!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
- Μαυροβασίλης
Re: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
Ε/Λ από την ανάποδη, σκέτη αηδία είναι ο γλίτσας

- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
- Μαυροβασίλης

- Μαυροβασίλης
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Οι Λουξεμβουργιοι τι δεξιοτητες έχουν ,μπεκρουλιασματος?
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Το οτι οι ΝεοΔημοκράτες του πχορουμ κράζουν τον εθνολαϊκισμό, είναι σαν να βγει η τσιτσιολίνα με την αλεξανδράτου να καταδικάσουν την βιομηχανία πορνό.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Dwarven Blacksmith
Αν δεν ξέρουν οι εργάτες για τις βιομηχανίες τους τότε ποιος;μίστερ μαξ έγραψε: 16 Οκτ 2018, 08:53 Το οτι οι ΝεοΔημοκράτες του πχορουμ κράζουν τον εθνολαϊκισμό, είναι σαν να βγει η τσιτσιολίνα με την αλεξανδράτου να καταδικάσουν την βιομηχανία πορνό.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ενα δικαιο το 'χεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 09:41Αν δεν ξέρουν οι εργάτες για τις βιομηχανίες τους τότε ποιος;μίστερ μαξ έγραψε: 16 Οκτ 2018, 08:53 Το οτι οι ΝεοΔημοκράτες του πχορουμ κράζουν τον εθνολαϊκισμό, είναι σαν να βγει η τσιτσιολίνα με την αλεξανδράτου να καταδικάσουν την βιομηχανία πορνό.
- Μαυροβασίλης
#έναςλοχίας
Ξέρουμε όλοι πάρα πολύ καλά ότι η Γεωμετρία είναι ένα πλήρες εναλλακτικό μαθηματικό σύστημα που στα σύγχρονα μαθηματικά αντικρύζεται από πολλά άλλα συστήματα (από τη Λογική Α' Τάξης μέχρι κομμάτι του διαφορικού λογισμού). Αν θέλαμε να είμαστε ακριβείς θα έπρεπε να ονομάζεται Ελληνικά Μαθηματικά και ένα πολύ παρόμοιο αντίστοιχο από άλλον κλάδο είναι η Κινεζική Ιατρική. (φυσικά η Γεωμετρία είναι πολύ καλύτερη στο να μη συμπεραίνει μαλακίες απ' ό,τι η Κινεζική ιατρική στο να θεραπεύει, όμως η έμφασή μου είναι ότι η Γεωμετρία αποτελεί ολοκληρωμένη "σχολή σκέψης" και όχι απλά ένα subject των υπόλοιπων Μαθηματικών). Ως εκ τούτου δεν είναι αναγκαστικά ό,τι καλύτερο για σχολεία, μολονότι τα ελληνικά σχολεία ως τώρα ακολουθούν διαφορετική προσέγγιση στη βάση του "το ανακάλυψαν Έλληνες" και "να τι έγραφε ο αρχιμαλάκας ο Πλάτωνας πριν 2.500 χρόνια στην ταμπέλα του μαγαζιού του" που δε συνιστούν επιστημονικά επιχειρήματα. Περιττό να πω ότι η επιστήμη της υπόθεσης είναι η παιδαγωγική και όχι τα μαθηματικά, οπότε η γνώμη της Μαθηματικής Εταιρείας έχει μηδενική αξία.Μαυροβασίλης έγραψε: 16 Οκτ 2018, 08:42 Μαθηματική Εταιρεία κατά Γαβρόγλου:
Kαλλιεργεί τον μαθηματικό αναλφαβητισμό
![]()
Ο υποφαινόμενος παραλίγο να καταλήξει φιλόλογος επειδή έφαγε στη μάπα τη Γεωμετρία στα 13 του, τελικά την κατέκτησε γύρω στα 27. Το θυμάμαι σαν σήμερα, ήμουν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με κάτι μαλάκες που συζητάγανε για μπάλα και γκόμενες και ζωγραφίζοντας σε μια χαρτοπετσέτα απέδειξα στον εαυτό μου το Πυθαγόρειο Θεώρημα και μετά όλα έβγαζαν νόημα, είχα επιτέλους καταλάβει πώς δουλεύει αυτό το πράγμα.
Στο ενδιάμεσο από την παταγώδη αποτυχία μου σε αυτό ειδικά το μάθημα καθ' όλη τη διάρκεια του Γυμνασίου και του Λυκείου, και στη χρονική στιγμή που κατάλαβα πώς ακριβώς δουλεύει στα 27 μου,πήρα πτυχίο από μια σχολή που κάνει περισσότερα μαθηματικά από ό,τι το Μαθηματικό. Δε με δυσκόλεψαν ούτε η γραμμική άλγεβρα, ούτε η μη γραμμική άλγεβρα, ούτε οι πιθανότητες&στατιστική, ούτε ο μιγαδικός διαφορικός λογισμός, ούτε η δυαδική και η πλειότιμη λογική, ούτε η γραφοθεωρία, ούτε οι τανυστές ούτε τίποτα. Από την Α' Λυκείου είχε προσέξει ο μαθηματικός μου ότι ενώ δεν ήμουν καθόλου καλός στο να θυμάμαι θεωρήματα, ήμουν πολύ καλός στο να τα αποδεικνύω συνδυάζοντας αυτά που θυμόμουν προκειμένου να λύσω μια άσκηση πράγμα το οποίο χαρακτήρισε "μυαλό μηχανικού". Κι όμως επειδή στα 13 δεν καταλάβαινα πράγματα που για τους αρχαίους ισοδυναμούσαν με πανεπιστημιακή εκπαίδευση προσιτή σε καμιά πεντακοσαριά μεγαλοφυίες σε όλη τη Μεσόγειο, το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα παραλίγο να με στείλει βοηθό της Ηριάννας στο Πανεπιστήμιο ή ακόμα χειρότερα δικηγόρο.
Να πάει να γαμηθεί η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτό δεν είναι και τόσο ασχημο....foscilis έγραψε: 17 Οκτ 2018, 14:51 .....το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα παραλίγο να με στείλει βοηθό της Ηριάννας στο Πανεπιστήμιο....
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πόσον καιρό δίνετε στον φοσίλι μέχρι να αρχίσει να επιχειρηματολογεί υπέρ των οδηγών λεωφορείων στον αγώνα τους ενάντια στις συσκευές τηλεματικής οι οποίες εκπέμπουν γκαργκινογόνα αγκντινοβολία;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση