Ναι, ειδικά αν δεν τα κάνεις, δεν φτουράνε με τίποτα.sys3x έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:27Ούτε τα μπόλια για την γρίπη φτουράνε.Bic έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:25Ίσως του άφησε δωράκι ο πρώην γείτονας, νυν τρόφιμος, πριν φύγει. Τον έφτυσε και τον κόλλησε, ξέρω 'γω...sys3x έγραψε: 15 Φεβ 2023, 14:22
Όσο άκουγες σκυλάδικα μέρα - νύχτα ήσουν καλά όμως, δοκίμασε το και τώρα, μόνος σου.Spoiler
Περαστικά Μήτσο.
Spoiler
Περαστικά Μήτσο. Σαν πολύ συχνά δεν γριπώνεσαι;...
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Συνέπειες εμβολίων
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Συχνά όχι. Πέρασα και πέρυσι γρίπη, αλλά συνολικά έχω περάσει λίγες φορές στην ζωή μου. Σαν ανήλικος είχα περάσει γρίπη μόνο μια φορά.Bic έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:25Ίσως του άφησε δωράκι ο πρώην γείτονας, νυν τρόφιμος, πριν φύγει. Τον έφτυσε και τον κόλλησε, ξέρω 'γω...sys3x έγραψε: 15 Φεβ 2023, 14:22Όσο άκουγες σκυλάδικα μέρα - νύχτα ήσουν καλά όμως, δοκίμασε το και τώρα, μόνος σου.hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:54
Ευχαριστώ, είμαι χάλια. Τώρα έχω και πονοκέφαλο και αναγούλα.Spoiler
Περαστικά Μήτσο.
Spoiler
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είχε κάνει, έτσι είχε πει νομίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σιγά μην έκανε. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα βρήκε κάποια έγκυρη έρευνα πανεπιστημίου που να λέει ότι αν είσαι από 39,5 έως 40 ετών και το όνομά σου αρχίζει από Χελ- και τελειώνει σε -νής, δεν χρειάζεσαι εμβόλιο. Να δεις που θα έχει και πίνακες στατιστικών και αποτελεσμάτων της έρευνας για να το αποδείξει.
Που είναι ο γιάννννης όταν τον χρειαζόμαστε;

Free jj χτες!

Free jj χτες!
.
.
Καλύτερα είσαι σήμερα?hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:29Συχνά όχι. Πέρασα και πέρυσι γρίπη, αλλά συνολικά έχω περάσει λίγες φορές στην ζωή μου. Σαν ανήλικος είχα περάσει γρίπη μόνο μια φορά.Bic έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:25Ίσως του άφησε δωράκι ο πρώην γείτονας, νυν τρόφιμος, πριν φύγει. Τον έφτυσε και τον κόλλησε, ξέρω 'γω...sys3x έγραψε: 15 Φεβ 2023, 14:22
Όσο άκουγες σκυλάδικα μέρα - νύχτα ήσουν καλά όμως, δοκίμασε το και τώρα, μόνος σου.Spoiler
Περαστικά Μήτσο.
Spoiler
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το ΤζώνΜπέρντ τον πληγώσανε.
Τελευταία φορά είχα δεί που υπερασπιζότανε τα δάνεια της νουδού, λέγοντας οτι αυτά δεν είναι κόκκινα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τους κατάσχουμε τα σπίτια.
Εν τω μεταξύ, κανείς δε του είπε οτι δε χρειάζεται καν να έχεις δάνειο για να σου κατάσχουν το σπίτι 800 ευρώ κοινόχρηστα να χρωστάς, σου το παίρνουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Δεν έκανα γιατί δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.Bic έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:37Σιγά μην έκανε. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα βρήκε κάποια έγκυρη έρευνα πανεπιστημίου που να λέει ότι αν είσαι από 39,5 έως 40 ετών και το όνομά σου αρχίζει από Χελ- και τελειώνει σε -νής, δεν χρειάζεσαι εμβόλιο. Να δεις που θα έχει και πίνακες στατιστικών και αποτελεσμάτων της έρευνας για να το αποδείξει.
Αυτήν την στιγμή είμαι λίγο καλύτερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, όποτε σε συμφέρει ακούς τον ΕΟΔΥ; Κάτι είναι κι αυτό...hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2023, 16:03Δεν έκανα γιατί δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.Bic έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:37Σιγά μην έκανε. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα βρήκε κάποια έγκυρη έρευνα πανεπιστημίου που να λέει ότι αν είσαι από 39,5 έως 40 ετών και το όνομά σου αρχίζει από Χελ- και τελειώνει σε -νής, δεν χρειάζεσαι εμβόλιο. Να δεις που θα έχει και πίνακες στατιστικών και αποτελεσμάτων της έρευνας για να το αποδείξει.
- hellegennes
Πάντα ακούω τον ΕΟΔΥ εκτός από την περίπτωση του κορωνοϊού που αυτό που ακούω δεν είναι ΕΟΔΥ, είναι η κυβέρνηση η ίδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έχει σημασία, μπορεί να λέει ότι θέλει, γι' αυτό είμαστε εδώ, για να συζητάμε και να ανταλλάσουμε απόψεις.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:48Το ΤζώνΜπέρντ τον πληγώσανε.
Τελευταία φορά είχα δεί που υπερασπιζότανε τα δάνεια της νουδού, λέγοντας οτι αυτά δεν είναι κόκκινα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τους κατάσχουμε τα σπίτια.
Εν τω μεταξύ, κανείς δε του είπε οτι δε χρειάζεται καν να έχεις δάνειο για να σου κατάσχουν το σπίτι 800 ευρώ κοινόχρηστα να χρωστάς, σου το παίρνουν.
.
.
Bic έγραψε: 15 Φεβ 2023, 16:07Α, όποτε σε συμφέρει ακούς τον ΕΟΔΥ; Κάτι είναι κι αυτό...hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2023, 16:03Δεν έκανα γιατί δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.Bic έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:37
Σιγά μην έκανε. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα βρήκε κάποια έγκυρη έρευνα πανεπιστημίου που να λέει ότι αν είσαι από 39,5 έως 40 ετών και το όνομά σου αρχίζει από Χελ- και τελειώνει σε -νής, δεν χρειάζεσαι εμβόλιο. Να δεις που θα έχει και πίνακες στατιστικών και αποτελεσμάτων της έρευνας για να το αποδείξει.
Τι λεει ο ΕΟΔΥ για τη συγκεντρωση Αδωνι;
Κολλαει χωρις μασκες και αποστασεις η δεν κολλαει;

.
Ο συγκεκριμένος το μόνο που κάνει είναι να σπάει μπάλες και να κρύβεται πίσω απ' το δάχτυλό του.sys3x έγραψε: 15 Φεβ 2023, 19:09Δεν έχει σημασία, μπορεί να λέει ότι θέλει, γι' αυτό είμαστε εδώ, για να συζητάμε και να ανταλλάσουμε απόψεις.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2023, 15:48Το ΤζώνΜπέρντ τον πληγώσανε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άρα, με επιβεβαιώνεις. Οπότε συμφέρει. Έστω, οπότε συμβαδίζει με τις τρέχουσες απόψεις σου.hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2023, 16:14 Πάντα ακούω τον ΕΟΔΥ εκτός από την περίπτωση του κορωνοϊού που αυτό που ακούω δεν είναι ΕΟΔΥ, είναι η κυβέρνηση η ίδια.
Ναι, τι; Ως τι να απαντήσω εγώ τώρα εδώ; Εκπρόσωπος του Άδωνη; Επίσης, από πότε έχεις να ακούσεις αντίστοιχες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ;Αρίστος έγραψε: 15 Φεβ 2023, 19:13Bic έγραψε: 15 Φεβ 2023, 16:07Α, όποτε σε συμφέρει ακούς τον ΕΟΔΥ; Κάτι είναι κι αυτό...hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2023, 16:03
Δεν έκανα γιατί δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.
Τι λεει ο ΕΟΔΥ για τη συγκεντρωση Αδωνι;
Κολλαει χωρις μασκες και αποστασεις η δεν κολλαει;
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6343 Προβολές