Τα κονδύλια της ΕΕ έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Ναι, κακώς γίνεται αναφορά στη συμπερίληψη (για τους γνωστούς λόγους) αλλά αν ακόμη και έτσι θεσμοθετηθεί η παρουσία ψυχολόγων, είναι ένα θετικό βήμα. Σε όλα τα προηγμένα κράτη υπάρχει σχολικός ψυχολόγος.Green Dragon έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:27Μάλλον φοβάται την παγίδα που κρύβεται σε αυτό: "τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη συμπερίληψη"AlienWay έγραψε: 12 Φεβ 2023, 17:39O Αρίστος ισχυρίζεται ότι είναι woke το να μη δέρνονται οι μαθητές μεταξύ τους στα σχολεία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2023, 17:37 Είμαι υπερ πάντως να χρησιμοποιείται η λέξη woke σαν καραμέλα μέχρι να μη σημαίνει τίποτα, οπότε μου αρέσει το νήμα. Woke οι κοινωνικοί λειτουργοί; Ναι! Woke τα θυροτηλέφωνα με κάμερα; Δώσε! Woke τα πεζοδρόμια με ράμπες; Μέσα!![]()
Μην μου πεις ότι δεν βρωμάει δικαιωματισμό από χιλιόμετρα! Όσο για το μπούλινγκ, ας κοιτάξουν να προστατέψουν τους καθηγητές και τους δασκάλους από τους μαλάκες γονείς που πάνε και κάνουν φασαρία στο σχολείο γιατί μάλωσε ο κακός εκπαιδευτικός το βλαστάρι τους (αναθεματισμένο κωλόπαιδο - αλητάμπουρας) και μετά πάμε και σε ψυχολόγους που ο κύριος ρόλος τους είναι τα θύματα φυσικά αφού οι αλήτες έχουν σχεδόν πάντα σαν γενέτειρά τους το σπίτι τους.
Παρατήρησε επίσης ότι ο νηματοθέτης επικαλείται σεμινάρια που γίνονται ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (πάλι από το επίμαχο κονδύλι), γεγονός που συνεπάγεται ότι ο θεσμός του σχολικού ψυχολόγου δεν είναι απαραίτητος για τη συγκεκριμένη ατζέντα. Εδώ ακόμη και οι αστυνομικοί κάνουν τέτοια σεμινάρια.
Επομένως είτε εφαρμοστεί ο συγκεκριμένος θεσμός είτε όχι, η "συμπερίληψη" υπάρχει ήδη.