!!! DEVELOPMENT MODE !!!

“Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: “Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Μπα, είναι φανερό ότι η Yahoo δεν ήξερε τι της γινόταν. Ωστόσο δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά ότι αυτό που μεταφέρεις σαν εικόνα δεν φαίνεται κάπου στα στοιχεία του Μασούτη.

Ας πούμε, ο δείκτης καθαρών δανειακών υποχρεώσεων / EBITDA, βλέπω ότι έχει μειωθεί από 2,45 το 2018, σε 1,84 το 2019 σε 1,48 το 2021. Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία ξεκάθαρα έχει βιώσιμες δανειακές υποχρεώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: “Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Φεβ 2023, 13:11 ...

Εντελώς ειρωνικά δεν αντέχεται ακούς μόνο από πονεμενους wagies σε dead-end δουλειές. Δεν άκουσα ποτε κανέναν οικοδομο να πει "δεν αντέχεται" :102:
Οικοδόμος είμαι και όντως ποτέ δεν είπα "δεν αντέχεται".
Πολλές φορές είπα "κουράστηκα σήμερα",αλλά μέχρι εκεί.
Όμως αν δούλευα σε συνθήκες σαν αυτές που περιγράφονται με σπαστά ωράρια και χαμαλίκια και άκυρες δουλειές πέραν της δικιάς μου,μπορεί και να το έλεγα.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

εντωμεταξύ ειναι ολόκληρη πανελλήνια αλυσίδα σουπερμάρκετ, και θέλουν σπαστά ωράρια λες και είναι κάνα κωλομαγαζο της γειτονιάς. δεν πηδιεστε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

καμιά σοβαρή πηγή έχουμε για το θέμα; Γιατι από όσο ήξερα από γνωστή μου που δούλευε εκεί όλα τηρούνταν κατά γράμμα και οι κομμουνιστές δεν ειναι και η πιο αξιόπιστη πηγή
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Sol έγραψε: 09 Φεβ 2023, 12:52
La Bourgeoisie έγραψε: 09 Φεβ 2023, 12:29 Φιλη επιασε δουλεια περσυ σε καταστημα του Μασουτη στο ευρυτερο κεντρο της Αθηνας.Μετα απο 5 μηνες παραιτηθηκε.Οταν την ρωτησα τον λογο μου ειπε "Δεν αντεχεται ".
αποκλύεται, το λεει ο ασεβαστος
και δικια μου επιασε δουλεια και ειπε δεν αντεχεται, και εφυγε:102:

αλλα απληρωτο 12ωρο, δε δουλεψε ποτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 09 Φεβ 2023, 15:23
Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:08
Υδράργυρος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 08:44 Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα παραμυθια του κκε.
fixed.
Μπα, τις μεγαλύτερες απάτες και εκμετάλλευση τις έχω δει σε "ελληνικές εταιρίες". Πιο απάτη από το "στηρίζω ελληνική εταιρία" δεν υπάρχει. Είναι οι χειρότεροι εργοδότες όλων.
δε λεμε γενικοτερα για απατες. λεμε για απληρωτο 12ωρο υπερωρια σε σουπερμαρκετ.

πιστευεις οτι γινεται;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 17:40
Cecily Anne έγραψε: 09 Φεβ 2023, 15:23
Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:08

fixed.
Μπα, τις μεγαλύτερες απάτες και εκμετάλλευση τις έχω δει σε "ελληνικές εταιρίες". Πιο απάτη από το "στηρίζω ελληνική εταιρία" δεν υπάρχει. Είναι οι χειρότεροι εργοδότες όλων.
δε λεμε γενικοτερα για απατες. λεμε για απληρωτο 12ωρο υπερωρια σε σουπερμαρκετ.

πιστευεις οτι γινεται;
Ναι, εγώ σε ελληνικές εταιρίες δούλεψα όλες μου τις απλήρωτες υπερωρίες. Για την ακρίβεια δεν υπήρχε ΩΡΑΡΙΟ. Και πριν αρχίσετε τις σάχλες για την επιθεώρηση εργασίας, να σας ενημερώσω ότι έρχονται με προειδοποίηση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Sol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Δεν είναι ζήτημα πίστης ή απιστίας αλλά γνώσης ή άγνοιας.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Φεβ 2023, 16:24 εντωμεταξύ ειναι ολόκληρη πανελλήνια αλυσίδα σουπερμάρκετ, και θέλουν σπαστά ωράρια λες και είναι κάνα κωλομαγαζο της γειτονιάς. δεν πηδιεστε.
ευλογημενε καπιταλισμε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Να δω τί θα λέτε και τί θα γράφετε όταν ο Μασούτης και ο κάθε Μασούτης πετάξουν κλωτσηδόν τους ταμίες στην ανεργία όταν δουν ότι δεν χρειάζονται και μπορούν να αντικατασταθούν πλεον από αυτόματους σαρωτές στα ταμεία ή νομίζετε ότι μετά από λίγο καιρό δεν θα πετάξουν στον δρόμο και τους αποθηκάριους γιατί την δουλειά θα την κάνουν καλύτερα τα ρομπότ..;
Αυτά δεν σας τα λέει το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ και ο κάθε παρλαπίπας αριστερός, αλλά αυτά θα είναι καθημερινότητα σε 5-10 χρόνια..
Άβαταρ μέλους
Sol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Parrot έγραψε: 09 Φεβ 2023, 18:03 Να δω τί θα λέτε και τί θα γράφετε όταν ο Μασούτης και ο κάθε Μασούτης πετάξουν κλωτσηδόν τους ταμίες στην ανεργία όταν δουν ότι δεν χρειάζονται και μπορούν να αντικατασταθούν πλεον από αυτόματους σαρωτές στα ταμεία ή νομίζετε ότι μετά από λίγο καιρό δεν θα πετάξουν στον δρόμο και τους αποθηκάριους γιατί την δουλειά θα την κάνουν καλύτερα τα ρομπότ..;
Αυτά δεν σας τα λέει το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ και ο κάθε παρλαπίπας αριστερός, αλλά αυτά θα είναι καθημερινότητα σε 5-10 χρόνια..
Αυτό ακριβώς είναι το κλειδί. Η κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής (ρομπότ, ΤΝ)
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Sol έγραψε: 09 Φεβ 2023, 18:08
Parrot έγραψε: 09 Φεβ 2023, 18:03 Να δω τί θα λέτε και τί θα γράφετε όταν ο Μασούτης και ο κάθε Μασούτης πετάξουν κλωτσηδόν τους ταμίες στην ανεργία όταν δουν ότι δεν χρειάζονται και μπορούν να αντικατασταθούν πλεον από αυτόματους σαρωτές στα ταμεία ή νομίζετε ότι μετά από λίγο καιρό δεν θα πετάξουν στον δρόμο και τους αποθηκάριους γιατί την δουλειά θα την κάνουν καλύτερα τα ρομπότ..;
Αυτό ακριβώς είναι το κλειδί. Η κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής (ρομπότ, ΤΝ)
Και από πού θα πληρώνεται ο κόσμος ρε, αν δεν δουλεύει..;;
Άβαταρ μέλους
La Bourgeoisie

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από La Bourgeoisie »

Πολυ παλιά η ιστορία των μποϊκοτάζ .... Με Πασοκικη στήριξη βεβαίως βεβαίως και κανένα αποτέλεσμα βεβαίως βεβαίως.
H κυβέρνηση «στηρίζει» το μποϊκοτάζ
Του K. Π. Παπαδιόχου
03.09.2002 • 08:00

Πρώτος «σταθμός» στην επιχειρούμενη κυβερνητική αντεπίθεση στο μέτωπο της οικονομίας θα είναι η σημερινή ημέρα: Πρώτον, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει ένα πακέτο μέτρων για την ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων. Οι κυβερνητικές παροχές, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουν μεγαλύτερο εύρος απ’ ό,τι ανέφεραν οι «διαρροές» των τελευταίων εβδομάδων, κυρίως σε ό,τι αφορά το ύψος του αφορολογήτου. Δεύτερον, η κυβέρνηση θα στηρίξει το σημερινό μποϊκοτάζ του INKA και άλλων καταναλωτικών οργανώσεων κατά της αύξησης των τιμών, αφού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του κ. Σημίτη, «θα ήταν καταστροφή για το ΠΑΣΟΚ εάν μετά πέντε και πλέον χρόνια το θέμα της ακρίβειας καταλάμβανε και πάλι κεντρική θέση στην πολιτική ατζέντα».
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

hellegennes έγραψε: 09 Φεβ 2023, 15:58 Μπα, είναι φανερό ότι η Yahoo δεν ήξερε τι της γινόταν. Ωστόσο δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά ότι αυτό που μεταφέρεις σαν εικόνα δεν φαίνεται κάπου στα στοιχεία του Μασούτη.

Ας πούμε, ο δείκτης καθαρών δανειακών υποχρεώσεων / EBITDA, βλέπω ότι έχει μειωθεί από 2,45 το 2018, σε 1,84 το 2019 σε 1,48 το 2021. Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία ξεκάθαρα έχει βιώσιμες δανειακές υποχρεώσεις.
Μπορεί να του βγήκε η εξαγορά τελικά μαζί με τα τότε δάνεια και να ξεμπούκωσε, η εικόνα που μεταφέρω είναι προ τριετίας, τότε που έγινε και η πώληση της Προμηθευτικής.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Parrot έγραψε: 09 Φεβ 2023, 18:12
Sol έγραψε: 09 Φεβ 2023, 18:08
Και από πού θα πληρώνεται ο κόσμος ρε, αν δεν δουλεύει..;;
Η αυτοματοποίηση θα οδηγήσει στον κομμουνισμό (σε κάποια μορφή) γιατί μόνο αυτός θα είναι βιώσιμος όταν μηδενιστεί η αξία της εργασίας. Δεν θα προλάβουμε να το δούμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”