παρόμοιες εμφανίσεις έκανε όταν έβγαινε από την σπηλιά του. Κακώς του κάνουν αναφορές. Σεβασμός στην παράδοση.