Κι εμένα οι υπάλληλοί μου μού έχουν πει ότι η πρώτη φορά που πληρώθηκαν κανονικά αργίες και υπερωρίες ήταν από μένα. Δεν μιλάμε για άδειες καν. Ο ένας δούλεψε για χρόνια στην Καρφούρ.Cecily Anne έγραψε: 09 Φεβ 2023, 17:42 Ναι, εγώ σε ελληνικές εταιρίες δούλεψα όλες μου τις απλήρωτες υπερωρίες. Για την ακρίβεια δεν υπήρχε ΩΡΑΡΙΟ. Και πριν αρχίσετε τις σάχλες για την επιθεώρηση εργασίας, να σας ενημερώσω ότι έρχονται με προειδοποίηση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
“Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: “Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: “Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
Οικοδόμος... Μου έλεγε πιο βαρια η δουλειά του αποθηκάριου σε σουπερ... Φαντάσου... Δουλευει μαυρα οικοδομή ακόμα.Νon4me έγραψε: 09 Φεβ 2023, 14:41
Γκρινιάζει γνωστός μου που πήγε αποθήκη σε Σκλαβενίτη και είναι αλουμινας ....
Είχα ζήτησει εξετάσεις σε οδηγους και μου λένε έχουν... Των διπλωμάτων... Επίσης λένε πολυ κινέζικα οι προληπτικοι έλεγχοι υγείας , αλλα να δίνουμε ομαδικό..
Οφθαλμολογικες σε ταμίες γραφεία (ουτε γι αστείο κι ας το γράφει η Επιθεώρηση εργασίας)
Αντιτετανικο εμβόλιο σε αποθήκη ψυγεία μανάβικο... Μα γτι... Να πληρωσει το κράτος
Ααα και οι συνδικαλιστές που γκρινιάζουν... Δεν φοράνε πρωτοι παπουτσια ασφάλειας. Αλλά θέλουν μέτρα...
Αυτοί είμαστε Κυριοι...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- hellegennes
Ο συγκεκριμένος δείκτης όντως ανέβηκε το 2018, αλλά σήμερα είναι χαμηλότερα από το 2017, τουλάχιστον για την χρήση 2021 που είναι η τελευταία δημοσιευμένη.Green Dragon έγραψε: 09 Φεβ 2023, 18:27Μπορεί να του βγήκε η εξαγορά τελικά μαζί με τα τότε δάνεια και να ξεμπούκωσε, η εικόνα που μεταφέρω είναι προ τριετίας, τότε που έγινε και η πώληση της Προμηθευτικής.hellegennes έγραψε: 09 Φεβ 2023, 15:58 Μπα, είναι φανερό ότι η Yahoo δεν ήξερε τι της γινόταν. Ωστόσο δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά ότι αυτό που μεταφέρεις σαν εικόνα δεν φαίνεται κάπου στα στοιχεία του Μασούτη.
Ας πούμε, ο δείκτης καθαρών δανειακών υποχρεώσεων / EBITDA, βλέπω ότι έχει μειωθεί από 2,45 το 2018, σε 1,84 το 2019 σε 1,48 το 2021. Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία ξεκάθαρα έχει βιώσιμες δανειακές υποχρεώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 09 Φεβ 2023, 19:06
Κι εμένα οι υπάλληλοί μου μού έχουν πει ότι η πρώτη φορά που πληρώθηκαν κανονικά αργίες και υπερωρίες ήταν από μένα. Δεν μιλάμε για άδειες καν. Ο ένας δούλεψε για χρόνια στην Καρφούρ.
Τα οποία καρφουρ τα λένε η Ευελπίδων της Λιανικής.
ΣΜΥ κ κάτω, οι λοιποί πρωην μαρινοπουλοι
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ως Ίδρυμα οφείλομε να στηρίξομε τα Χελλης Μάρκετ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Άλλη τρώγλη ο Μαρινόπουλος.hellegennes έγραψε: 09 Φεβ 2023, 19:06Κι εμένα οι υπάλληλοί μου μού έχουν πει ότι η πρώτη φορά που πληρώθηκαν κανονικά αργίες και υπερωρίες ήταν από μένα. Δεν μιλάμε για άδειες καν. Ο ένας δούλεψε για χρόνια στην Καρφούρ.Cecily Anne έγραψε: 09 Φεβ 2023, 17:42 Ναι, εγώ σε ελληνικές εταιρίες δούλεψα όλες μου τις απλήρωτες υπερωρίες. Για την ακρίβεια δεν υπήρχε ΩΡΑΡΙΟ. Και πριν αρχίσετε τις σάχλες για την επιθεώρηση εργασίας, να σας ενημερώσω ότι έρχονται με προειδοποίηση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Για τον Μαρινόπουλο μόνο άσχημα πράγματα έχω ακούσει.Γαληνός έγραψε: 09 Φεβ 2023, 19:12hellegennes έγραψε: 09 Φεβ 2023, 19:06
Κι εμένα οι υπάλληλοί μου μού έχουν πει ότι η πρώτη φορά που πληρώθηκαν κανονικά αργίες και υπερωρίες ήταν από μένα. Δεν μιλάμε για άδειες καν. Ο ένας δούλεψε για χρόνια στην Καρφούρ.![]()
Τα οποία καρφουρ τα λένε η Ευελπίδων της Λιανικής.
ΣΜΥ κ κάτω, οι λοιποί πρωην μαρινοπουλοι
Δεν υπαρχει λεμε . ενα σκασμο κωδικοι , κατι τονους φορτωμα - ξεφορτωμα συν το ψυχολογικο μη δεν σου αφησαν κατι - τσεκάρισμα ολα .
Ο δικος μου ειναι σχετικα νεος 35-40 αλουμινας μαστορας ( και γενικοτερα παιδι που εχει δουλεψει στη ζωη του ) εκανε δουλειες δικες του απλα πηγε στο σουπερ για το κατι αλλο και γκρινιαζει σαν κακια πεθερα για την φαση εκει τωρα
Εντελως.Cecily Anne έγραψε: 09 Φεβ 2023, 15:23Μπα, τις μεγαλύτερες απάτες και εκμετάλλευση τις έχω δει σε "ελληνικές εταιρίες". Πιο απάτη από το "στηρίζω ελληνική εταιρία" δεν υπάρχει. Είναι οι χειρότεροι εργοδότες όλων.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:08fixed.Υδράργυρος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 08:44 Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα παραμυθια του κκε.
Είναι πιο κοντά απ' όσο νομίζουμε..Green Dragon έγραψε: 09 Φεβ 2023, 18:28Η αυτοματοποίηση θα οδηγήσει στον κομμουνισμό (σε κάποια μορφή) γιατί μόνο αυτός θα είναι βιώσιμος όταν μηδενιστεί η αξία της εργασίας. Δεν θα προλάβουμε να το δούμε.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Προσπαθούν να πείσουν τους εργαζόμενους ότι η εκμετάλλευση είναι φυσιολογική. Αν δε δεχτείς απλήρωτες υπερωρίες θα χάσεις τη δουλειά σου και λοιπή εργοδοτική τρομοκρατία.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση