!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιο super market προτιμάτε ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Ποιο super market προτιμάτε ;

Σκλαβενίτης
23
33%
Γαλαξίας
3
4%
Μασούτης
5
7%
Α-Β Βασιλόπουλος
10
14%
My Market
4
6%
Κρητικός
1
1%
ΕΛΟΜΑΣ
1
1%
LIDL
11
16%
Market In
2
3%
Discount Market
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στηρίζω μόνο μικρά super market
5
7%
Άλλο
4
6%

Σύνολο ψήφων: 69

Άβαταρ μέλους
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας

Re: Ποιο super market προτιμάτε ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:24
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:20
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:14 για μανάβικη πάμε στη λαϊκή αν θέλουμε να πάρουμε μπόλικη πράγμα. στο σουπερμάρκετ πας για καμιά ντομάτα. μια φορά πήγα λιντλ και δε μου άρεσε. κάτι παλέτες, κάτι ντάνες. πολύ χύμα κατάσταση, λες και μπήκες σε αποθήκη. εμείς οι Έλληνες έχουμε μάθει αλλιώς.
Συνοδεύεις στη βιολογική λαϊκή τα γκομενετα, δικέ μου;
Έννοειται, αν και στη λαϊκή υπάρχουν πολύ πειρασμοί. για το δικό μου ταργκετ γκρουπ ειδικα, το λες πασαρέλα.
Έχω πετύχει έκφυλη ώριμη αιθέρια ύπαρξη δικέ μου να βολτάρει αγέρωχα με χαλαρό ντεκολτέ και απουσία στηθοδεσμου, και ο λαϊκατζής ενώ την καρφώνει με τα μάτια να φωνάζει, ελάτε κόσμε εδώ οι καλύτερες ρώγες, ενώ χουφτωνει τις ρώγες του (σταφύλι). Νομίζω ότι η λαϊκή είναι η πιο απενεχοποιημένη και ειλικρινής διάδραση των 2 φύλων δικέ μου.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50
Οι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:03
Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:02
Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:01 Α, επίσης, μου έχουν βγει πολύ μάπα οι γλυκοπατάτες. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, αλλά μία είχε σκάσει. Δεν μου έχει ξανατύχει ΠΟΤΕ.
Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό.
Ρε σάπισε από μέσα και έσκασε, έγινε εκτόξευση του περιεχομένου σε όλη τη σακούλα, δεν μπορώ να στο περιγράψω.
Ααααα, οκ κατάλαβα. Ίου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:39
Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:03
Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:02

Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό.
Ρε σάπισε από μέσα και έσκασε, έγινε εκτόξευση του περιεχομένου σε όλη τη σακούλα, δεν μπορώ να στο περιγράψω.
Ααααα, οκ κατάλαβα. Ίου.
Ίου κι από μένα. Όχι για την έκρηξη, αλλά για τις γλυκοπατάτες. Ίου και τρεις φορές ίου. Πώς το τρώτε αυτό το πράμα;;;

Μου είναι μόλις λίγο πιο απεχθές, απ' το να φάω ρόκα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

θεϊκές οι γλυκοπατάτες, απλά ειναι ακριβές. το πόσο γρήγορα ψήνονται και λιώνουν στο στόμα, είναι θαύμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:30
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:24
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:20

Συνοδεύεις στη βιολογική λαϊκή τα γκομενετα, δικέ μου;
Έννοειται, αν και στη λαϊκή υπάρχουν πολύ πειρασμοί. για το δικό μου ταργκετ γκρουπ ειδικα, το λες πασαρέλα.
Έχω πετύχει έκφυλη ώριμη αιθέρια ύπαρξη δικέ μου να βολτάρει αγέρωχα με χαλαρό ντεκολτέ και απουσία στηθοδεσμου, και ο λαϊκατζής ενώ την καρφώνει με τα μάτια να φωνάζει, ελάτε κόσμε εδώ οι καλύτερες ρώγες, ενώ χουφτωνει τις ρώγες του (σταφύλι). Νομίζω ότι η λαϊκή είναι η πιο απενεχοποιημένη και ειλικρινής διάδραση των 2 φύλων δικέ μου.
έχει θεϊκές υπάρξεις. είχα έναν συνάδελφο 50αρη παντρεμένο έκφυλο, που πήγαινε μόνο για καμάκι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:44 θεϊκές οι γλυκοπατάτες, απλά ειναι ακριβές. το πόσο γρήγορα ψήνονται και λιώνουν στο στόμα, είναι θαύμα.
Γούστα είναι αυτά. Δυο φορές δοκίμασα (να μην πω ότι τις απέρριψα με την πρώτη), αλλά... δεν. Μπλιαχχχ.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bic έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:42 (...) Μου είναι μόλις λίγο πιο απεχθές, απ' το να φάω ρόκα...
Μην ξηγίεσαι έτσι, ρε μάστορα. Ρόκα, παρμεζάνα και μπαλσάμικο είναι θεϊκή σαλάτα. Ένα σκαλί πιο κάτω από μαρούλι, ρόκα, σταμναγκάθι, ρόδι και μπαλσάμικο.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Ναύτης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:51
Bic έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:42 (...) Μου είναι μόλις λίγο πιο απεχθές, απ' το να φάω ρόκα...
Μην ξηγίεσαι έτσι, ρε μάστορα. Ρόκα, παρμεζάνα και μπαλσάμικο είναι θεϊκή σαλάτα. Ένα σκαλί πιο κάτω από μαρούλι, ρόκα, σταμναγκάθι, ρόδι και μπαλσάμικο.
Τρώω σχεδόν όλες τις πρασινάδες. Σχεδόν. Αυτήν τη ρόκα, θέλω να βρω ποιος πούστης την έκανε μόδα (μαζί με το μπαλσάμικο που έχουν γαμηθεί να το βάζουν ΠΑΝΤΟΥ -λες και πάει παντού), να του τρίψω τη μούρη στο γκαζόν του Γουίμπλεντον να δει πόσο μοιάζει σαν γεύση με τη ρόκα. Σαν να τρως φρεσκοκομμένες ακρίδες είναι. +Έλεοc+.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bic έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:54
Τρώω σχεδόν όλες τις πρασινάδες. Σχεδόν. Αυτήν τη ρόκα, θέλω να βρω ποιος πούστης την έκανε μόδα (μαζί με το μπαλσάμικο που έχουν γαμηθεί να το βάζουν ΠΑΝΤΟΥ -λες και πάει παντού), να του τρίψω τη μούρη στο γκαζόν του Γουίμπλεντον να δει πόσο μοιάζει σαν γεύση με τη ρόκα. Σαν να τρως φρεσκοκομμένες ακρίδες είναι. +Έλεοc+.
Δεν σού αρέσει ούτε το μπαλσάμικο;
Ήρεμα ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

AB λόγω εγκυτητας
Άβαταρ μέλους
Isildur

Ναύτης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:56
Bic έγραψε: 10 Φεβ 2023, 13:54
Δεν σού αρέσει ούτε το μπαλσάμικο;
Ήρεμα ρωτάω.
Το μπαλσάμικο από μόνο του δεν είναι κακό. Και σε κάποιες σαλάτες/συνταγές πάει μια χαρά. Αλλά έχει πολύ έντονη γεύση και σίγουρα δεν ταιριάζει παντού, γιατί σε πολλές περιπτώσεις καλύπτει όλες τις άλλες γεύσεις. Από τότε που κάποιοι τηλε-σεφ το κάνανε μόδα, το έχουν ξεσκίσει... μόνο στο τιραμισού δεν είδα να το βάζουν (ελπίζω δηλαδή).
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Την ρόκα την είχαμε για τις κότες και την ξήλωναν αν έβγαινε κατά λάθος στον μπαξέ για ζιζάνιο..
Μετά έγινε μόδα από Ιταλία μαζί με τον καπουτσίνο και την χρυσοπληρωναμε κιόλας.. Δεν μπορώ να τη φάω αυτή την πρασινάδα..

Το δε μπαλσαμικο άλλη μόδα κι αυτή, καλό, εκλεκτό προϊόν παλαίωσης, μόλις ανέβηκε η ζήτηση αντικατασταθηκε με φτηνά υποκατάστατα ξυδιού με μέλι (στην καλύτερη)...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Η ρόκα είναι η πιο άθλια σαλάτα που έχει υπάρξει στη Γη. Αν δεν ήταν οι Ιταλοί οι μαλάκες δε θα μας την έκαναν μόδα. Σου βάζω μια πράσινη σαλάτα ή ένα μαρούλι ή ακόμα και ένα άγευστο άισμπεργκ ή κινέζικο λάχανο ή έστω ένα σγουρό μαρούλι που είναι σχετικά άθλιο και από δίπλα μια ρόκα και θα πας να φας τη ρόκα;

ΓΙΑΤΙ; Αν δεν έχεις επιλογή να τη φας σαφώς, άλλο αυτό. Αλλά είσαι στην Ελλάδα με ένα κάρο επιλογές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Japetus έγραψε: 10 Φεβ 2023, 14:07 Την ρόκα την είχαμε για τις κότες και την ξήλωναν αν έβγαινε κατά λάθος στον μπαξέ για ζιζάνιο..
Μετά έγινε μόδα από Ιταλία μαζί με τον καπουτσίνο και την χρυσοπληρωναμε κιόλας.. Δεν μπορώ να τη φάω αυτή την πρασινάδα..

Το δε μπαλσαμικο άλλη μόδα κι αυτή, καλό, εκλεκτό προϊόν παλαίωσης, μόλις ανέβηκε η ζήτηση αντικατασταθηκε με φτηνά υποκατάστατα ξυδιού με μέλι (στην καλύτερη)...
Γλιστρίδα τρως;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2023, 07:15 Ψηφισα άλλο- Χελλης Μάρκετ.
:lol:
:goodpost:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”