Κανάλι στο YT που αναλύει καταθέσεις εγκληματιών στην αστυνομία. Το συγκεκριμένο που λέω ήταν μιας τρανς γυναίκα (γεννημένος άντρας) που προσλάμβανε στην φάρμα της μπατίρηδες λούζερς και μετά τους τάιζε στα γουρούνια της.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:02Τι ειναι αυτο σειρα?hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:01Τώρα μ' αυτό που είπες μού θύμισες μια υπόθεση που είδα στο explore with us.George_V έγραψε: 12 Φεβ 2023, 23:58 Οχι γιατι τον πηραμε αμεσως τον βαλαμε στο φορτηγακι πηγαμε δυο φαρμες παρακατω και τον πεταξαμε στα γουρουνια ενος φιλου.
Σε δυο ωρες ειχαν εξαφανιστει τα πειστηρια του εγκληματος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα εκατοστά είναι το πεσμένο πουλί σας;
- hellegennes
Re: Πόσα εκατοστά είναι το πεσμένο πουλί σας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tι να εκανα? Ειχε ποινη εως 5 ετη και προστιμο εως 250000 δολλάρια.
Και να με επιαναν morality issues σιγα μη ρισκαρα να με βαλουν στο κελι 33 του Αλκατραζ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Α θα το τσεκαρω. Μου αρεσουν κατι τετοια.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:04Κανάλι στο YT που αναλύει καταθέσεις εγκληματιών στην αστυνομία. Το συγκεκριμένο που λέω ήταν μιας τρανς γυναίκα (γεννημένος άντρας) που προσλάμβανε στην φάρμα της μπατίρηδες λούζερς και μετά τους τάιζε στα γουρούνια της.George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:02Τι ειναι αυτο σειρα?hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:01
Τώρα μ' αυτό που είπες μού θύμισες μια υπόθεση που είδα στο explore with us.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν έχω πουλί για να μετρήσω, αλλά έτσι από περιέργεια, γιατί το έβαλες στα Εθνικά θέματα;
- hellegennes
Δες τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα, είναι telling:George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:04Α θα το τσεκαρω. Μου αρεσουν κατι τετοια.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:04Κανάλι στο YT που αναλύει καταθέσεις εγκληματιών στην αστυνομία. Το συγκεκριμένο που λέω ήταν μιας τρανς γυναίκα (γεννημένος άντρας) που προσλάμβανε στην φάρμα της μπατίρηδες λούζερς και μετά τους τάιζε στα γουρούνια της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πού θα έπρεπε να το βάλω; Με δίδαξαν ότι την υπογραφή μου και το πουλί μου πρέπει να προσέχω πού τα βάζω.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:06 Δεν έχω πουλί για να μετρήσω, αλλά έτσι από περιέργεια, γιατί το έβαλες στα Εθνικά θέματα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
Ενδιαφέρον. Θα τα τσεκαρω απο αυριο.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:06Δες τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα, είναι telling:George_V έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:04Α θα το τσεκαρω. Μου αρεσουν κατι τετοια.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:04
Κανάλι στο YT που αναλύει καταθέσεις εγκληματιών στην αστυνομία. Το συγκεκριμένο που λέω ήταν μιας τρανς γυναίκα (γεννημένος άντρας) που προσλάμβανε στην φάρμα της μπατίρηδες λούζερς και μετά τους τάιζε στα γουρούνια της.
Καλά σου τα είπαν, αλλά δεν θα ήταν πιο σχετικό σε μια ενότητα που λέγεται σεξ και σχέσεις ή κάτι τέτοιο που δεν θυμάμαι ή στο περί ανέμων;hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:08Πού θα έπρεπε να το βάλω; Με δίδαξαν ότι την υπογραφή μου και το πουλί μου πρέπει να προσέχω πού τα βάζω.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:06 Δεν έχω πουλί για να μετρήσω, αλλά έτσι από περιέργεια, γιατί το έβαλες στα Εθνικά θέματα;
Εκτός και αν το μέλλον της χώρας έχει άμεση σχέση με τα πουλιά σας , οπότε πάω πάσο.
Αν και σε έχω κόψει για άτομο με ιδιαίτερη εξυπνάδα, οπότε κάποιος λόγος υπάρχει που το έβαλες εδώ (έστω και για πλάκα), γι'αυτό ρωτάω.
Υπέθεσα ότι ο 18+ πεσμένο έχει εύκαμπτο πουλί
- hellegennes
Φσικά και έχει σχέση το μέλλον της χώρας με τα πουλιά μας. Χωρίς πουλιά δεν έρχεται η άνοιξη.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:12 Εκτός και αν το μέλλον της χώρας έχει άμεση σχέση με τα πουλιά σας , οπότε πάω πάσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
Το χειμώνα το φοράει για κασκολ?
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Κοίτα τι μετράνε κάποιοι άνθρωποι...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Για κούκους ήξερα, αλλά θα έχουν αλλάξει τα πράγματα φαίνεται.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:16Φσικά και έχει σχέση το μέλλον της χώρας με τα πουλιά μας. Χωρίς πουλιά δεν έρχεται η άνοιξη.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:12 Εκτός και αν το μέλλον της χώρας έχει άμεση σχέση με τα πουλιά σας , οπότε πάω πάσο.
- hellegennes
Το ίδιο λέμε, συζητάμε πόσο είναι πριν κάνει κούκου.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:20Για κούκους ήξερα, αλλά θα έχουν αλλάξει τα πράγματα φαίνεται.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:16Φσικά και έχει σχέση το μέλλον της χώρας με τα πουλιά μας. Χωρίς πουλιά δεν έρχεται η άνοιξη.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:12 Εκτός και αν το μέλλον της χώρας έχει άμεση σχέση με τα πουλιά σας , οπότε πάω πάσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 34 Απαντήσεις