Πιστεύεις ότι αν όντως οι αμερικανοί είχαν έστω και μια ελάχιστη υποψία ότι είναι εξωγήινοι, θα τους πυροβολούσαν..;George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
Θα επρεπε να σκεφτουμε τροπους να εκμεταλλευτουμε και τον διαγαλαξιακο τουρισμο. Ξερεις τι λεφτα θα μας αφηνουν αυτοι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι ΗΠΑ κατέρριψαν "Αγνωστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικειμενο" πάνω απο την Αλάσκα
Re: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν "Αγνωστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικειμενο" πάνω απο την Αλάσκα
Re: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν "Αγνωστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικειμενο" πάνω απο την Αλάσκα
Κι αν ήρθαν για σαφάρι;George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
Θα επρεπε να σκεφτουμε τροπους να εκμεταλλευτουμε και τον διαγαλαξιακο τουρισμο. Ξερεις τι λεφτα θα μας αφηνουν αυτοι?
Ο σωστός, ο μάστορας, ο πασόκος!George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ποια λεφτά αυτοί θα θέλουν να μας πληρώσουν με τίποτα άχρηστους κρυστάλλους.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
Αν δεν έχουν ευρώ η δολλάριο η γιουαν έστω και ρούβλι Γη δεν μπαίνουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Εγώ απορώ πάντως, ότι και να ήταν, εφόσον δεν το έχουν ξανασυναντήσει, δεν έχει εφευρεθεί μια δαγκάνα, μια απόχη, κάτι τέλος πάντων να τα κατεβάσει για μελέτη;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ηey! Mind your tongue!Beria έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:40Ο σωστός, ο μάστορας, ο πασόκος!George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
Θα επρεπε να σκεφτουμε τροπους να εκμεταλλευτουμε και τον διαγαλαξιακο τουρισμο. Ξερεις τι λεφτα θα μας αφηνουν αυτοι?![]()
Εγω δε σε εβρισα...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Κοιτα αμα ειναι να μας πληρωνουν με διαμαντια ξερω γω (τα οποια πιθανον στον πλανητη τους να τα εχουν για βοτσαλα π.χ.) εγω τα παιρνω.zteo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:43Ποια λεφτά αυτοί θα θέλουν να μας πληρώσουν με τίποτα άχρηστους κρυστάλλους.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στέλνουν τα μικρά πρώτα διερευνητικά ,γιατί έχουν απελπιστεί που να βρουν χώρο να παρκάρουν το μεγάλο , το διχίλιαρο.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
Κι αν πάμε Ελλάδα; Αυτοί θα μας βάλουν πρόστιμο για τέλη κυκλοφορίας, στάθμευση ,διαγαλαξιακό όριο ταχύτητας κλπ
Τύπε, λες να είναι τίποτα καθηγητές στο 5ο λύκειο Ανδρομέδας, βάλανε 2 αιμοδοτικές Πέμπτη - Παρασκευή και ήρθαν για τετραήμερο;George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Feindflug έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:55Τύπε, λες να είναι τίποτα καθηγητές στο 5ο λύκειο Ανδρομέδας, βάλανε 2 αιμοδοτικές Πέμπτη - Παρασκευή και ήρθαν για τετραήμερο;George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
στο λινκ απο κατω υπαρχει μεχρι και επισημη πατεντα για σκαφος αντιβαρυτητας ...taliban έγραψε: 13 Φεβ 2023, 11:14Δεν διαφωνώ, αλλά το ΑΤΙΑ με μια πρόχειρη αναζήτηση σου βγάζει...ιπτάμενους δίσκους.AlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2023, 10:35Στα νομικά έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών, έτσι λέγεται οποιοδήποτε ιπτάμενο όχημα ή συσκευή δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί από ποια χώρα προέρχεται. Αυτά που καταρρίπτουν στην παρούσα φάση, τέτοια είναι.
Τώρα που καταρρίπτουν τέτοια μεταξύ τους είναι οκ. Πόσες χώρες έχουν αναπτύξει τέτοια αντικείμενα ; ( δεν εννοώ τα κλασσικά drone).
ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία στάνταρ.
https://patents.google.com/patent/US10144532B2/en
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:43 Εγώ απορώ πάντως, ότι και να ήταν, εφόσον δεν το έχουν ξανασυναντήσει, δεν έχει εφευρεθεί μια δαγκάνα, μια απόχη, κάτι τέλος πάντων να τα κατεβάσει για μελέτη;
μια φωτο γιατι δεν εχει δημοσιοποιηθει ...? μια εστω
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Βρε με διαμάντια τους δίνω τα διαμερίσματα που έχω στην Χαλκιδική για διακοπές. Αρκεί να τα κλείσουν με Airbnb.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:46Κοιτα αμα ειναι να μας πληρωνουν με διαμαντια ξερω γω (τα οποια πιθανον στον πλανητη τους να τα εχουν για βοτσαλα π.χ.) εγω τα παιρνω.zteo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:43Ποια λεφτά αυτοί θα θέλουν να μας πληρώσουν με τίποτα άχρηστους κρυστάλλους.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:33 Ρε μηπως ειναι απλα εξωγηινοι που ερχονται εκδρομη τριημερο στη Γη οπως ειπα και πριν και εμεις τους πυροβολαμε στα ξεκουδουνα?
Αλλά εάν πουν ότι θα πληρώσουν με credits η απάντηση θα είναι όχι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Με διαγαλαξιακη πιστωτικη καρτα εισαι οκ?zteo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:06Βρε με διαμάντια τους δίνω τα διαμερίσματα που έχω στην Χαλκιδική για διακοπές. Αρκεί να τα κλείσουν με Airbnb.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:46Κοιτα αμα ειναι να μας πληρωνουν με διαμαντια ξερω γω (τα οποια πιθανον στον πλανητη τους να τα εχουν για βοτσαλα π.χ.) εγω τα παιρνω.zteo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:43
Ποια λεφτά αυτοί θα θέλουν να μας πληρώσουν με τίποτα άχρηστους κρυστάλλους.
Αλλά εάν πουν ότι θα πληρώσουν με credits η απάντηση θα είναι όχι.
Δεν έχω ούτε γήινο pos κατά πόσο εξωγήινο. Μόνο cash.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:10Με διαγαλαξιακη πιστωτικη καρτα εισαι οκ?zteo έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:06Βρε με διαμάντια τους δίνω τα διαμερίσματα που έχω στην Χαλκιδική για διακοπές. Αρκεί να τα κλείσουν με Airbnb.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 14:46
Κοιτα αμα ειναι να μας πληρωνουν με διαμαντια ξερω γω (τα οποια πιθανον στον πλανητη τους να τα εχουν για βοτσαλα π.χ.) εγω τα παιρνω.
Αλλά εάν πουν ότι θα πληρώσουν με credits η απάντηση θα είναι όχι.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 413 Προβολές
-