!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Greece's next top model
-
Ορέστης 35
Re: Greece's next top model
Τις βλεπω που αλλαζουν και κανει κινησεις η γλωσσα μου μονη της.
Τσατσα απο τα παλια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ο μόδιστρος ήταν τελείως κούλ, δεν εκνευρίστηκε ούτε δευτερόλεπτο και είχε μόνο καλά λόγια. Τζέντλεμαν !
Και ο υπομόδιστρος με το cop badge είχε πλάκα, καγκουρομοδάτος.
Και ο υπομόδιστρος με το cop badge είχε πλάκα, καγκουρομοδάτος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Mετα απο αναλυση και σκεψη κατεληξα ποια ειναι η πιο καυλοφατσα.

Ειρηνη Στεριανου

Ειρηνη Στεριανου
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Ορέστης 35
Γιατι δεν τους λεει ενθαρρυντικα λογια ο φωτογραφος οπως "καβλωσε μας μωρο";
Γιατί είναι gay;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Οκτ 2018, 23:37 Γιατι δεν τους λεει ενθαρρυντικα λογια ο φωτογραφος οπως "καβλωσε μας μωρο";
- Eθνικοκοινωνιστης
και εντελως τυχαια εχει και αλλες δραστηριοτητες οποτε δεν επεσες εξωNostalgia έγραψε: 15 Οκτ 2018, 23:16 Mετα απο αναλυση και σκεψη κατεληξα ποια ειναι η πιο καυλοφατσα.
Ειρηνη Στεριανου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Για πες, για πες....Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Οκτ 2018, 23:40και εντελως τυχαια εχει και αλλες δραστηριοτητες οποτε δεν επεσες εξωNostalgia έγραψε: 15 Οκτ 2018, 23:16 Mετα απο αναλυση και σκεψη κατεληξα ποια ειναι η πιο καυλοφατσα.
Ειρηνη Στεριανου![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση