!!! DEVELOPMENT MODE !!!

παρακμη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν Είμαι Φασίστας

Re: παρακμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2018, 10:36Κατά τα φαινόμενα, ο σύριζα δεν θέλει να επιβραβεύει τους καλούς μαθητές με κανέναν τρόπο.

Και με τη στάση του στο θέμα των σημαιοφόρων στις εθνικές επετείους επιτυγχάνει μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Υποτιμά/ισοπεδώνει τόσο τους καλούς μαθητές όσο και τη σημαία.

Θα ήταν παράλογο να περιμένουμε από μια αριστερή κυβέρνηση να θεωρεί επιβράβευση το κράτημα ενός εθνικού ρατσιστικού σύμβολου, έτσι δεν είναι;
το βρήκες, η αριστερή κυβέρνηση θεωρεί ρατσιστική τη σημαία, 100% έτσι είναι τα πράγματα.

έχεις πιάσει τον παλμό της διεθνιστικής, εβραιοσιωνιστικής αριστεράς που φυσικά μισεί τον χριστό και την παναγία και την χώρα (το ότι εκλέχθηκε κυβέρνηση δε μετράει, όχι, στην πραγματικότητα μισούν την σημαία της Ιερής Πατρίδας!)

επίσης τα παιδάκια στην 6η δημοτικού νοιάζονται πολύ για το καρναβάλι αυτό. Δηλαδή όταν είσαι 12 και η πλειοψηφία της τάξης παίρνει "10" σε όλα, είναι πολύ σημαντικό να "επιβραβευτούν".

δεν είναι ότι γίνεται για τους γονείς όλο αυτό το πανηγύρι, για εκτονώσουν τα κόμπλεξ τους

σοβαρά όμως δε περιμένω πως και πως να καταργηθούν οι παρελάσεις. βλέποντας την ξεφτίλα και την κατάντια της γενιάς που τις προωθεί (και τι έκαναν στην χώρα) μόνο θετικές μπορεί να είναι αυτές οι εξελίξεις
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2018, 10:36
Uppercut έγραψε: 14 Οκτ 2018, 18:34 Δεν έχω καταλάβει γιατί το να κρατάς το εθνικό σύμβολο σε μία παρέλαση πρέπει να σχετίζεται με τους βαθμούς σου. Δεν έχει καμία σχέση.

Αν θες να επιβραβεύσεις τον καλό μαθητή, το κάνεις με χίλιους τρόπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει τις δικές του ιδεολογικές αφορμές, αλλά αυτό είναι άσχετο.
Κατά τα φαινόμενα, ο σύριζα δεν θέλει να επιβραβεύει τους καλούς μαθητές με κανέναν τρόπο.

Και με τη στάση του στο θέμα των σημαιοφόρων στις εθνικές επετείους επιτυγχάνει μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Υποτιμά/ισοπεδώνει τόσο τους καλούς μαθητές όσο και τη σημαία.

Θα ήταν παράλογο να περιμένουμε από μια αριστερή κυβέρνηση να θεωρεί επιβράβευση το κράτημα ενός εθνικού ρατσιστικού σύμβολου, έτσι δεν είναι;
εγω παντως οποιον καλο μαθητη/σημαιοφορο θυμαμαι ηταν ο πρωτος που θα συνεργαζοταν με τον εχθρο.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2018, 10:36 Κατά τα φαινόμενα, ο σύριζα δεν θέλει να επιβραβεύει τους καλούς μαθητές με κανέναν τρόπο.

100% :bravo: και η σκέψη και η διατύπωση
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2018, 17:54 Πρέπει να είναι κανείς στόκος για να νομίζει ότι τα παιδιά διαβάζουν για να κρατήσουν ένα κοντάρι.
σώώώώπα

Θυμάμαι ως μαθήτρια (όχι μόνο στο Δημοτικό, αλλά και στο Γυμνάσιο) :a040: :a035: , τη λαχτάρα μου να βγουν οι βαθμοί για να μάθω αν θα ήμουν σημαιοφόρος εγώ ή η άλλη καλύτερη μαθήτρια της τάξης, η οποία μάλιστα ήταν και καλή μου φίλη. Θυμάμαι που παρακολουθούσαμε την απόδοσή μας μέσα στη χρονιά, που παλεύαμε παραπάνω για να πετύχουμε την πρωτιά.

Δεν ήταν «η σημαία» το θέμα, αλλά η επιτυχία, η επιβράβευση του κόπου :a040: :a035: .
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

foscilis έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:07 ....για να μάθω αν θα ήμουν σημαιοφόρος εγώ ή η άλλη καλύτερη μαθήτρια της τάξης....
Μονο και μόνο από αυτή την πρόταση, καταλαβαίνει κανείς τι στοκάδια παίρνουν την σημαία.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
foscilis

Nandros έγραψε: 14 Οκτ 2018, 20:01
Ηράκλειτος έγραψε: 14 Οκτ 2018, 19:32
Chainis έγραψε: 14 Οκτ 2018, 18:43Αντικαταστάθηκε λοιπόν η σημαία από έναν έπαινο ή έναν υπολογιστή;
Άμα υπάρχουν εκπαιδευτικοί εδώ ας μας πουν.
Στα γυμνάσια και λύκεια δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Στα δημοτικά η σημαία θα μπαίνει με κλήρωση.
Υ.Γ. Υπολογιστή; Πολύ καλό! :lol:
Η αδελφή μου κέρδισε σε λαχνό ένα παιδικό ποδήλατο. Σκέφτηκε να πληρώσει την διαφορά για να πάρει ένα μεγαλύτερο και να το δώσει στον καλύτερο μαθητή της ΣΤ' Δημοτικού στο παππουδοχωρίο μας.
Σε επικοινωνία με τον δάσκαλο της σπρώχτηκε η ιδέα της κλήρωσης (γραμμή του Υπουργείου) αλλά δεν το δεχτήκαμε. Ο Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων αγρόν ηγόρασε.
Κάποιος πιτσιρικάς έχασε ένα ποδήλατο!
.
Φταίει το Διαστημικό Ρακούν που κόλλησε το πιστόλι του στον κρόταφο της αδερφής σου και της είπε ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΧΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ [γκουχγκουχ].
Άβαταρ μέλους
foscilis

μίστερ μαξ έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:12
foscilis έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:07 ....για να μάθω αν θα ήμουν σημαιοφόρος εγώ ή η άλλη καλύτερη μαθήτρια της τάξης....
Μονο και μόνο από αυτή την πρόταση, καταλαβαίνει κανείς τι στοκάδια παίρνουν την σημαία.
Βασικά κι εγώ θυμάμαι στην έκτη να ξενερώνω που τη σημαία την πήρε κάποιο άλλο από τα 30 παδάκια που είχαν σε όλα 10. Η τεράστια διαφορά μου από την εν λόγω Μένουμε Opinion Leader είναι ότι το ίδιο καλοκαίρι ανακάλυψα τις τσόντες.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

foscilis έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:14
Nandros έγραψε: 14 Οκτ 2018, 20:01
Ηράκλειτος έγραψε: 14 Οκτ 2018, 19:32 Στα γυμνάσια και λύκεια δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Στα δημοτικά η σημαία θα μπαίνει με κλήρωση.
Υ.Γ. Υπολογιστή; Πολύ καλό! :lol:
Η αδελφή μου κέρδισε σε λαχνό ένα παιδικό ποδήλατο. Σκέφτηκε να πληρώσει την διαφορά για να πάρει ένα μεγαλύτερο και να το δώσει στον καλύτερο μαθητή της ΣΤ' Δημοτικού στο παππουδοχωρίο μας.
Σε επικοινωνία με τον δάσκαλο της σπρώχτηκε η ιδέα της κλήρωσης (γραμμή του Υπουργείου) αλλά δεν το δεχτήκαμε. Ο Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων αγρόν ηγόρασε.
Κάποιος πιτσιρικάς έχασε ένα ποδήλατο!
Φταίει το Διαστημικό Ρακούν που κόλλησε το πιστόλι του στον κρόταφο της αδερφής σου και της είπε ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΧΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ [γκουχγκουχ].
Αν ήσουν λιγότερο προπέτης και λιγότερο εξυπνομ[γκουχγκουχ]ας ΙΣΩΣ καταλάβαινες ότι η υπόθεση αφορούσε την σχολική χρονιά που έληξε και όχι την τρέχουσα!
Αλλά η αριστερίλα (εκ του ποδαρίλα) έχει κάνει ανήκεστο βλάβη στον εγκέφαλο σου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”