Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Juno έγραψε: 15 Οκτ 2018, 22:51
Ναι και δεν ανατάσσεται! Προσοχή λοιπόν!
Δηλαδή;;
Εδώ το βρήκα: https://www.onmed.gr/ygeia/story/322422 ... -na-kanete
"Το κάταγμα του πέους είναι επείγουσα χειρουργική πάθηση, αφού η καθυστερημένη αντιμετώπιση (πέραν των 6-8 ωρών) μπορεί να συνοδευτεί με μόνιμη στυτική δυσλειτουργία"
vantono έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:38
τροφές που γλυκαίνουν/νοστιμεύουν το σπέρμα! Μύθος ή αλήθεια και ποιές? Ακούμε...
Τώρα δε ξέρω και πως να το εκφράσω, αλλά μια φίλη μου, μου είπε πως ο πρώην της έπινε πολύ νερό και γάλα και η γεύση του σπέρματος ήταν πολύ ήπια προς το γλυκό που το δοκίμασε ξώφαλτσα.Δε ξέρω αν ήταν σύμπτωση.
Βέβαια είχε μικρό δείγμα δοκιμής. Ίσως γι'αυτό αυτό της φάνηκε έτσι.
vantono έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:38
τροφές που γλυκαίνουν/νοστιμεύουν το σπέρμα! Μύθος ή αλήθεια και ποιές? Ακούμε...
Τώρα δε ξέρω και πως να το εκφράσω, αλλά μια φίλη μου, μου είπε πως ο πρώην της έπινε πολύ νερό και γάλα και η γεύση του σπέρματος ήταν πολύ ήπια προς το γλυκό που το δοκίμασε ξώφαλτσα.Δε ξέρω αν ήταν σύμπτωση.
Βέβαια είχε μικρό δείγμα δοκιμής. Ίσως γι'αυτό αυτό της φάνηκε έτσι.