Καλό σκροφίδιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2023
Re: MasterChef 2023
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Cecily Anne
Μπα, αυτή είναι να κυκλοφορεί με κουβά και ένα πώμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ένας φέρνει τόσο πολύ στο Σταρόβα. Αυτός με το πιρσινγκ στο χείλος, που είναι και Κρητικός νομίζω. Που το παίζει και πολλά βαρυμαγκιτης.Cecily Anne έγραψε: 13 Φεβ 2023, 21:38Ποιό από όλα;vantono έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:36 Πωπω αυτο το χοντρό το σταροβοειδές όσο τον βλεπω, τοσο περισσότερο για μπάτσες καταλαβαινω πως ειναι.
Πάντως έχει πιο ενδιαφέρον από το σαρβάιβορ.
- Cecily Anne
Ο ξανθός φέρνει στο Σταρόβα; Πού στην κοιλιά; Τεσπα, αχώνευτος είναι συμφωνώ.vantono έγραψε: 13 Φεβ 2023, 23:46Ένας φέρνει τόσο πολύ στο Σταρόβα. Αυτός με το πιρσινγκ στο χείλος, που είναι και Κρητικός νομίζω. Που το παίζει και πολλά βαρυμαγκιτης.Cecily Anne έγραψε: 13 Φεβ 2023, 21:38Ποιό από όλα;vantono έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:36 Πωπω αυτο το χοντρό το σταροβοειδές όσο τον βλεπω, τοσο περισσότερο για μπάτσες καταλαβαινω πως ειναι.
Πάντως έχει πιο ενδιαφέρον από το σαρβάιβορ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
Ποια είναι αυτή? Ελπίζω όχι η Μαρία η γνωστή η παλιά, το Μαράκι! Πείτε μου ότι μπήκε...
- vantono
Εμένα μου τον θυμίζει αρκετά και στη φάτσα.Cecily Anne έγραψε: 13 Φεβ 2023, 23:47Ο ξανθός φέρνει στο Σταρόβα; Πού στην κοιλιά; Τεσπα, αχώνευτος είναι συμφωνώ.vantono έγραψε: 13 Φεβ 2023, 23:46Ένας φέρνει τόσο πολύ στο Σταρόβα. Αυτός με το πιρσινγκ στο χείλος, που είναι και Κρητικός νομίζω. Που το παίζει και πολλά βαρυμαγκιτης.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Βλέπω αποσπασματικά στο YouTube.
Ελαφρώς είπες ;
Εμένα πάλι μου τη δίνουν βαρέως,ειδικά ο Γιάπωνας,την έχει δει μοντέλο το ξυλάγγουρο.
Οι κριτικές τους,ούτε που καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν.
Αυτοί τόσο καλά πιάτα φτιάχνουν τέλος πάντων ;
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Είδα ένα απόσπασμα στο τιούμπ,που μαγείρευε ένας τύπος (νομίζω ο πρώτος όλων που αποχώρησε),ο οποίος στις ερωτήσεις που του έκαναν οι Τρεις Παπάρες την ώρα που βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού (για να προλάβει το χρόνο),δεν απάντησε σχεδόν σε καμμία
,τους είχε γράψει και τους τρεις κανονικότατα,ενώ παράλληλα είχε στήσει αυτί για να ακούει οδηγίες από τον εξώστη,σχετικά με το πως να βάλει το τηγάνι στο μάτι.
Ο τύπος δεν ήξερε κυριολεκτικά ούτε αυγό να βράσει !
Στο τέλος,ύστερα από αλλεπάλληλες ερωτήσεις,οι Τρεις Παπάρες τον παράτησαν στην τύχη του και τις ερωτήσεις που ήταν να του απευθύνουν,τις απηύθυναν σε κάποιον κολλητό του,στον εξώστη
-Τι φτιάχνει τώρα ;
-Ετοιμάζει τη σως για το μοσχάρι με φινόκιο (η απάντηση από τον εξώστη)
-Και τι άλλο θα φτιάξει ;
-Ένα ταρτάρ κροκόδειλου.
-Ωραίο ακούγεται,καλή επιτυχία.
-Ευχαριστώ Σεφ ! (από εξώστη)
Φυσικά,πήρε τον λοπού
Ο τύπος δεν ήξερε κυριολεκτικά ούτε αυγό να βράσει !
Στο τέλος,ύστερα από αλλεπάλληλες ερωτήσεις,οι Τρεις Παπάρες τον παράτησαν στην τύχη του και τις ερωτήσεις που ήταν να του απευθύνουν,τις απηύθυναν σε κάποιον κολλητό του,στον εξώστη
-Τι φτιάχνει τώρα ;
-Ετοιμάζει τη σως για το μοσχάρι με φινόκιο (η απάντηση από τον εξώστη)
-Και τι άλλο θα φτιάξει ;
-Ένα ταρτάρ κροκόδειλου.
-Ωραίο ακούγεται,καλή επιτυχία.
-Ευχαριστώ Σεφ ! (από εξώστη)
Φυσικά,πήρε τον λοπού
Δεν γνώριζε πως η πεσκαντρίτσα ονομάζεται και βατραχοψαροBigChiefWahoo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 23:56Βλέπω αποσπασματικά στο YouTube.
Ελαφρώς είπες ;
Εμένα πάλι μου τη δίνουν βαρέως,ειδικά ο Γιάπωνας,την έχει δει μοντέλο το ξυλάγγουρο.
Γω την πεσκανδρίτσα στο μαστερ σεφ την έμαθα και ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει.Null έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:17Δεν γνώριζε πως η πεσκαντρίτσα ονομάζεται και βατραχοψαροBigChiefWahoo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 23:56Βλέπω αποσπασματικά στο YouTube.
Ελαφρώς είπες ;
Occasio facit furem
Ουρες πεσκαντριτσας από τα αγαπημένα μου ψάρια.vagabondo έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:30Γω την πεσκανδρίτσα στο μαστερ σεφ την έμαθα και ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει.Null έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:17Δεν γνώριζε πως η πεσκαντρίτσα ονομάζεται και βατραχοψαροBigChiefWahoo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 23:56
Ελαφρώς είπες ;
Αυτοί τόσο καλά πιάτα φτιάχνουν τέλος πάντων ;![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Cecily Anne
Σιγά το ψάρι. Στο εξωτερικο το τρώνε πιο συχνά (κατηγορία monkfish), εμείς έχουμε μακράν καλύτερα προς επιλογή. Το έβγαλε στην πιάτσα ο Λαζάρου, μάλλον γιατί το'βρισκε φτηνά. Δεν εξηγείται αλλιώς.vagabondo έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:30Γω την πεσκανδρίτσα στο μαστερ σεφ την έμαθα και ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει.Null έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:17Δεν γνώριζε πως η πεσκαντρίτσα ονομάζεται και βατραχοψαροBigChiefWahoo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 23:56
Ελαφρώς είπες ;
Μικρός την ήξερα σαν βατραχοψαρο. Είχα φάει πριν πολλά χρόνια, θα πήγαινα γυμνάσιο η λύκειο. Δεν είμαι του ψαριού. Λαβράκι και κοκκινοψαρο τρώω στην ψαρόσουπα, καμια τηγανιτή γλώσσα ή μπακαλιάρο.vagabondo έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:30Γω την πεσκανδρίτσα στο μαστερ σεφ την έμαθα και ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει.Null έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:17Δεν γνώριζε πως η πεσκαντρίτσα ονομάζεται και βατραχοψαροBigChiefWahoo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 23:56
Ελαφρώς είπες ;
- Cecily Anne
Πώ διαγωνιζεται με τον Κωβαίο. Καλά, αν μπει και ο Κωβαίος κάνουν ντριμ τιμ από παλιούς. Η Σπυροσακούλα με το Μαράκι λείπουν και θα ρίχνει π.... στο Σαρβάιβορ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις