!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Εκανα μπανιο και χαλαρωσα. Ηπια και καφε. Αυριο δουλευω 02:45, θα παω να προσκυνησω και θα γυρισω να πεθανω στον υπνο μεχρι τις 2 παρα που θα ξυπνησω. Τα υπολοιπα δεν εχω κουραγιο να τα σχολιασω, σορρυ 
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Νυστάζω υπερβολικά πολύ
κι έχω και νεύρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Άμα είναι επιστρέφοντας να γράφεις λιγότερο κριντζ, ναι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Αύριο έρχεται η αγαπημένη μου φίλη από Καρδίτσα για λίγες μέρες! Δεν θα κάτσει όμως στο μεγάλο νταβαντούρι με τις παρελάσεις και την καύση. Όπως και να'χει, ανυπομονώ!

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Νιώθω αηδία
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησε
πεινάω 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Εκτός από σοκολάτες και λουκανικόπιτα, άλλα φαγιά δεν υπάρχουν;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν έχεις τίποτα κρυμμένο στο σπίτι για ώρα ανάγκης;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
Yippie Kay Yay
Θα προτιμούσες να σε αφησει;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"