Πουτσάγγουρα.sys3x έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:12Καραμελίτσα έγραψε: 10 Φεβ 2023, 18:58 Ίου. Τέτοιες οσμές σε πατατάκια; Χάθηκε να το κάνουν σε τροφές που είναι καλές για τον οργασμό;
Λίτσα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πατατάκια ΓΤΠΚ
Re: Πατατάκια ΓΤΠΚ
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Τμλκ;sys3x έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:12Καραμελίτσα έγραψε: 10 Φεβ 2023, 18:58 Ίου. Τέτοιες οσμές σε πατατάκια; Χάθηκε να το κάνουν σε τροφές που είναι καλές για τον οργασμό;
Λίτσα;
Και λέω, δεν μπορεί, τόσο λάθος έκανα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αυτό το κανονίζεις με τον σύντροφό σου, μπρόκολο θες, μπρόκολο του φτιάνειςΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Φεβ 2023, 18:58 Ίου. Τέτοιες οσμές σε πατατάκια; Χάθηκε να το κάνουν σε τροφές που είναι καλές για τον οργανισμό;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Καραμελίτσα
Άχρηστες θερμίδες τα πατατάκια. Να ήταν σε γιαούρτι, να πω οκ έχει νόημα.Μπίστης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:14Αυτό το κανονίζεις με τον σύντροφό σου, μπρόκολο θες, μπρόκολο του φτιάνειςΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Φεβ 2023, 18:58 Ίου. Τέτοιες οσμές σε πατατάκια; Χάθηκε να το κάνουν σε τροφές που είναι καλές για τον οργανισμό;![]()
Z
Κι άμα, Μπίμου, τον βγάζει κουνουπίδι;Μπίστης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:14Αυτό το κανονίζεις με τον σύντροφό σου, μπρόκολο θες, μπρόκολο του φτιάνειςΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Φεβ 2023, 18:58 Ίου. Τέτοιες οσμές σε πατατάκια; Χάθηκε να το κάνουν σε τροφές που είναι καλές για τον οργανισμό;![]()
Λέω γω τώρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε ακόμη χρησιμοποιείτε λάητ μοντ - θημ στη συσκευή σας;

.
.
Έχει βγει research που υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο από τα dark themes. Και ξέρεις τι επιστημονισμό διακατέχει το phorum.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Αυτα ειναι δευτερευοντα πράγματα, ασχολούμαστε με την ουσια και οχι με θεματα.
Στο ριβιου τωρα απο εμφανιση και ιδεα 10/10, αλλά απο γευση 2/10. Ελαχιστη ομοιοτητα με μουνι, και μαλιστα θα ηταν απλυτο. Τελος παντων για τα την πλακα που εγινε οταν τα εβγαλα να κερασω αξιζε τον κοπο.
Αν βγάλουν με γεύση Σερβίδας τάνας θα τα πάρω κι εγώ να τα δοκιμάσω.panos291 έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:28Αυτα ειναι δευτερευοντα πράγματα, ασχολούμαστε με την ουσια και οχι με θεματα.
Στο ριβιου τωρα απο εμφανιση και ιδεα 10/10, αλλά απο γευση 2/10. Ελαχιστη ομοιοτητα με μουνι, και μαλιστα θα ηταν απλυτο. Τελος παντων για τα την πλακα που εγινε οταν τα εβγαλα να κερασω αξιζε τον κοπο.
.
.
πρέπει να ανεβάζεις πίεση με τέτοιαsys3x έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:30Αν βγάλουν με γεύση Σερβίδας τάνας θα τα πάρω κι εγώ να τα δοκιμάσω.panos291 έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:28Αυτα ειναι δευτερευοντα πράγματα, ασχολούμαστε με την ουσια και οχι με θεματα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όχι Μπίμου, αντιθέτως, έχω κάτι πάρα πάρα πολύ συγκεκριμένο στο μικρό αθώο μυαλουδάκι μου.Μπίστης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:31πρέπει να ανεβάζεις πίεση με τέτοιαsys3x έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:30Αν βγάλουν με γεύση Σερβίδας τάνας θα τα πάρω κι εγώ να τα δοκιμάσω.panos291 έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:28
Αυτα ειναι δευτερευοντα πράγματα, ασχολούμαστε με την ουσια και οχι με θεματα.
Στο ριβιου τωρα απο εμφανιση και ιδεα 10/10, αλλά απο γευση 2/10. Ελαχιστη ομοιοτητα με μουνι, και μαλιστα θα ηταν απλυτο. Τελος παντων για τα την πλακα που εγινε οταν τα εβγαλα να κερασω αξιζε τον κοπο.![]()
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-