!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:58
mec έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:52

Οι καλοί φίλοι είναι αμαρτία να ξεκόβουν. Ο καλός φίλος είναι μάλαμα. Απλά τα ερωτικοσεξουαλικά πρεπει να κοπούν. Είναι γενικώς μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
Με τον καλό φίλο δε πηδιέσαι.
Σε μια υγιή σχέση, ο/η σύντροφός σου είναι και ο καλύτερός σου φίλος/φίλη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:56
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:48
Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:44 Εσύ θα ξεκοβες σε αντίστοιχη περιπτωση;
Εάν αντιλαμβάνόταν ότι παίζει κάτι από τον άλλον και δεν ήταν της φαντασίας του, θα ξέκοβα.
Προεξοφλείς ότι αυτού θα ήταν της φαντασίας του ενώ εσένα οχι.
Δεν είπα ότι δε θα μπορούσε να ήταν της φαντασίας μου. Από κει και πέρα ας έκανε ότι τον φώτισει ο Θεός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:00
Και ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις; :lol:
Είχα πιει πολύ και είναι λεσβία :lol:
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:01

Οι καλοί φίλοι είναι αμαρτία να ξεκόβουν. Ο καλός φίλος είναι μάλαμα. Απλά τα ερωτικοσεξουαλικά πρεπει να κοπούν. Είναι γενικώς μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
Ναι η σχέση. Όχι ο καλύτερος σου φίλος να είναι περιστασιακός φακ μπάντι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Wow! Συμφωνουμε και σε κατι!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:01

Ναι η σχέση. Όχι ο καλύτερος σου φίλος να είναι περιστασιακός φακ μπάντι.
Δεν μπορούμε να γενικεύσουμε, γιατί κάθε περίπτωση διαφέρει. Μπορεί να έχεις μία σχέση και μετά να προτιμήσεις κάποιο άλλο πρόσωπο. Η παλιά σχέση μπορεί να παραμείνει ως μία καλή φιλία. Αν το καινούργιο πρόσωπο επιμένει να ξεκόψεις υπάρχει ένα σοβαρό θέμα. Θεωρώ αυτονόητο να σταματήσεις τα ερωτικά με την παλιά σχέση, εφόσον επέλεξες νέα, αλλά γιατί να κόψεις τη φιλία;

Και δεν μιλάω θεωρητικά, αλλά γιατί μου έτυχε. Συγκεκριμμένα το 12 πήρα την απόφαση να συμμαζευτώ και στράφηκα προς τις παλίες γκόμενες και μου ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στην τωρινή και μιά άλλη κοπέλα. Η αλλη κοπέλα παρέμεινε σαν φίλη. Είχαμε ιστορίες με την τωρινή μέχρι που κατάλαβε ότι μία καλή φιλία δεν μπορείς να την πετάξεις έτσι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Nostalgia έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:33
Wow! Συμφωνουμε και σε κατι!
Περίεργο που στα υπόλοιπα δε συμφωνείς μαζί μου.
mec έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:39

Δεν μπορούμε να γενικεύσουμε, γιατί κάθε περίπτωση διαφέρει. Μπορεί να έχεις μία σχέση και μετά να προτιμήσεις κάποιο άλλο πρόσωπο. Η παλιά σχέση μπορεί να παραμείνει ως μία καλή φιλία. Αν το καινούργιο πρόσωπο επιμένει να ξεκόψεις υπάρχει ένα σοβαρό θέμα. Θεωρώ αυτονόητο να σταματήσεις τα ερωτικά με την παλιά σχέση, εφόσον επέλεξες νέα, αλλά γιατί να κόψεις τη φιλία;

Και δεν μιλάω θεωρητικά, αλλά γιατί μου έτυχε. Συγκεκριμμένα το 12 πήρα την απόφαση να συμμαζευτώ και στράφηκα προς τις παλίες γκόμενες και μου ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στην τωρινή και μιά άλλη κοπέλα. Η αλλη κοπέλα παρέμεινε σαν φίλη. Είχαμε ιστορίες με την τωρινή μέχρι που κατάλαβε ότι μία καλή φιλία δεν μπορείς να την πετάξεις έτσι.
Και εγώ είχα σχέση και έχουμε μείνει καλοί φίλοι και είχε ξαναπαίξει κάτι μεταξύ μας σε άσχετο χρόνο και έχουμε ας πούμε μια σιωπηλή συμφωνία να μη γνωρίζει κανείς από τους συντρόφους, τη σχέση που είχαμε. Μένει πάντα η εντύπωση ότι είμαστε απλά από πάντα απλά φίλοι δε δημιουργήθηκε ποτέ θέμα ούτε σε μένα ούτε σ' αυτόν. Αλλά δε μας λες και κολλητάρια.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:22 Δεν ξέρω άμα το είπατε, αλλά αν είναι παρθένα η γυναίκα δεν χρειάζεται να ρωτάς για πρώην. :D
Για πρώην δεν ρωτάς, έτσι κι αλλιώς. Αφ'ενός γιατί είναι "άκομψο" κι αφ'ετέρου οτι μπορεί ο "ανακρινόμενος" (ή η ανακρινόμενη) να καταφύγει στη μέθοδο της Σούζης ("και ψεύδεσαι και τρως!").
Όσο για την παρθενιά είναι καθαρά μια ανατομική λεπτομέρεια. Ποιος σου εγγυάται οτι δεν είναι " από μπρος Σαρακοστή και από πίσω Πάσχα"; :P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

aLiCat έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:07
Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:22 Δεν ξέρω άμα το είπατε, αλλά αν είναι παρθένα η γυναίκα δεν χρειάζεται να ρωτάς για πρώην. :D
Για πρώην δεν ρωτάς, έτσι κι αλλιώς. Αφ'ενός γιατί είναι "άκομψο" κι αφ'ετέρου οτι μπορεί ο "ανακρινόμενος" (ή η ανακρινόμενη) να καταφύγει στη μέθοδο της Σούζης ("και ψεύδεσαι και τρως!").
Όσο για την παρθενιά είναι καθαρά μια ανατομική λεπτομέρεια. Ποιος σου εγγυάται οτι δεν είναι " από μπρος Σαρακοστή και από πίσω Πάσχα"; :P
θυμηθηκα τωρα τη σκηνη απο το Κλερκς, οπου του εκμυστηρευεται πως ηταν μεν παρθενα οταν τον γνωρισε, αλλα ειχε ηδη τσιμπουκωσει 37 πριν τον διαλεξει.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Nostalgia έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:55
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:49
Nostalgia έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:43

Καλη φαση, χορτασε πουτσα στα νιατα της και τωρα βρηκε τον μαλακα να αραξει, γιατι οχι, απλα εγω δεν.... :102:
εγω ουτως η αλλω γαμο δεν κανω οποτε αν βγει διθαφορετικη απο οτι λεει την κανω με ελαφρα χωρις δικηγορους και μαλακιες..

Παντως απο εμπειρια και μονο θα πω οτι οσες ειχανε καποια νορμαλ σεξουασικη ζωη που σημαινει πχ οτι μεχρι τσ α35-40 μπορει να εχουνε αλλαξει 5-10 συντροφους ειναι πιο ισορροπημενες συνηθως σε σχεση με καποια ποθ μπορει να ειναι 35 και αν εχει παει με εναν πριν πχ 10 χρονια...Την τελευταια οι ορμονες την εχουνε βαρεσει στο κεφαλι και συμπεριφερεται ως υστερικια συνηθως..
Αλλο 5, αλλο 10 και αλλο 50. Παντως αντιλαμβανομαι αυτο που λες ασχετα εαν διαφωνω ή συμφωνω, βεβαια εσυ εισαι Δυτικος τυπος (το πιστευω), ενω εγω μεσαιωνικος υπαναπτυκτος Βαλκανιος. Το γνωριζω ομως και μου αρεσει....
(LOL) :lol: Ξαναθυμήθηκα αυτή τη σκηνή με τη Ρένα Βλαχοπούλου:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

mec έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:17
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:04
mec έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:02 Η περίπτωση των σιωπηρών συμφωνιών δεν παίζει; Δηλ. να υπαρχει αρκετή εξυπνάδα κι από τα δύο μέρη, ωστε να μην ανοίγονται τέτοια θέματα συζήτησης; Σε μένα αυτό δουλεύει μια χαρά.
Δουλευει αν δεν προκυψει καποιο πρωι καποιος τρελλαμενος πρωην που ζηταει επανασυνδεση ή προκυτουνε καποια "περιεργα" τηλεφωνα που οταν ρωτας ποιος ητανε σου λενε "τιπτε μεωρε καποιος απο τη δουλεια".......Τοτε το πραγμα μπερδευεται..
Λολ, λες και το βιογραφικό που θέλεις εσύ θα είναι ειλικρινες. Το θέμα είναι να κάνεις σωστή επιλογή προσώπου από την αρχή (όσο αυτό είναι δυνατό). Το πώς θα κάνεις αυτήν την επιλογή, δεν πρέπει να εμπλέκει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο με ερωτήσεις ή άλλες μεθόδους έρευνας που μπορεί να θεωρηθούν ενοχλητικές. Άν έχεις ήδη προχωρήσει στη σχέση με αυτό το πρόσωπο και το ερευνας ακόμα, αυτό δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο και θα είναι και προσβλητικό.
Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Μετά από μια ηλικία αν δεν σε θέλει καμία για εσένα μπορείς να έχεις την καλύτερη σου φίλη να κάνετε ένα αγοράκι/κοριτσάκι και να ζείτε όπως σε ταινία από την Disney.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Δεν κρυβω απολυτως τιποτε,διοτι δν ντρεπομαι για τιποτα.
Τωρα αν εννοουμε κρυψιμο,ενα ρεξιμο ,μην πω κατι χειροτερο.....αυτο το κρυβω. :lol:
Καταλαβαινετε τι εννοω.Κρυβω μονο πραγματα πεζα μου μπορουν να σε απομυθοποιησουν,και αυτα πρεπει να τα κρυβουμε.Εχουμε και ενα τακτ. :oops: Τα αλλα γιατι να τα κρυψω;Εκτος του οτι δεν εχω κανει τιποτε για να ντρεπομαι,ειναι αυτα που με κανουν,αυτη που ειμαι.Και πως θα εχω τα μουτρα να απαιτω ειλικρινια απο τον αλλον,αν εγω δεν ειμαι ειλικρινης;
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος »

Μόνο την οικονομική καβάτζα του παντρεμένου κρύβω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cloud87 έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:43

Μετά από μια ηλικία αν δεν σε θέλει καμία για εσένα μπορείς να έχεις την καλύτερη σου φίλη να κάνετε ένα αγοράκι/κοριτσάκι και να ζείτε όπως σε ταινία από την Disney.
Να είστε κολλητοί που κάνετε σεξ και να κάνετε και παιδί; Και τι σας χωρίζει από το να είστε κανόνικο ζευγάρι; Α ξέρω η αποκλειστικότητα.

Que Sera, Sera...
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:59
Cloud87 έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:43

Να είστε κολλητοί που κάνετε σεξ και να κάνετε και παιδί; Και τι σας χωρίζει από το να είστε κανόνικο ζευγάρι; Α ξέρω η αποκλειστικότητα.
Σωστό και αυτό. Εκτός αν τελικά καταλειξετε πως θέλετε αποκλειστικότητες.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”