Θα χορτάσεις ποιοτικά και νόστιμα κεράσια τουλαχιστον, στο εγγυώμαι. Αρκεί να τα παρεις ακριβώς πανω στην εποχη τους, οπως ειχα κανει εγώ πέρσι. Ενα μηνα μετά ξαναπήρα τα ιδια, αλλα δεν ηταν τοσο ωραια οπως αυτα που ειχα φαει (αλλα και παλι ηταν ωραια γενικα). Δεν ξερω αν συνέβη αυτο επειδη περασε η εποχή τους ή επειδη επεσα καταλαθος σε καμια τοπ παρτίδα.Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2023, 12:43Αγαπώ κεράσια. Αγαπώ φράουλες. Αγαπώ φρούτα. Ζουμερά νεκταρίνια και μελωμένα πεπόνια, τραγανά μήλα και γλυκόπικρα πορτοκάλια. Και όχι μόνο αυτά.vantono έγραψε: 10 Φεβ 2023, 12:37Εγώ ειχα παθει πλάκα με τα κεράσια του, πέρυσι. Το καλυτερο κερασι που εχω φάει. Παιζει να επεσα και σε καμιά τοπ παρτίδα, δεν ξερω.Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2023, 12:20 Ρε σεις, έτσι όπως τα λέτε για το lidl θα μετανιώσω που δεν πηγαίνω.
Αν όντως έχει πολύ καλό ζαρζαβατικό να πηγαίνω εκεί.
Τι εννοείς βαντι, πώς θα χορτάσω φρούτο στα λιντλ; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά θα δοκιμάσω.
Εξισου μπορώ να πω οτι μ'αρεσουν και τα μήλα και οι φραουλες και τα μανταρίνια και τα αβοκάντο που εχω παρει απο 'κει. Πορτοκάλια δεν εχω δοκιμασει, αλλα δεν αγοραζω πορτοκάλια γενικά. Γιατι πρωτον δεν με τρελαίνει σαν φρουτο το πορτοκάλι, και δεύτερον στο χωριο μου κολυμπάμε στα πορτοκάλια, τα ταΐζουμε στα σκυλιά, δεν εχουμε τι να τα κανουμε.
Με παρακαλάνε ενα σωρό μπαρμπάδες να μου τα στείλουνε δωρεάν, για να μην τους χαλάσουν.